۴۹۱۷۴۳
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

هیچ مدرکی دعلیه دمشق وجود ندارد

«میخائیل الکساندروف»، کارشناس و پژوهشگر ارشد روس با اشاره به وتوی پیش نویس تحریمها علیه سوریه توسط پکن و مسکو اظهار داشت که هیچ ادله ای درباره استفاده دمشق از تسلیحات شیمیایی موجود نیست.

خبرگزاری مهر: تحرکات اخیر آمریکا و متحدین غربی این کشور در جهت افزایش حملات و فشارهای بی وقفه خود علیه دولت رسمی و قانونی سوریه هفته گذشته به اوج خود رسید. آمریکا و متحدان این کشور با مطرح کردن ادعاهایی بی پایه و اساس علیه بشار اسد، بار دیگر مدعی شدند که دولت سوریه در جریان جنگ داخلی این کشور، اقدام به استفاده از تسلیحات شیمیایی علیه شهروندان خود کرده و به همین بهانه پیش نویس تحریم های جدیدی علیه دولت اسد را تنظیم و در جریان جلسه هفته گذشته شورای امنیت سازمان ملل آن را به رای گذاشتند.

این درحالی است که مسکو با همراهی چین، برای هفتمین مرتبه طی سالهای اخیر در برابر این اقدام خصمانه آمریکا ایستاد و پیش نویس این قطعنامه را وتو کرد. مساله ای که منجر به بر افروخته شدن واشنگتن و متحدین آمریکا از این اقدام روسیه شد.

«نیکی هلی» نماینده دائم آمریکا با انتقاد از چین و روسیه به عنوان دو عضو دائم شورای امنیت که این قطعنامه را وتو کردند، گفت: امروز، روزی غم انگیز برای سازمان ملل است. چراکه مسکو و پکن در پاسخ به این سوال که چه کسی در سوریه از سلاح شیمیایی استفاده کرده است، صادق نیستند. موضوعی که مسکو و پکن همواره آن را رد کرده و معتقدند این بی صداقتی و دروغ پردازی از جانب آمریکا و علیه دولت قانونی سوریه انجام پذیرفته است.

در همین راستا، مهر گفتگویی با «میخائیل الکساندروف»، کارشناس و پژوهشگر ارشد مرکز مطالعات سیاسی و نظامی موسسه دولتی روابط بین الملل مسکو داشته که متن کامل آن در ادامه آمده است:

*روسیه و چین وضع تحریم های جدید علیه سوریه را وتو کردند. در حالی که دیگر اعضای شورای امنیت، دولت بشار اسد را متهم به انجام حملات شیمیایی علیه شهروندان سوری می کنند. دلیل وتوی پیش نویس تحریم ها علیه سوریه توسط مسکو و چین چه بود؟

دلیل وتو کردن پیش نویس تحریم های پیشنهادی توسط آمریکا و متحدین این کشور توسط روسیه و چین این بود که اسناد موجهی در این خصوص وجود نداشت. هیچ برهان و دلیل قانع کننده ای که ثابت کند دولت سوریه در جریان جنگ داخلی این کشور از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده وجود ندارد. به احتمال زیاد چنین تسلیحاتی توسط گروه های مخالف دولت مورد استفاده قرار گرفته تا نام دولت بشار اسد را خراب کنند. همچنین این احتمال وجود دارد که سرویس های ویژه (اطلاعاتی) غربی در سازمان دهی چنین تحریک هایی دخیل باشند. همینطور قطعنامه مذکور هیچ ارتباطی به منع گسترش تسلیحات کشتار جمعی ندارد. هدف از این قطعنامه تضعیف موقعیت بین المللی دولت سوریه، آن هم درست در زمانی بود که بشار اسد در حال دستیابی به پیروزی در جنگ سوریه است.

*همانطور که می دانید مصر نیز در جلسه رای گیری در خصوص تحریم های سوریه رای ممتنع داد. هدف مصر از دادن این رای ممتنع چه بود؟ آیا این به معنی نزدیک شدن بیشتر السیسی به دولت سوریه است؟

مصر به خوبی می داند که هدف سیاست های غرب در خاورمیانه ایجاد بی ثباتی سیاسی و حمایت از تروریسم بین المللی است. مصر خود قربانی این تروریسم است. به همین خاطر مصر علاقمند به حفظ روابط خود با دولت سوریه است و نمی خواهد وجهه خود را نزد دولت سوریه از دست بدهد.

*نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل از وتوی تحریم های ضد سوری توسط سوریه انتقاد کرده است. آیا این مساله می تواند منجر به شدت گرفتن اختلافات میان دولت ترامپ و روسیه شود؟

اگر دولت فعلی آمریکا بخواهد به سیاست های اوباما در خصوص حمایت از تروریسم بین المللی و بی ثبات کردن خاورمیانه ادامه دهد؛ مطمئنا اختلافات میان دولت ترامپ و روسیه افزایش خواهد یافت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج