تجمع اعتراضی به حمله به یک ایرانی در لندن
دهها نفر از فعالان مدنی عصر روز یکشنبه در اعتراض به حمله نژادپرستانه به نوجوان ایرانی و اعلام همبستگی با وی، در منطقه ۰۳۹;کرویدن۰۳۹;در جنوب لندن، تجمع برگزار کردند.
تجمعکنندگان پلاکاردها و پارچه نوشتههایی در دست داشتند که بر روی آن مواردی چون 'علیه نژادپرستی در جنوب لندن بایستیم'، 'متحد علیه نژادپرستی و فاشیسم' و ' ما همه کرویدن هستیم' نوشته شده بود.
سخنرانان در این تجمع نیز در سخنان خود ضمن محکوم کردن این حادثه نژادپرستانه تأکید کردند تعرض به کرامت انسانی برخلاف ارزشهای هر فرهنگ، مذهب و ملیتی است.
سخنرانان عنوان کردند وقوع این حادثه در منطقه کرویدن که گروه های مختلف قومی و نژادی در آنجا زندگی می کنند، تکان دهنده است.
آنها تصریح کردند: 'افرادی که این گونه اعمال ضدانسانی را صورت می دهند، از جنس ما نیستند.'
'برایان'فعال مدنی و عضو کارزار 'مقابله با نژادپرستی' و یکی از دستاندرکاران این تجمع اعتراضی در گفتوگو با خبرنگار ایرنا گفت: 'این واقعا مشمئزکننده است که یک جوان ۱۷ ساله که به این کشور پناه آورده است، در خیابانهای لندن مورد حمله قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ' اعلام میکنیم که به تمام مهاجران به انگلیس خوش آمد می گوییم'، افزود: 'ما میخواهیم که با این نوجوان ایرانی اعلام همبستگی کرده و تاکید کنیم که مخالف رفتارهای نژادپرستی هستیم.'
برایان اضافه کرد: 'پیام دوم ما در اینجا این است که افزایش رفتارهای نژادپرستانه ناشی از سیاستهای ضد مهاجرتی انگلیس و آمریکا است و جای تعجب نیست زمانی که دولتها فضای منفوری را علیه مهاجران ایجاد میکنند، شاهد چنین اتفاقاتی باشیم.'
خانم 'مارگرت' از کالج' یو سی یو' 'کرویدن' یکی دیگر از شرکتکنندگان در این تجمع اعتراضی به 'ایرنا' گفت: ما در این منطقه میزبان افرادی از اقلیتهای مختلف هستیم و از حضور آنها استقبال میکنیم.
وی افزود: هر چند سیاستهای دولت محافظهکار انگلیس و احزابی مانند 'یوکیپ' منجر به دلسردی مهاجران شده است اما ما در محافل علمی تلاش میکنیم تا از ظرفیت تمام اقشار و ملیتها استفاده کنیم.
خانم مارگرت اضافه کرد: دولت انگلیس، مهاجران را مقصر کسری بودجه و مشکلات خود میداند و متاسفانه این گفتمان سبب تشدید فضای تنفر علیه آنها شده و این در حالی است که به اعتقاد ما مهاجران عامل شکوفایی، پیشرفت و آبادانی کشور بشمار می آیند.
پلیس متروپلیتن لندن روز شنبه اعلام کرد شش نفر را در ارتباط با حمله نژاد پرستانه به این نوجوان ۱۷ ساله ایرانی در منطقه 'کریدون' در جنوب این شهر بازداشت کرده است.
پلیس لندن اعلام کرده است که این افراد به ظن تلاش برای قتل این نوجوان پناهجوی ایرانی در جمعه شب گذشته، دستگیر شدهاند.
به گفته پلیس؛ این ایرانی به همراه دو دوستش در ساعت ۲۳ و ۴۰ دقیقه جمعه شب گذشته در ایستگاه اتوبوس منتظر اتوبوس بود که از سوی هشت نفر مورد حمله قرار می گیرد.
براساس گزارش پلیس لندن، چهار مرد و دو زن که بین 20 تا 24 سال سن دارند، در ارتباط با این حمله تاکنون دستگیر شده اند.
این جوان ایرانی که هویتش هنوز منتشر نشده، براساس گزارش پلیس هم اینک در بیمارستانی در جنوب لندن بستری بوده و شرایط جسمی وی به دلیل ضربات وارد شده به سرش وخیم اعلام شده است.
به گفته پلیس، دوستان این جوان ایرانی که گفته می شود کرد هست، دچار جراحات جزیی شده اند.
به گفته شاهدان عینی افراد مهاجم از جمله ۲۰ تا ۳۰ نفره بوده اند که از یک کلوپ شبانه در آن نزدیکی بیرون آمده بودند.
آنها عنوان می کردند برخی از این افراد شاهد این حمله بوده اند بدون اینکه عکس العملی از خودشان نشان دهند.
این حمله نژادپرستانه علاوه بر بازتاب گسترده در رسانه های گروهی انگلیس با محکومیت شخصیت های سیاسی مواجه شده است.
'گوین بارول 'نماینده مجلس عوام از منطقه کرویدن در واکنش به این حمله گفته است:' عاملان این جنایت تکان دهنده 'تفاله ' هستند و من امیدوارم این افراد از سوی دستگاه قضایی انگلیس کاملا مجازات شوند.'
وی که از نمایندگان ارشد حزب محافظه کار و از اعضای کابینه دولت انگلیس است، روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: فکر می کنم بیشتر مردم منطقه کرویدن همانند من از اینکه جوانی که برای کسب پناهندگی به کشور ما آمده و ظاهرا به دلیل پیشینه نژادی اش مورد حمله قرار گرفته است، وحشت زده شده اند .
این نماینده پارلمان همچنین با انتشار یادداشتی در صفحه توئیترش از مردم خواسته است که در صورت داشتن اطلاعاتی در این مورد، آن را به پلیس گزارش دهند.
'جرمی کوربین'، رهبر حزب کارگر، نیز در پیامی که روز یکشنبه در صفحه توئیترش منتشر کرد، گفته است: 'از شنیدن خبر حمله به پناهجوی کردی که در جستجوی امنیت به اینجا آمده بود، کاملا شوک زده شدم. برایش آرزوی سلامت کامل دارم'.
'دیانه آبوت' وزیر کشور کابینه در سایه حزب کارگر نیز روز یکشنبه ضمن محکوم کردن حمله یاد شده، گفت: متاسفانه این حمله بخشی از روند رو به افزایش جرایم ناشی از تنفر در انگلیس است و تاکنون دولت محافظه کار( ترزا می) نتوانسته است اقدام موثری در مقابل این حملات انجام بدهد.
وی افزود: ما باید این مساله را روشن کنم که نژاد پرستی، تنفر و برداشت منفی علیه خارجی ها هیچ جایگاهی در کشور ما ندارد.
به گفته وی، سیاست مداران دست راستی در سراسر جهان مشکلات اقتصادی کشورهای خود را ناشی از مهاجران و پناهجویان قلمداد می کنند و همین امر به نحو نگران کننده ای به افزایش تنفر سیاسی در جهان دامن زده است.
'کریس بلامیرز'، افسر تحقیقات در منطقه کرویدن نیز این حادثه را 'حمله ای خشونت آمیز' خوانده است.
نظر کاربران
اینا مسلمون نیستند ولی ببین چطور دربرابر ظلم میاستند
حالا اگه ایران بود ....
واقعا دمشون گرم ، انسانیت بالاتر از مذهبه
اونوقت تو اصفهان میان به توریستای آمریکایی سنگ پرتاب میکنن. متاسفم واقعا
مردم اروپا مردم خوب وبافرهنگی هستند اما دولتهای آنان البته بعضی دولتها با مهاجران بدرفتاری میکنندوالا اروپاییان حامی محرومان اند
حالا بزارین ببینین برخورد جدی باهاشون میشه یا نه
چند ماه زندان یا کار اجباری...خدا کنه نباشه و برخورد قاطع باشه