۴۹۵۳۲۵
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

آخرین آمار فروش دو فیلم‌ نوروزی

جدیدترین آمار فروش فیلم‌های نوروزی روی پرده اعلام شد.

خبرگزاری ایسنا: جدیدترین آمار فروش فیلم‌های نوروزی روی پرده اعلام شد.

حبیب اسماعیلی بیان کرد: فیلم «سه بیگانه» به کارگردانی مهدی مظلومی در دو روز اول اکران خود به فروش ۱۱۰ میلیون تومانی دست یافت.

او افزود: این فیلم فعلا در ۲۵ سالن سینمایی تهران و یک سالن سینما در مشهد اکران می‌شود.

همچنین احمد مختاری از دفتر هدایت فیلم آخرین آمار فروش فیلم «خوب، بد، جلف» به کارگردانی پیمان قاسمخانی را در تهران ۲میلیارد و ۸۹۰ میلیون تومان اعلام کرد.

او با اشاره به اینکه این فیلم در ۲۹ سالن سینمایی تهران و ۹۰ سالن شهرستان اکران می‌شود، گفت: مجموع فروش فیلم در کشور تاکنون به ۴ میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان رسیده است.

علاوه بر این‌ها اکران دیگر فیلم‌های نوروزی از ۲۵ اسفند ماه در سینماها آغاز می‌شود که دفتر پخش فیلمیران نمایش دو فیلم «یک روز بخصوص» و «آباجان» را بر عهده دارد. این دفتر پخش در حال حاضر دو فیلم «سلام بمبئی» و «هفت ماهگی» را روی پرده دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج