دراین مراسم که عصر یکشنبه به وقت محلی در کلیسای کاتولیک ۰۳۹;سینت جیمز۰۳۹; برگزار شد، دو روزنامه نگار فرانسوی و لهستانی برای حاضران درباره تجربیات کار و زندگی خود در نوار غزه صحبت کرده و مشاهدات خود از زندگی درمحاصره اسراییل را بازگو کردند که با استقبال حاضران در این مراسم روبرو شد.
ایرنا:درسالگرد قتل 'راشل کوری'، فعال آمریکایی توسط ارتش رژیم صهیونیستی، فعالان مدنی و گروه های حامی فلسطین مراسمی در کلیسای 'سینت جیمز' شهر مدیسون در ایالت ویسکانسین آمریکا برگزار کردند.
دراین مراسم که عصر یکشنبه به وقت محلی در کلیسای کاتولیک 'سینت جیمز' برگزار شد، دو روزنامه نگار فرانسوی و لهستانی برای حاضران درباره تجربیات کار و زندگی خود در نوار غزه صحبت کرده و مشاهدات خود از زندگی درمحاصره اسراییل را بازگو کردند که با استقبال حاضران در این مراسم روبرو شد.
'آنا پاک'، روزنامه نگار و فیلم ساز فرانسوی مستقر در غزه که به آمریکا سفر کرده است، در سخنانی شرایط زندگی مردم این منطقه را بسیار دشوار توصیف کرد و گفت ادامه محاصره زمینی و دریایی این منطقه، باعث شده است که هنوز زخم های ناشی از حملات نظامی گذشته اسراییل بهبود نیابد.
وی افزود: بسیاری از خانواده ها هنوز با پیامدهای روانی حملات نظامی اسراییل دست و پنجه نرم می کنند.
'آلا قندیل'، روزنامه نگار فلسطینی- لهستانی که سال ها در غزه زندگی کرده و اکنون برای سخنرانی درباره وضعیت غزه به ایالات متحده سفر کرده است، به حاضران گفت که هر سال دهها فلسطینی به مانند راشل کوری هدف اشغالگران صهیونیست قرار گرفته و از بین می روند.
وی افزود که در جریان آخرین حمله وسیع ارتش اسراییل، بیمارستان های غزه بطور مرتب هدف بمباران قرار گرفته و ویران شد؛ با این حال جامعه جهانی در برابر آن سکوت کرد.
دراین مراسم، فیلمی با عنوان 'خانواده های نابود شده'، درباره تاثیر حملات مستمر رژیم صهیونیستی بر زندگی مردم غزه پخش شد و سپس سازندگان این فیلم به پرسش های حاضران پاسخ دادند.
'آنا پاک'، فیلم ساز فرانسوی که در تولید این فیلم نقش داشته است، گفت: ارتش اسراییل تلاش کرده اعضای خانواده های فلسطینی را در غزه بطور دست جمعی به قتل برساند.
وی به جنبش جهانی 'بایکوت، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل' (موسوم به بی دی اس) اشاره کرد و گفت که با توجه به اینکه این جریان در سال های گذشته طرفداران بسیاری پیدا کرده است، اسراییل از گسترش آن بسیار نگران شده است.
این روزنامه نگار و فیلم ساز فرانسوی با اشاره به فعالیت گروه های مخالف تبعیض نژادی در آمریکا به مانند 'زندگیان سیاه پوستان اهمیت دارد' گفت: ارتباط میان فعالان فلسطینی و فعالان آمریکایی که علیه تبعیض نژادی مبارزه می کنند، نشان دهنده همبستگی میان آرمان فلسطین و آرمان گروه هایی است که در آمریکا علیه تبعیض و سرکوب تلاش می کنند.
درمراسم یادبود 'راشل کوری'، فعالان مدنی از گروه های مختلف شهر مدیسون به مانند اعضای اتحادیه های کارگری و گروه های حامی رنگین پوستان، حضور داشتند.
درحاشیه این مراسم، محصولاتی از فلسطین از جمله لباس های سنتی، روغن زیتون و صابون زیتون تولید شده در فلسطین به نمایش گذاشته شده بود.
راشل کوری، دختر ۲۳ آمریکایی در سال ۲۰۰۳ در غزه توسط بلدوزر ارتش اسراییل زیر گرفته و کشته شد.
وی به نوار غزه رفته بود تا به تخریب خانه فلسطینی ها توسط ارتش اشغالگر صهیونیستی اعتراض کند.
راشل کوری که تلاش می کرد از تخریب خانه یک فلسطینی در محله السلام شهر رفح جلوگیری کند، توسط راننده بلدوزر ارتش اسراییل زیر گرفته و کشته شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر