وب سایت اصولگرای مثلث آنلاین نوشت: آنگونه که اخبار متعدد روایت می کند محمد شریعتمداری برای ریاست ستاد انتخاباتی حسن روحانی برگزیده شده است .این خبر از آنجا اهمیت مضاعفی یافته که پیشتر از برخی چهره های اصلاح طلب برای این مسئولیت نام برده می شد.
«خوشحالیم که دکتر روحانی برای دوره بعدی هم در انتخابات شرکت میکند و امیدواریم که با رای بیشتر از خرداد ۹۲، از سوی مردم انتخاب شود». دیگر با این سخنان قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت کابینه شکی باقی نمانده که حسن روحانی تصمیمش را برای حضور در انتخابات گرفته است. قبلتر از او البته محمدرضا تابش هم خبرهایی در این زمینه داده بود. محمدرضا تابش، نایبرئیس فراکسیون امید نیز با بیان اینکه هدف مخالفان از راهاندازی جنگروانی علیه دولت، منصرف کردن روحانی از حضور او در عرصه انتخابات و اعلام کاندیداتوری بوده، به تلاشهایی که در راستای ردصلاحیت رئیسجمهور صورت گرفته اشاره کرد و با تاکید بر اینکه ردصلاحیت رئیسجمهور مستقر در آستانه برگزاری انتخابات دوره دوم بیسابقه است، تصریح کرده بود: «احتمال ردصلاحیت روحانی با هدایت مقامات عالیرتبه نظام مرتفع شد.» اظهارنظری که البته با واکنش سخنگوی شورای نگهبان هم مواجه شد.
اعلام خبر حضور حسن روحانی در انتخابات البته حاشیههای پیرامونی هم داشته است. از جمله اینکه بحث این روزها این شده است که ستاد او به چه کسی سپرده خواهد شد. نامهای زیادی در این مدت مطرح بوده است، از محمدعلی نجفی تا واعظی و حتی محمدرضا عارف.
نکته اما این است که در میانه این اظهارنظرها ناگهان خبر آمده که این پست قرار است به محمد شریعتمداری سپرده شود.
متن خبر انتصاب رئیس ستاد روحانی که در رسانهها بازتاب یافته این گونه است که «محمد شریعتمداری» معاون اجرایی رئیسجمهور و وزیر بازرگانی دولت اصلاحات بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی «حسن روحانی» انتخاب شده است. در این خبر ذکر شده که وی در موعد قانونی یعنی در اسفندماه، از سمت دولتی خود استعفا خواهد داد.
از سویی در این خبر آمده است: «محمدعلی نجفی» نیز بهعنوان رئیس اتاق فکر انتخاباتی روحانی انتخاب شده است. او که همواره یکی از گزینههای مورد علاقه رئیس دولت یازدهم در وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم بوده است، سرپرست وزارت علوم در دولت یازدهم و وزیر سابق آموزش و پرورش در دولت اصلاحات بوده و مدتی هم بهعنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی و معاون و مشاور روحانی در امور اقتصادی، فعالیت میکرده است و به زودی رئیس اتاق فکر روحانی در سال ۹۶ نیز لقب خواهد گرفت.
سخنگوی دولت در خصوص خبر منتشر شده مبنیبر انتصاب شریعتمداری بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی رئیسجمهور ابراز بیاطلاعی کرد و اینگونه واکنش نشان داده که «هر اتفاقی در این زمینه، مستلزم رعایت بیش از پیش قانون خواهد بود.»
«محمدباقر نوبخت» در پاسخ به اینکه آیا خبر انتخاب شریعتمداری، معاون رئیسجمهور بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی روحانی را تایید میکنید یا خیر و اینکه در صورت تایید آیا این اقدام منافاتی با مسئولیت دولتی وی ندارد، گفته: «من هم این خبر را مثل شما از رسانهها شنیدم و اطلاعات دیگری ندارم. اما این اطمینان خاطر را به همه میدهم که هر اقدامی که بنا باشد انجام دهیم براساس قانون خواهد بود.» سخنگوی دولت این را هم اضافه کرده، «مطمئن باشید که اگر بخواهد اتفاقی در این زمینه بیفتد ما قوانین را بیش از پیش رعایت میکنیم تا مشکلی پیش نیاید.»
تفاوت محسوس
از میان اخبار مخابره شده در مورد ستاد احتمالی حسن روحانی یک مساله جلب توجه میکند. «محمدرضا نعمتزاده» وزیر فعلی صنعت، معدن و تجارت و «اکبر ترکان» مشاور ارشد رئیسجمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم رئیس ستاد و قائممقام ستاد انتخاباتی «حسن روحانی» بودند؛ اما گویا هیچ جایگاهی در ستاد انتخاباتی روحانی در انتخابات پیش رو برای این دو در نظر گرفته نشده است که یا باتوجه به مسئولیت دولتی افراد مذکور از به کارگیری آنها در ستاد انتخاباتی روحانی صرف نظر شده یا اینکه برای انتخابات پیش رو، شاهد تغییر رویکرد ستاد انتخاباتی رئیسجمهور در نحوه تعامل با گروههای سیاسی و... خواهیم بود که تصمیم به تغییر اعضای اصلی ستاد گرفته شده است.
گزینه متفاوت
محمد شریعتمداری شخصیت خاص خود را دارد. معلوم نیست از ذات محافظهکاری است یا هوشمندی سیاسیاش؛ هر چه هست او معمولا چراغ خاموش حرکت میکند. چندان ترجیح نمیدهد که در قاب رسانهها بنشیند. روابط خوبی با حسن روحانی دارد، از جنس همان روابطی که با آیتالله هاشمی داشت. با اصلاحطلبان هم کانالهای ارتباطی خوبی دارد. انتخاب او برای این مسئولیت گویا حرف و حدیثهایی به همراه داشته؛ برخی از آنها رسانهای شده و بخشی دیگر از آن فعلا در محافل و گعدههای سیاسی دهان به دهان میچرخد. بحث بر سر این است که چه مسائلی بهعنوان مصلحت در نظر گرفته شده که او به جای چهرههایی که تا کنون گمانهزنی میشد این مسئولیت را در اختیار بگیرند انتخاب شده است. او در سال ۹۲ عزم خود را جزم کرده بود تا یکی از حاضرین رقابت انتخابات در قامت کاندیدا باشد. شریعتمداری اما از همان ابتدای حضور راه انصراف را برای خود باز گذاشته بود. ستاد انتخاباتی محمد شریعتمداری در آن زمان گفته بود: «همه اصلاحطلبان اعلام کردهاند که اگر اجماعی بین آنان صورت گیرد، به ائتلاف تن خواهند داد. من نیز بارها اعلام کردهام در صورت حضور یکی از آقایان هاشمی، خاتمی، سیدحسن خمینی
و ناطقنوری از عرصه کنار خواهم رفت و در غیر اینصورت تا نتیجه نهایی در عرصه باقی خواهم ماند.»
هاشمی که در انتخابات ثبتنام کرد، او بر سر وعده خود ماند و انصرافش را از حضور در رقابت اعلام کرد. سخنگوی ستاد انتخاباتی او ماجرای این انصراف را اینگونه روایت کرده بود: «در پی این ملاقات و کسب تکلیف و انجام هماهنگیها قرار شد همانطور که آقای شریعتمداری از پیش اعلام کرده بود، بهنفع آیتالله هاشمی از صحنه انتخابات کنارهگیری کند. از همه اعضای ستاد تهران و ستادهای استانی درخواست شد در جهت تبیین برنامههای آیتالله هاشمیرفسنجانی و حمایت از کاندیداتوری وی فعالیت کنند. ستادهای انتخاباتی شریعتمداری در راستای حضور حداکثری مردم در انتخابات بهنفع هاشمیرفسنجانی به کار خود ادامه خواهند داد.»
هاشمی اما در آن انتخابات مجوز حضور پیدا نکرد. این اما باعث دور و جدا شدن شریعتمداری از معادلات آن انتخابات نشد. شریعتمداری مانند بسیاری دیگر از نزدیکان هاشمی به سمت حسن روحانی شیفت کرد. رفاقت و همکاری این دو نفر به سالها پیش بازمیگشت. شریعتمداری یک بیانیه داد و در آن نوشت: «دکتر عارف باوجود مقبولیت و محبوبیت مثالزدنی در فعالیتهای انتخاباتی و ارائه برنامههای راهگشا، نهایت مسئولیتپذیری و از خودگذشتگی سیاسی را در این مرحله به نمایش گذاشت و برماست که در حمایت از این اقدام، همانطور که حجتالاسلام و المسلمین خاتمی اعلام داشتند از دکتر روحانی حمایت نماییم.» آن انتخابات با پیروزی حسن روحانی به پایان رسید و سرمایهگذاری سیاسی محمد شریعتمداری هم به نتیجه مثبتی ختم شد. او در دولت جدید علاوه بر معاونت اجرایی ریاستجمهوری، بهعنوان جانشین رئیسجمهور در شورای عالی ایرانیان، شورای عالی فضایی و شورای استاندارد و تحقیقات صنعتی شناخته میشود و تا کنون وزارت یا سرپرستی وزارتخانههایی چون بازرگانی و ورزش و جوانان را بر دوش داشته است.
حالا اما یک خبر تازه آمده که منابع متعددی نیز آن را نقل کردهاند. میگویند او رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی شده است. مسئولیتی که شاید انتظار میرفت به یک چهره اصلاحطلب برسد تا حسن روحانی امید بیشتری برای جلب بدنه اجتماعی این جناح در انتخابات داشته باشد. اما واکنش اصلاحطلبان در این مورد هم جالب است. یک رسانه نزدیک به محمدرضا عارف این اتفاق را در یک گزارش خبری اینگونه مورد بررسی قرار داده است: «شریعتمداری اگرچه بیشتر بهعنوان چهرهای اقتصادی طی سالیان اخیر شناخته شده است اما سالها پیش از وزارت بازرگانی، نه در حوزه اقتصاد که در کار امنیتی بود.
شریعتمداری از جمله افرادی بود که در تأسیس وزارت اطلاعات در دهه ۶۰ مشارکت داشت؛ حضوری که در ادامۀ فعالیتهایش در کمیتههای انقلاب و اطلاعات نخستوزیری تعریف میشد. نتیجه فعالیتهای محمد شریعتمداری گواه آن است که او میتواند با هر دولتی به دلیل روحیه خاص و شخصیت جامعالاطرافش کار کند و این احتمالا همان دلیلی است که اکثر دولتها نیز سهمی برای او در دولتشان قائل شدهاند. این موضوع را برخی فعالان عرصه سیاست هم باور دارند.» دو فکتی که اگر از بعد کنایه به آن نگاه نشود شاید بر آن باشد که یادآوری دو نکته متفاوت را به اهل سیاست و رسانه در مورد محمد شریعتمداری بهعنوان هدف در نظر داشته باشد.
خاصه آنکه علیرضا خامسیان فرد نزدیک به محمدرضا عارف هم در یادداشتی اینگونه نوشته است: «انتصاب شریعتمداری بهعنوان ریاست ستاد آقای روحانی هم این تحلیل را تقویت کرده است که آقای رئیسجمهور در انتخابات آینده میخواهد سبد رای اصولگرایان را به سمت خود متمایل کند... آقای روحانی به خوبی میداند که پیروزیاش در انتخابات سال ۹۲ با همراهی، حمایت و ایثار اصلاحطلبان میسر شد.
شاید برخی اطرافیان آقای روحانی که در برخی احزاب موسوم به حامی دولت هم عضویت دارند آنچنان باور به تاثیرگذاری اصلاحطلبان در رایآوری ایشان نداشته باشند و معتقدند همان حزبی که آقای روحانی پدر معنویاش است، باعث رایآوریاش شده است که این باور به اعتقاد نگارنده بیشتر به توهم شباهت دارد تا واقعیت.» اما مواضع دیگر اصلاحطلبان هم در این مورد جالب است. مرتضی حاجی به رسانه نزدیک به محمدرضا عارف گفته است: «آقای شریعتمداری چهره بینابینی دارد. بهطوری که هم اصولگرایان و هم اصلاحطلبان او را قبول دارند. کارنامه فعالیت او هم نشان میدهد که هم سابقه فعالیت با اصولگرایان و هم اصلاحطلبان را داشته است.
از این جهت انتخاب او میتواند وزنه تعادل را بین اصولگرایان و اصلاحطلبان برقرار کند.» در اظهارنظری دیگر خرم، ورزیر راه دولت خاتمی بوده و در کابینهای فعالیت کرده که محمد شریعتمداری هم حضور داشته است. او میگوید: «اگر چنین شخصیتی انتخاب شده باشد، شخصیت خوب و انتخاب درستی است.» او معتقد است که محمد شریعتمداری، هماکنون در جایگاه مناسبش قرار گرفته و هم برای سمت ریاست ستاد انتخاباتی حسن روحانی، درست انتخاب شده است. چراکه او مرد جنجالی نیست اما مدیر توانمند و خوبی است. مدیری است که میتواند، حوزه تحت مدیریتش را به بهترین شکل اداره کند. یکی از ویژگیهای مدیر خوب هم برقرار کردن موازنه و تعادل بیرون نیروهایش است. خرم ادامه میدهد: «در همان زمان هم که ایشان وزیر بازرگانی بود، به دور از سیاستزدگی وزارتخانهاش را اداره میکرد و تاکید زیادی بر استفاده از نیروهای یک جناح نداشت.
از این جهت میتواند گزینه مناسبی برای اداره یک ستاد باشد. چون با نحوه تعامل و مراودهاش میتواند، باعث تحریک برخی نیروهای سردرگم برای رای دادن هم شود.» خرم میگوید: «در انتخابات پیش رو اکثریت به حسن روحانی رایمیدهند. اصولگرایان هم الان کاندیدای خاصی ندارند. بنابراین اگر کاندیدایی قابل دفاع در اذهان عمومی نداشته باشند، حامیان آنها به سمت روحانی خواهند آمد. با این تحلیل میتوان گفت که شریعتمداری کسی است که میتواند در جذب نیروهای اینچنینی موثر باشد.»
حالا در تحولی دیگر در این مورد «محمود واعظی» عضو ارشد حزب اعتدال و توسعه، که خود یکی از اعضای ستاد «حسن روحانی» در یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در سال ۹۲ بود درباره ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفته است: «بالاخره آقای روحانی هم باید ستادی داشته باشد. وقتی که گروههای مردمی و جریانات سیاسی میخواهند از ایشان حمایت کنند، بالاخره باید یک جایی باشد که اینها را با هم هماهنگ کند. این ستاد احتمالا به ریاست آقای شریعتمداری تشکیل خواهد شد.» «محمد شریعتمداری»، با آغاز به کار ستاد انتخاباتی از سمت خود در دولت استعفا خواهد داد. گویا دوران جدیدی برای شریعتمداری آغاز شده؛ ماموریتهای ویژهای برای او در نظر گرفته شده؛ آیا او میتواند کار ویژه حسن روحانی برای همچسبی میان نیروهای سیاسی دو جناح برای باقی ماندن روحانی در پاستور را به سرانجام برساند؟
انتقاد از تصمیم روحانی
یک نکته مهم دیگر در مورد این انتصاب این بود که برخی بیان میکردند حسن روحانی باید فردی را که قرار است مسئولیت این کار را بپذیرد از همین حالا معرفی کند. چراکه بحث بر سر این است که حسن روحانی با سایر نامزدها متفاوت است. او رئیس دولت مستقر است و اگر یک یا چند نفر از اعضای کابینه بخواهند چنین نقشی داشته باشند آن زمان اقدام خلف قانون رخ خواهد داد. سایت تابناک در مطلبی در این مورد نوشت: «نکته این است که به احتمال فراوان «حسن روحانی» در انتخابات پیش روی کاندیدا خواهد شد، مسألهای که در نهایت وزیر بهداشت آن را رسما اعلام کرد و بنابراین برای این کار نیازمند تشکیل ستاد و انجام اقدامات انتخاباتی برای جذب نظرات مردم و گروههای سیاسی است؛ بنابراین، بهتر است شخص رئیسجمهور، سخنگوی دولت یا یک مقام رسمی دولتی در این خصوص اظهارنظر کرده و تصمیم دولت برای چگونگی فعالیت انتخاباتی و تشکیل ستاد انتخاباتی آقای روحانی را اعلام کند تا شاهد چنین اخبار ضد و نقیض و پراکندهای نباشیم.
ضمن اینکه این مسأله شبهه بهرهگیری از امکانات دولتی و عمومی برای مصارف انتخاباتی که مغایر اصل ۶۸ قانون انتخابات است را رفع میکند، چون با مشخص شدن رئیس و اعضای ستاد انتخاباتی رئیسجمهور طبیعتا افراد مسئول در آن باید اگر مسئولیت و سمت دولتی دارند، از آن استعفا کرده و تمرکز خود را معطوف مسأله انتخابات کند. از این روی، دیگر بحث بهرهگیری از امکانات دولتی از جانب کسانی که در ستاد روحانی مسئولیت انتخاباتی یافتهاند، دیگر مطرح نخواهد شد.
از طرفی اگر بنا بر صداقت با مردم گذاشته شده، مگر میشود که سخنگوی دولت و یکی از نزدیکترین افراد به رئیسجمهور که خود هم سالها با «حسن روحانی» سابقه همکاری دارد و هم دبیرکل اصلیترین حزب حامی رئیسجمهور است، از فعالیتهای انتخاباتی و تصمیماتی نظیر انتخاب اعضای ستاد انتخاباتی روحانی بیخبر باشد؟ پاسخ نوبخت به خبرنگاران در مورد این مسأله، حکایت از این دارد که او از این مسأله بیاطلاع نیست و البته تکذیبی هم از جانب وی صورت نمیگیرد؛ بنابراین بازی کردن با کلمات آن هم از سوی سخنگوی دولت میتواند اصل صداقت را که اتفاقا بارها از سوی وی هم مورد تاکید قرار گرفته، زیر سوال ببرد.»
علی جنتی، رئیس ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه
اما در میانه این تحولات اتفاقات دیگری هم رخ داده است. از جمله اینکه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه از انتخاب علی جنتی بهعنوان رئیس ستاد انتخابات ریاستجمهوری این حزب خبر داده است. اسماعیل شجاعی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه، از انتخاب «علی جنتی» بهعنوان رئیس ستاد انتخابات ریاستجمهوری این حزب خبر داد. وی درباره برنامه انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه برای انتخابات ۹۶ گفت: «باتوجه به اینکه حجتالاسلام روحانی، «محمد شریعتمداری» را بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی خود معرفی کرده است، حزب اعتدال و توسعه نیز در حال تدارکات لازم برای همکاری است.»
شجاعی درباره راهبرد حزب اعتدال و توسعه نسبت به شورای عالی اصلاحطلبان گفت: «فعلا جلسات سیستماتیک منظمی با شورای عالی اصلاحطلبان نداشتهایم اما هدف کلی، تعامل جدی با این شوراست. بنا داریم تا ائتلاف ۹۲ که در سال ۹۴ با عنوان لیست امید بود، در سال ۹۶ هم ادامه پیدا کند.» سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه میخواهیم در انتخابات شوراها، لیست مشترک با اصلاحطلبان بدهیم، عنوان کرد: «فعلا درباره اینکه حزب اعتدال و توسعه قرار است با شورای عالی همکاری کند یا شورای هماهنگی اصلاحطلبان، بحثی نشده است.»
آخرین خبر؛ «فعلا صبر میکنیم»
اما در ادامه گمانهزنیها در این مورد، دفتر محمد شریعتمداری یک بیانیه متفاوت صادر کرده است.
دفتر معاونت اجرایی رئیسجمهور ضمن تکذیب اخبار منتشره در خصوص فعالیت انتخاباتی شریعتمداری در ستاد روحانی اعلام کرد: «فضای معاونت اجرایی فضای انتخاباتی نیست.»
در این بیانیه آمده است: «چندی پیش بود که برخی خبرگزاریها اعلام کردند که قرار است در آینده نزدیک محمد شریعتمداری از سمت خود در معاونت اجرایی رئیسجمهور استعفا دهد و مسئولیت ریاست ستاد انتخاباتی حسن روحانی را برعهده بگیرد. برهمین اساس نیز گمانهزنیهایی از فعالیت زودهنگام انتخاباتی این معاونت در فضای رسانهای شکل گرفت که محمدباقر نوبخت نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرد: «این خبر را از رسانهها دریافت کردهام. مطمئن باشید هر اقدامی بخواهیم انجام دهیم، در چارچوب قانون خواهد بود تا مشکلی پیش نیاید.»
در همین راستا خبرگزاری ایلنا گفتوگویی با محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیسجمهور با عنوان «فعالیتهای انتخاباتی در زمان مناسب آغاز میشود» منتشر کرد مبنیبر اینکه محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیسجمهور درخصوص ریاستش بر ستاد انتخاباتی روحانی گفته است: «من این امر را تکذیب نمیکنم اما هنوز چیزی به من ابلاغ نشده است. من مطمئن هستم در وقت مناسب صحبتها و فعالیتهای انتخاباتی آغاز خواهد شد.»
بر همین اساس یک منبع آگاه در دفتر معاونت اجرایی رئیسجمهور در پی انتشار این خبر، گفت: «مطلب منتشر شده در خبرگزاری ایلنا مبنی بر اینکه معاون اجرایی رئیسجمهور گفته است مسئولیتش بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی روحانی را «تکذیب نمیکنم اما هنوز چیزی به من ابلاغ نشده است»، درست نبوده و این موضوع قویا تکذیب میشود. این دفتر ضمن رد محتوای این گفتوگو و فعالیت انتخاباتی زودهنگام معاونت اجرایی رئیسجمهور اعلام کرد: «فضای معاونت اجرایی فضای انتخاباتی نیست و معاون اجرایی رئیسجمهور صحبتی در زمینه فعالیت انتخاباتی نکرده است چراکه صحبت از انتخابات را زود هنگام میداند و اینکه فعالیت در ستاد انتخاباتی روحانی تکذیب میشود.»
دفتر معاونت اجرایی رئیسجمهور تاکید کرد: «شاید برخی رسانهها از هماکنون بخواهند فضای کشور را انتخاباتی کنند اما معاونت اجرایی رئیسجمهور فعالیت در این زمینه را زودهنگام میداند و نیز وظیفه بر دوش خود را چنین اقداماتی نمیداند، برهمین اساس از اینکه اخباری مبنیبر فعالیت انتخاباتی این معاونت متشر میشود را قویا تکذیب میکند و همچنان به وظیفه خود در خدمت به مردم عمل میکند.»
نظر کاربران
هیچی دیگه شرعیت نداره بیچاره شد چون روحانی میاد
هیچ فایده ای نداره
روحانی بای بای
درود بر روحانی
چهارسال گرسنگی چهارسال بی پولی چهارسال شرمنده زن وبچه بودن اقای روحانی سکان قوه مجریه را به یکی دیگه بسپار خدا نگهدار
خداحافظ رحانی جون برین حقوق های نجومی را تقسیم کنین
ناب روحانی من و خانواده ام از بابت رای به جنابعالی پشیمان و نادم هستیم.
گرانی و تورم را در حد آمار دروغین به خورد ملت دادید و در موضوع حقوق های نجومی و دزدیها به حقوق های نامتعارف رسیدید.
اخرش هم حقوق ماهیانه مدیران 19 میلیون تومان شد که نمایندگان هم دارن برای 24 میلیون آن چانه میزنن.
بعدش شما هم میگید پول ها را بردند و ....
کی برد؟ شماها و امثال شما در حسابهای شخصی تان بردید.
هر حقوق نجومی برابر است با اشتغال به کار چند جوان فارغ التحصیل در منزل پدر مانده؟؟؟؟
اقای روحانی نیایاواقعلا خبرنداری مردم دارندچی میکشن !!کدام تورم تک رقمی ؟و.....
آقای روحانی مطمئنم که رای دور دوم شما بمراتب بیشتر از دور اول خواهد بود.
آنها که میگویند حقوقهای نجومی نمیدونند که راه استفادش از دولت قبلی باز شده بود.
رکود داشتیم ولی تورم بسیار ناچیز و تثبیت قیمتها تا حدودی مطلوب بود
طرح سلامت بسیار موفق اجرا شد ودر ادامه بهتر خواهد بود
مدیریت کشور بعد از اتفاقات مخرب دولت قبلی یکی از شاهکارهای بزرگ شما بود که کمتر کسی به آن فکر میکند
مبارزه با فساد مالی و قاچاق
دستاوردهای بزرگ نظامی وزارت دفاع و ایجاد امنیت
چشمان بیدار وزارت اطلاعات
پای میز مذاکره کشاندن ۶ کشور ابر قدرت دنیا و لغو ۷۰درصد تحریمهای ایجاد شده در دولت قبلی .
افزایش صادرات نفتی و رساندن آن به میزان قبل از تحریم اینبا بدون واسطه های xوy
و.....
بواقع چه کسی بهتر ازشما میتواند رییس جمهور کشور با قدر و منزلت و باعزتی مثل ایران باشد
روحانی حمایتت میکنیم
عمرن رای بیاره فقط رای بقیه رو حروم میکنه
اقای رحانی خواب دیدی خوش باشه
جناب دکتر روحانی رییس جمهور محترم ایران از شما بسیار سپاسگزاریم بخاطر شجاعت و شهامت و صبر شما از اینکه بلایی که داشت بر سر ایران و ایرانی می آمد جلوگیری کردید و تورم و بیش از اندازه به پایینترین در صد آوردید،،،،، کشور ورشکسته و غارت شده را از احمدی نژاد تحویل گرفتی اگر همت شما و سیاست های شما نبود الان ما از ونزوئلا بدتر بودیم،،،، آقای رییس جمهور امیدوارم بازم ایران را تنها نگذارید و به حرفهای تند روها و افراطیون بیسواد و چپاولگر اعتنا نکنید رای ما شما هستید شاید ملت ایران از فشار زندگی و بلایای طبیعی به ستوه آمده و اعتراضاتی میکنند که حق مسلم با آنهاست،،،، اما باید یادمان باشد در دوره احمدی نژاد ایران غارت شد بی حساب و کتاب و شما در این چهار سال توانستید اوضاع خارجی را بسیار عالی بهبود بخشید اوضاع داخلی را تا حدودی آرام کردید؟؟؟؟ جناب رئیس جمهور محترم خداوند به شما سلامتی و طول عمر عطا کند،،،، و بمانید نگذارید حکومت به دست نااهلان بیفتد که ما دوره نابودی ایران را تجربه کردیم و مصیبت آن هشت سال هشتاد سال ادامه دارد،،،،،، شما در دوره بعدی فقط به ایران و ایرانی بیندیشید سطح سواد فرهنگ و مادی و معنوی این ملت را ارتقا دهید، بداد این ملت برسید که هر اتفاقی بیفتد با این همه نارضایتی و چند دستگی جمهوری اسلامی ایران را نابود میکند ما این اتفاق را برای ایران ننیخواهیم برای این انقلاب خون دادیم فرزندانمان را دادیم ستم دیدیم و ظلم و ستم کشیدیم نداری و فقر را با گوشت و پوست خود تحمل کردیم نمیخواهیم دنیا به ما بخندد و هر روز برای ایران تصمیم جدیدی اتخاذ کند،،، جناب دکتر روحانی سفت و محکم با صلابت وارد انتخابات شوید برای شما دعا میکنم تا آنجا که بتوانم تبلیغ برای شکوفایی شما میکنم و میدانم پیروز میشوید راه خودتان را بروید گوش به حرفهای مزدوران وطن فروش ندهید سیاست خودتان را داشته باشید دکتر ظریف و وزرای محترم را تشویق کنید بداد صنعت نفت و خودرو و کارخانجات و معضل بیکاری جوانان باشید،،،،،،، فقر را ریشه کن کنید ملت را به جلو و خوب زیستن هدایت کنید،،،،، الآن مردم ایران خطرناک شدند از نداری و ناچاری هر کاری میکنند آبرو و شرف و ناموس و غرور را به ملت برگردانید،،،،، فقط بدانید شما میتوانید هنوز بسیاری از مردم دوستتان دارند امید دهید گزینه های پیش رو همه جرم و جنایت و قتل و اختلاس و دزدی در پرونده دارند و از دید ملت منفورند،،، ،،، خواهش میکنم ادامه دهید نگران نباشید استانها را نیرو بخشید و گلستان کنید،،، ،،،،، دوستدار شما خانواده شهید جانباز با امید پیروزی شما
چه فرقی می کنه کی باشه همشون سرو ته یه کرباسن ما که از هیچ کدوم خیری ندیدیم فقط ضرر دیدیم