پیشنویس «ازدواج آسان» تهیه شد
معاون دفتر برنامهریزی ازدواج و تحکیم خانواده وزارت ورزش و جوانان از تهیه پیشنویس برنامه ازدواج آسان خبر داد و گفت: این برنامه از سوی وزارت ورزش و جوانان تهیه شده و قرار است تا با همکاری دفتر امور خانواده حوزه علمیه قم در نشست مشترکی تکمیل و نهایی شود.
علی فخرکندری تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت ورزش و جوانان مسوول تدوین برنامه ازدواج آسان شد تا با همکاری حوزه علمیه قم این برنامه مورد بررسی قرار گیرد.
به گفته وی، پیشنویس برنامه ازدواج آسان به استناد تحقیقات، اطلاعات و پژوهشهای وزارت ورزش و جوانان تهیه شده است و یکی از اهدف تهیه این پیشنویس، ترویج و فرهنگسازی ازدواج آسان و پایدار در طول برنامه پنجم توسعه است.
فخرکندری به رویکردهایی لحاظ شده در تدوین برنامه ازدواج آسان اشاره کرد و با بیان اینکه فرهنگسازی با رویکرد تبیین اهمیت ازدواج و تشکیل نهاد خانواده، توانمندسازی با رویکرد ارتقای دانش و مهارت و افزایش توان فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از جمله این رویکردها در برنامه ازدواج آسان است، افزود: حساسسازی با رویکرد نهادینه کردن نقش و جایگاه تشکیل خانواده در جامعه، ظرفیتسازی با رویکرد احیاء و تقویت نقش سازمانهای عمومی و غیردولتی و بسترسازی با رویکرد بهرهگیری مطلوب از ظرفیتها نیز از دیگر رویکردهای مد نظر است.
معاون دفتر برنامهریزی ازدواج و تحکیم خانواده وزارت ورزش و جوانان در ادامه به سیاستهای مورد نظردر تهیه پیشنویس برنامه ازدواج آسان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه تاکید بر برنامههای مشارکتجویانه در فرآیند ساماندهی ازدواج آسان و تاکید بر رویکرد ارتقایی و پرورشی نسبت به ازدواج آسان جوانان از جمله این سیاستهاست، خاطرنشان کرد: اصلاح نقش دولت در بسترسازی و زمینهسازی ازدواج آسان جوانان و تاکید بر تناسب بین برنامهها، منابع و امکانات کشور و بهره جستن از حداکثر امکانات موجود از دیگر سیاستهای مد نظر در تهیه برنامه ازدواج آسان بوده است.
وی با اشاره به اینکه ذیل سیاستها و راهبردهای برنامه ازدواج آسان، برنامهها و فعالیتهای اجرایی را شامل میشود که در قالب تقسیم کار دستگاهی زمینههای مختلف تحت پوشش قرار میگیرد، گفت: بهرهمندی از ظرفیتهای مردمی در سطح کشور، تقویت و ارتقای آگاهیرسانی، آموزش و توانمندسازی در زمینه ازدواج جوانان، ساماندهی، تولید و حمایت از برنامههای رسانهای، تقویت و گسترش خدمات سلامت روان در زمینه آمادهسازی جوانان در امور مرتبط با ازدواج، ساماندهی دستیابی به دستاوردها و خدمات ازدواج در سطح جامعه، تقویت و حمایت از فعالیتهای مردم نهاد و خودجوش و رفع نقایص و موانع قانونی موجود در زمینه ازدواج و خانواده برنامههایی هستند که ذیل سیاستهای ذکر شده در برنامه ازدواج آسان بوده و فعالیتهای اجرایی هر کدام با تقسیم کار دستگاهی قابل اجراست.
نظر کاربران
آهای مسولین مشکل عدم ازدواج جوانان اینه که تمکن مالی ندارن........... بیانیه و پیشنویس و مصوبه هیچ دردی رو درمون نمیکنه. کارآفرینی کنید ایجاد شغل همراه با امنیت شغلی اگه وجود داشته باشه مشکل ازدواج حل میشه.........