خشم اردوغان از منع ورود وزیر خارجه ترکیه به هلند
رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در واکنش به لغو مجوز ورود هواپیمای وزیر امور خارجه این کشور به هلند اعلام کرد که بعد از همه پرسی قانون اساسی ترکیه پاسخ آنها را خواهد داد.
اردوغان روز شنبه در اجتماع مردم استانبول گفت: در حالی که وزیر امور خارجه ترکیه برای دیدار با هموطنان ساکن هلند قصد داشت به این کشور سفر کند، مجوز ورود هواپیمای وی ابطال شد و ما این اقدام را محکوم می کنیم.
وی افزود: هلند هر چه تلاش کند، اتباع ترکیه نقشه آنها را در خصوص همه پرسی تغییرات قانون اساسی ترکیه در روز ۱۶ آوریل و روز همه پرسی بر هم خواهند زد.
وی خطاب به دولت هلند و آلمان گفت: 'هر چه می خواهید سختگیری کنید، هر چه می خواهید در کشور خود به تروریست ها پناه بدهید، ولی بدانید همه این ها علیه شما خواهد بود و به زیان شما تمام خواهد شد.'
رئیس جمهوری ترکیه بیان کرد: 'ما صبور هستیم و بعد از ۱۶ آوریل اقدامات لازم را در پاسخ به این رفتارها انجام خواهیم داد.'
چاووش اوغلو در واکنش به لغو اجازه فرود به هواپیمای حامل وی اعلام کرد که اگر هلند اجازه فرود به هواپیمای من را ندهد ما نیز به طور متقابل اقدامات اقتصادی و سیاسی سنگینی را علیه هلند انجام خواهیم داد.
احمد ابوطالب شهردار روتردام هلند نیز در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که وزیر امور خارجه ترکیه اجازه برگزاری میتینگ و سخنرانی انتخاباتی در هلند را ندارد ولی از چاووش اوغلو به نحو شایسته استقبال خواهد شد.
این تصمیم دولت هلند که دو روز پیش نیز به صورت غیررسمی اعلام شده بود، با واکنش چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه مواجه شد.
سخنرانی انتخاباتی مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در اجتماع ترک تبارهای آلمان پس از یک هفته مجادله بین مقامات برلین و آنکارا شامگاه روز سه شنبه هفته گذشته انجام شد و وی در اجتماع ترک تبارهای آلمان و خطاب به مسئولان کشور میزبان گفت: از شما تقاضا دارم که به ما درس حقوق بشر و دمکراسی ندهید.
وی که در کنسولگری ترکیه در شهر هامبورگ آلمان و در فضای باز در اجتماع اتباع ترکیه سخن می گفت، جلوگیری از سخنرانی مسئولان ترکیه در آلمان را یک اقدام هدفدار دانست.
ترک های آلمانی بزرگترین اقلیت قومی در آلمان را تشکیل می دهند به طوری که جمعیت ترک ها در آلمان بیش از چهار میلیون نفر و حدود ۵.۵ درصد جمعیت آلمان تخمین زده می شود.
همه پرسی اصلاح ۱۸ ماده قانون اساسی ترکیه برای گذر از نظام پارلمانی به نظام ریاستی در تاریخ ۱۶ آوریل سال جاری میلادی (۲۷ فروردین ماه) برگزار می شود و در این انتخابات افزون بر ۵۸ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
برای برگزاری همه پرسی تغییرات قانون اساسی ترکیه، موافقان و مخالفان حق برگزاری تجمعات قانونی در داخل و خارج از کشور را دارند و بر این اساس، مقامات و چهره های سیاسی موافق و مخالف با این همه پرسی در داخل و خارج از ترکیه سخنرانی در تجمعات را برنامه ریزی کرده اند.
همچنین برای برگزاری این انتخابات، ۱۶۴ هزار صندوق رای در داخل ترکیه پیش بینی شده و علاوه بر این، در ۵۹ کشور نیز برای اخذ آرای اتباع ترکیه در خارج از کشور برنامه ریزی شده که رای گیری از آنها در ۱۱۹ نمایندگی سیاسی و در ۳۲ واحد گمرکی انجام می شود.
نظر کاربران
آقای اردوغان بقول احمدنژاد آب را بریزید همانجا که میسوزه . آره جانم علاجش همینه .
این اردوغان متکبر دیگران را حامی تروریسم و ناسیست می نامد، در حالیکه هم اکنون به دو کشور همسایه-عراق و سوریه-لشکرکشی کرده، کوریدور عبور تروریستها از ترکیه به سوریه را ایجاد کرده، به یمن تروریست صادر می کند، دولت سرکوبگر بهرین را تایید می کند، از رژیم تکویری سعودی دفاع می کند و خود را در کنار آنها می داند، خلاصه کسی نیست به این قلدور بگوید بدبخت بهترین مصداق ناسیست خودتی متاسفانه دنیا این است جلادان ادعای دموکراسی می کنند و مظلومین را به نقض حقوق بشر متهم
خوب کاریش کردن
دیگر این ترکیه همان ترکیه 5 سال پیش نیست اردوغان ترکیه رو نابود کرد عزتش رو از دست داده
ترکیه حقش نبود اینهمه پیشرفت کنه . اردوغان خوب حق این ملت را گذاشت کف دستشون. بزودی دوباره بر می گردن به فلاکت