بهبود زخم سوختگی نوزاد معروف ۶ ماهه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بیمارستان ولیعصر(عج) دارای مجهزترین بخش مراقبت های ویژه نوزادان در کشور است، گفت: زخم سوختگی نوزاد ۶ ماهه بهزودی بهبود مییابد.
علی پور افزود: در همه نوزادان و به خصوص در نوزادان بدحال به علت خونرسانی ضعیف پوستی و تکامل نیافتن رگ ها، احتمال خروج مایعات تزریقی و پاره شدن مویرگ ها وجود دارد. این مساله در مورد نوزاد ما نیز اتفاق افتاد، و با توجه به بدحالی و قطع تنفس مکرر نوزاد ، احیای او ضروریترین اقدام لازم بود. تزریق سرم در این میان لاجرم بود گرچه که به دلایلی که قبلا گفته شد، پوست لطیف و نارس نوزاد، به شدت مستعد آسیب بود، و به علت خروج سرم قندی از رگ او منجر به آسیبی سطحی در پوست پای او شد. مراقبت درمانی مورد نیاز از زخم پوست پای نوزاد به روال معمول همه ی نوزادان مشابه، ادامه دارد و زخم پای او بهبود قابل توجهی پیدا کرده است و انتظارمی رود به زودی بهبود کامل پیدا کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: عکس خبری که به نام اتاق استراحت مادر منتشر شد، مربوط به قسمتی از بخش است که در حال بازسازی است. روند بازسازی بخش های بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران. چنان است که با لحاظ کثرت مراجعان و اهمیت خدمت رسانی بی وقفه ،بخش تعطیل نمی شود اما بیماران از منطقه درحال بازسازی به مناطق آرام و مقتضی درمان منتقل می شوند. به همین دلیل در آنجا که تصویر کشیده شده ،بیماری وجود ندارد و عکس در واقع اتاق استراحت کارگران ساختمانی است.
وی تاکید کرد: بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر یکی از مجهز ترین و روز آمدترین بخش های مراقبت های ویژه در کشور و منطقه است و تعطیل آن حتی در هنگام نوسازی ممکن و مطلوب نیست.
علی پور توضیح داد: بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر ، روزنه امید مادران بسیاری بوده است . مادرانی که هر روزه سلامت نوزادشان را بدون دغدغه مالی در راهروهای این بیمارستان به دعا نشسته اند. به عنوان شاهدی بر این مدعا در مورد این نوزاد نیز کل هزینه مطالبه شده برای حدود یک ماه اقامت در بخش مراقبت های ویژه با توجه به حمایت طرح تحول سلامت حدود یک میلیون تومان بود که پس از تخفیف بیمارستان به حدود چهارصد هزارتومان کاهش یافت و ان میزان هم با توجه به حمایت وزارت بهداشت مطالبه نشد .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: رسالت بیمارستان های دانشگاه و به طور عام حوزه سلامت این است که نگرانی های بیماران و همراهانشان را پاس بدارد و آن را فرصتی برای ارتقای مهارت های ارتباطی خود بداند. ما باید فشار روانی و نگرانی های ایشان را درک و در ارامش بخشیدن به آن ها سعی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در مورد این نوزاد بررسی های ما نشان داد اگر چه به لحاظ مراقبت های پزشکی خطایی صورت نگرفته ولی ما به اندازه و به رغم تمرکز و تلاش برای احیا و نجات بیمار، در رفع نگرانی پدر نوزاد ، موفق نبوده ایم. همین امر باعث سوء تفاهم و حواشی غیر منصفانه شد.همچنین قصه ما شبیه آتش نشانی است که درگیر و دار نجات مردم در بحران آتش و دود، کسانی را از مرگ می رهاند اما در بحبوحه نجات خراشی بر پای کسی می افتد یا پای کسی می شکند و وی متهم به بی قیدی می شود . حاشیه رسانه اگر متن خدمت را لحاظ کند و سپس هوشمندانه خطا را از عوارض درمانی تفکیک کند ، عصای سلامت است وگرنه سبب دلسردی خدمتگزارانی خواهد بود که گاه بی مزد و منت، دل و دین و دنیایشان را به کاستن از درد ورنج بیماران، خوش کردهاند.
ارسال نظر