کمبود ۸۰۰۰ کلاس درس در البرز
مدیرکل آموزش پرورش البرز با اشاره به کمبود ۸ هزار کلاس درس در البرز خاطرنشان کرد: برای رسیدن به حد استاندارد باید بیش از هشت هزار کلاس درس در استان ساخته شود.
خسرو ساکی در نشست مطبوعاتی امروز (۲۱ فروردین)، اظهار کرد: سرانه کلاس درس در استان ۹.۲ درصد است.
وی ادامه داد: اگر تعداد مدارس خالی در مناطق دورافتاده و روستاهای طالقان، اشتهارد و نظرآباد را نیز در نظر بگیریم این سرانه از میزان اعلام شده نیز کمتر میشود.
وی اضافه کرد: بدون شک کمبود کلاس درس در استان مشکلات زیادی ایجاد میکند که مهمترین آنها کاهش عملکرد دانش آموزان و معلمان است.
ساکی توضیح داد: در حال حاضر در برخی از کلاسهای درس ۴۶ دانش آموز تحصیل میکنند که دو برابر متوسط کشور است.
این مسئول با اشاره به دو شیفته بودن بسیاری از مدارس استان ابراز کرد: در حال حاضر ۴٨ درصد مدارس استان دوشیفته هستند در حالی که ۱۰ درصد مدارس کشور درحال حاضر به صورت دوشیفته اداره میشوند.
وی با بیان اینکه در برخی مناطق استان تعداد مدارس دو شیفته بیشتر است، ابراز کرد: در برخی نواحی شهرستان فردیس بالای ۶۰ درصد مدارس به صورت دوشیفته اداره میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز افزود: در این وضعیت گاه برای ورود و خروج مدارس دوشیفت مشکل ایجاد میشود و حتی گاه فرصت نظافت مدارس برای شیفت عصر هم باقی نمی ماند.
ساکی با اشاره به کمبود ۸ هزار کلاس درس در البرز خاطرنشان کرد: برای رسیدن به حد استاندارد باید بیش از هشت هزار کلاس درس در استان ساخته شود.
وی اظهار کرد: اعتبار ساخت این کلاسهای درس از اعتبارات ملی تخریب و بازسازی مدارس، اعتبارات استانی و کمک های خیرین تامین میشود.
وی افزود: با اختصاص اعتبار از این سه محل از سال ۹۲ تاکنون هزار و ۳۵۱ مدرسه ساخته و تحویل داده شده است.
ساکی ادامه داد: اعتبار ساخت ۴۰ درصد کلاس های درس ساخته شده توسط خیرین تامین شده است.
وی با اشاره به اهمیت مشارکت خیرین در بحث ساخت مدرسه گفت: خیرین میتوانند از تامین هزینه مورد نیاز برای خرید یک آجر تا ساخت کامل یک مدرسه را عهده دار شوند.
نظر کاربران
اشکال نداره چادر بزنید اخه دولت 45یارانه داره میده بنده خدابودجه نداره مدرسه درست کنه
کاش به اطلاع کسانی برسانند اماده سفر حج هستند