۵۰۳۲۹۷
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

امدادرسانی به بیش از ۴ هزار نفر گرفتار در سیل

معاونت عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر گزارش امدادرسانی‌ها به سیل و آبگرفتگی و همچنین برف و کولاک در استان‌های متاثر را تشریح کرد.

خبرگزاری ایسنا: معاونت عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر گزارش امدادرسانی‌ها به سیل و آبگرفتگی و همچنین برف و کولاک در استان‌های متاثر را تشریح کرد.

شاهین فتحی در توضيح عملیات امدادرسانی به سیل و آبگرفتگی از سوم تا پنجم فروردین ماه گفت: در این مدت ١٥ استان ایلام، بوشهر، تهران، خراسان جنوبی و رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، هرمزگان و یزد تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی قرار داشتند.

وی با بیان این که ٦٩شهر، روستا و مناطق عشایرنشین مورد امدادرسانی قرار گرفتند، افزود: همچنین در این بازه زمانی ۴هزار و ۳۸۸ نفر امدادرسانی شدند و ٤٧ نفر هم نجات یافتند.

فتحی با اشاره به اسکان اضطراری ۳هزار و ۱۲۱ نفر متاثر از سیل و آبگرفتگی ادامه داد: ۲۱ دستگاه خودرو نیز از مسیر سیلاب رهاسازی شدند و تخلیه آب از ۳۵ واحد مسکونی صورت گرفت.

وی به فعالیت ٩٨تیم عملیاتی شامل ٤٢٣ امدادگر و نجاتگر در امدادرسانی به سیل و آبگرفتگی ۱۵ استان کشور اشاره کرد و گفت: ۹ دستگاه موتورپمپ و لجن کش، ٥٥ دستگاه چادر، ٧٩٠ تخته پتو، ١٩٠ تخته موکت، ٤٥٠ کیلوگرم نایلون و ۱۵۰ ست شستشو به کار گرفته شد.

به گفته فتحی، ۱۵۵ شعله والور و فانوس، ١٥٠٠ قوطی کنسروجات، ٩٥٠ قرص نان، ٤٨٠ کیلوگرم برنج و ٩٤ کیلوگرم حبوبات میان متاثران از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

وی همچنین در توضیح عملیات برف و کولاک امدادگران از سوم تا پنجم فروردین ماه، گفت: طی این مدت ١١ استان آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، زنجان، سمنان، قزوین، گیلان، لرستان و مازندران تحت تاثیر برف و کولاک قرار داشتند.

فتحی به ۲۲ محور امدادرسانی شده اشاره کرد و گفت: همچنین ۴هزار و ۷۲۲ تن متاثر از برف و کولاک امدادرسانی شدند و ۲۲۲ نفر هم اسکان اضطراری یافتند.

وی با بیان اینکه ۵۱۲ دستگاه خودرو از برف رهاسازی شدند، افزود: طی این مدت ۴۲ تیم عملیاتی شامل ١٢٨ امدادگر و نجاتگر فعال بودند. همچنین ٨٨ تخته پتو، ٩٠ بسته مواد غذایی، ٣١٠ قوطی کنسروجات، ٤٦٠ بطری آب معدنی، ٤٠ کیلوگرم خرما، ١٩ کیلوگرم کشمش و ۵۸۰ بسته بیسکوییت میان متاثران از برف و کولاک توزیع شد.

فتحی همچنین در توضیح گزارش پایانی امدادرسانی در توفان روز گذشته استان بوشهر، گفت: چهار شهر بوشهر، دیلم، گناوه و دشتستان مورد امدادرسانی قرار گرفتند و جمعا ۱۱هزار و ۹۱۲ تن امدادرسانی شده و اسکان اضطراری یافتند.

پنجمین روز عملیات امداد و نجات در جازموریان

تیم‌های واکنش سریع و امدادی جمعیت هلال‌احمر کرمان در چهار روز گذشته و به دنبال طغیان جازموریان، در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته موفق به نجات ۱۱۰ تن از دیگر هموطنان محصور در جازموریان شدند.

علی گنج‌کریمی، مدیرعامل هلال احمر کرمان با اعلام این خبر گفت: جست‌وجوها برای نجات سایر محصوران در جازموریان ادامه دارد، اما از آنجا که این منطقه بسیار وسیع است و بیشتر افراد به صورت فصلی و برای تغذیه دام‌های خود در این منطقه حاضر شدند، لذا اطلاعات دقیقی از تعداد ساکنان منطقه وجود ندارد و هلال‌احمر نیز همچنان در منطقه در حال جست‌جو برای یافتن محصوران است.

وی با اعلام انجام چهار سورتی پرواز برای نجات محصوران در منطقه جازموریان، افزود: متاسفانه به علت شرایط جوی نامساعد کمک‌رسانی با دشواری‌های بسیاری روبه‌رو است و با همه اینها ۱۰ تیم امدادی شامل ۳۲ نفر از شهرهای بم، رودبار جنوب، قلعه‌گنج، کهنوج، جیرفت و عنبر آباد، کرمان ۲ تیم واکنش سریع هلال‌احمر در چهار روز گذشته بی‌وقفه در حال جست‌وجو برای یافتن محصور شدگان در جازموریان هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کرمان با اعلام امدادرسانی به ۹۰ خانوار، اظهار کرد: تا کنون ۴۵۰ تن از هموطنان از خدمات امدادی لازم بهره برده و ۵۰ تن نیز اسکان اضطراری داده شدند و قریب به ۱۷۰ تخته پتو و یک هزار و ۷۳۰ قوطی کنسرو، ۲۴۰ کارتن نان، ۳۷۰ بطری آب معدنی، ۲۰ تخته چادر و ۵ کارتن خرما میان متاثران توزیع شده است.

به گفته وی، برای نجات هموطنان محصور در جازموریان تا کنون ۱۰ خودرو مجهز و کمک‌دار، یک فروند قایق و دو دستگاه آمبولانس به کار گرفته شده است.

وی با اظهار تاسف از بی‌توجهی مردم منطقه به هشدارهای هلال‌احمر و نمایندگان سازمان مدیریت بحران، اظهار کرد: متاسفانه محاصره‌شدگان به اختیار خود و برای حفظ و نگهداری دام‌ها، حاضر به ترک منطقه نشدند.

حوضه آبریز جازموریان از شمال توسط کوه‌های لاله‌زار، جبال بارز و کوه شهسواران از حوضه آبریز کویر لوت و از جنوب توسط رشته کوه‌های زاگرس (کوه‌های بشاگرد) از حوضه آبریز دریای عمان و خلیج فارس جدا می‌شود و بخشی از اراضی این حوضه را مناطق کوهستانی دشت‌ها و کوهپایه‌ها و باتلاق‌ها و شوره‌زارها تشکیل می‌دهد و به سبب فقدان پوشش گیاهی مناسب در اراضی حوضه، به هنگام بارندگی سیلاب‌های شدیدی به راه می‌افتد که باعث می‌شود تا آبهای حاصل از بارندگی کمتر در زمین نفوذ کند و لذا بارش‌های اخیر در سراسر کشور، منجر به طغیان این حوضه آبگیر شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج