نسبت مالیات به نفت ۱۴۰ درصد شد
وزیر اقتصاد از نسبت ۱۴۲ درصدی درآمدهای مالیاتی نسبت به نفت در بودجه سال ۱۳۹۵ خبر داد. این اتفاق برای اولین بار در تاریخ معاصر ایران رخ میدهد.
خبرگزاری ایسنا: وزیر اقتصاد از نسبت ۱۴۲ درصدی درآمدهای مالیاتی نسبت به نفت در بودجه سال ۱۳۹۵ خبر داد. این اتفاق برای اولین بار در تاریخ معاصر ایران رخ میدهد.
علی طیبنیا در سخنانی در جمع کارکنان معاونت نظارت مالی و خزانهداری کل کشور اظهار کرد: امسال در شرایطی به پایان رسید که توانستیم با شناسایی نقطه ضعف اصلی اقتصاد و نظام بودجهریزی کشور، یعنی نفت، طوری برنامه ریزی کنیم که درآمدهای مالیاتی بر درآمدهای حاصل از فروش نفت بیشتر شود.
وی بیان کرد: تا ۲۷ اسفند ماه حدود ۲۱۸ هزار میلیارد تومان درآمد نقدی داشتیم که بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان آن ناشی از درآمدهای مالیاتی بوده است.
طیب نیا ادامه داد: اگر این رقم را با میزان درآمدهای نفتی کشور در سال جاری، یعنی حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان، مقایسه کنیم، نسبت درآمد مالیاتی به نفتی در بودجه، به ۱۴۲ درصد میرسد که در تاریخ معاصر، بی نظیر است. البته با اضافه کردن حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان عوارض و مالیات بر ارزش افزوده که وصول شده است، سرجمع، رقم مذکور را به ۱۱۳ هزار میلیارد تومان افزایش می دهد.
نظر کاربران
ماشاالله چه افتخاری هم میکنن اینطوری پیش بره فاتحه کسب و کار و باید خون.
مالیاتهای سال 95تعطیلی کارخانه ها و رکود و بیکاری را نیز شامل شده است .به هر قیمتی از مردم مالیات گرفتن هنر نیست .
جناب طیب نیا به این هم فکر کردی که اگراقتصادکشور برهمین منوال پیش بره تاچند سال دیگه صنفی باقی نمی ماند که ازش مالیات ۱۴۰درصدی بگیری البته شما انشاالله سال دیگه نیستین که از این تصمیمات ضالمانه بگیرید شما یک چیزی شنیدید که بعضی کشورها با مالیات کشورهایشان را اداره می کنند اما اون طرف قضیه رو هم ببینید که اونها چه رونقی دراقتصاد ایجاد میکنند ومردم چه درآمدی دارن اگر ملت شریف ایران یک دهم اونها درآمد داشتن ما کل بودجه کشور را از مالیات تامین می کردیم ودیگه نیاز به فروش نفت هم نداشتیم
به عبارت دیگر; تسمه از گرده ملت بینوا کشیدید
بدون جایگزین وپیداکردن منابع جدید هنرنیست پدر مردم رادرآوردید.ارزش افزوده راهم ازگرده مصرف کننده نهایی( مردم )می کشید. پولداراوثروتمندان هم شیره مردم رامی مکند.برویدببینیددربازارطلافروشهاچطوراز زیر بارمالیات در می رن