هشدارهای پلیس برای پیشگیری از سرقت منزل
پلیس آگاهی استان فارس به منظور پیشگیری از سرقت منزل به مردم توصیه كرد هشدارهای پلیس را جدی بگیرند.
پلیس آگاهی استان فارس به مسافران نوروزی و و مردم توصیه کرد با بکار بستن ۲۰ توصیه دزدان را در سرقت ناکام گذارند.
توصیه های پلیس آگاهی فارس در خصوص پیشگیری از سرقت منزل
۱-هنگام خروج ازمنزل تنها به قفل کردن درب خروجی اكتفا نكرده ، تمامی درب های داخلی ساختمان اعم از درب پشت بام، اتاق ها، آشپزخانه، حمام، حیاط خلوت و .... را قفل کنید.
۲-در صورت تغییر محل سكونت یا مفقود شدن كلید یدك منزل، توپی قفل درب های ورودی را تعویض کنید.
۳-كنترل ورود و خروج در مجتمع های مسكونی را به سرایدار یا نگهبان مطمئن بسپارید. با این حال از بازگذاشتن درب ورودی منزل (حتی برای مدت كوتاهی) در طول شبانه روز خودداری شود.
۴-از قرار دادن كلید در زیر جاكفشی، داخل كفش و سایر نقاط قابل دسترسی خودداری کنید.
۵-از قرار دادن چهار پایه و نردبان و نظایر آن در حیاط منزل مخصوصادر كنار دیوار خودداری شود.
۶- وجوه نقد و طلا و جواهر به مقدار زیاد را در منزل نگهداری نکنید.
۷- نزد افراد ناشناس و كسانی كه اعتماد كافی به آنها ندارید از میزان اموال و دارائی موجود خود در منزل صحبت نكنید.
۸- درمواقعی كه به مسافرت می روید از همسایگان یا اقوام مورد اطمینان خود بخواهید كه از منزلتان مراقبت کنند.
۹- علائمی كه نشان می دهد به مسافرت رفته اید را از بین ببرید. از همسایه خود بخواهید كه اتومبیل خود را گاهی مقابل راه ورودی منزل شما پارك کنند.
۱۰- نسبت به اتومبیل ها و موتورسیكلت های متوقف و سرنشینان آن در پیرامون منزل خود بیتفاوت نبوده و در صورت مشاهده موارد مشكوك، شماره و سایر مشخصات آن ها را یادداشت و سریعاً به مراكز ۱۱۰ پلیس اطلاع دهید.
۱۱- در مواقع خالی بودن منزل از روشن گذاشتن لامپ یك اتاق به مدت طولانی و مستمر خودداری کرده، حتی المقدور از كلیدهای زمان دار خودكار استفاده کنید یا اینكه از همسایگان و آشنایان مورد اطمینان خود بخواهید كه روشنایی داخل منزل را در هنگام شب تغییر دهند.
۱۲- حتی الامكان منزل خود را برای گردش یا ملاقات دوستان و فامیل به صورت یكسان و یكنواخت ترك نكنید.
۱۳- ساكنان منزل بویژه افراد مسن و نیز افرادی كه به تنهایی زندگی می كنند از باز کردن در روی افراد ناشناس جدا خود داری کنند.
۱۴- از افشای محل نگهداری وجوه نقد، جواهرات و اشیاء با ارزش خود نزد همسایگان و بستگانی كه مورد اطمینان نیستند جداً بپرهیزید.
۱۵- از ورود افراد ناشناس تحت عنوان متكدی، فالگیر، رمال و ... به داخل منزل خود ممانعت کنید.
۱۶- از ورود افرادی كه بعنوان مامور انتظامی ، دارایی ، شهرداری، سرشماری،كارگر خدماتی، مامور آب ، برق، تلفن ، گاز و ... به منزل شما مراجعه می كنند پیش از شناسایی دقیق آنان ممانعت به عمل آورده در صورت حصول اطمینان فقط اجازه ورود ایشان به محدوده مورد نیاز را بدهید.
۱۷- چه بسا متكدیان به ظاهر ناقص العضو و بطور كلی افرادی كه به عناوین مختلف به منازل شما مراجعه می كنند، اعم از زن و مرد از سارقین زبردست و یا مخبر سارقین باشند. به محض مشاهده موارد مشكوك در این خصوص پلیس ۱۱۰ و یا كلانتری محل خود را در جریان بگذارید.
۱۸- محل نگهداری طلا و جواهر و فاكتورهای آنها را از یكدیگر جدا کنید.
۱۹- چنانچه فرد یا افرادی با ادعای ماموریت، استفاده از پشت بام منزل شما را برای دستگیری متهم درخواست کردند، كارت شناسایی و حكم ماموریت آنان را رویت کنید. در صورت عدم حصول اطمینان می توانید سریعاً هویت فرد را از كلانتری محل یا منطقه انتظامی مربوطه استعلام کنید.
۲۰- حتی المقدور مجتمع های مسكونی و اقامتی مطمئنی را برای سكونت و اقامت خود، انتخاب كنید.
نظر کاربران
ممنون از پلیس زحمتکش