۴۸۹۶۴۵
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

ناگفته‌های مطهری از طـرحش در سال ۸۸

نایب رئیس مجلس دهم روایت خود از دیدار جمعی از نمایندگان مجلس با رئیس دولت اصلاحات را بیان کرد.

روزنامه آرمان - مطهره شفیعی: نایب رئیس مجلس دهم روایت خود از دیدار جمعی از نمایندگان مجلس با رئیس دولت اصلاحات را بیان کرد.
جماران نوشته است که علی مطهری در پاسخ به سوالی درباره محورهای سخنانش در ملاقات برخی نمایندگان مجلس با رئیس‌جمهوری اسبق کشورمان گفت: در این دیدار چند نفر از جمله بنده صحبت کردند؛ من گفتم آخرین بار رئیس دولت اصلاحات را در اسفند ۱۳۸۷ و نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ ملاقات کردم. آن زمان من طرحی درباره آن انتخابات داشتم و آن این بود که همه اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب روی آقای ولایتی توافق کنند؛ چون ادامه مدیریت آقای احمدی نژاد را به صلاح کشور نمی‌دانستم. وی با بیان اینکه با سران اصولگرا صحبت کرده بودم و همه آنها این طرح را قبول کردند، افزود: این طرح را با رئیس دولت اصلاحات هم در میان گذاشتم. ایشان گفتند اگر اصولگرایان در این راه استوار باشند نه من کاندیدا می‌شوم و نه فرد دیگری. مطهری ادامه داد: این طرح را با مرحوم آیت ا...‌هاشمی هم در میان گذاشتم که ایشان نیز گفتند اگر آنها بر روی آقای ولایتی توافق داشته و محکم باشند من کاری می‌کنم که شخص دیگری کاندیدا نشود. ب
عدا اصولگراها درباره این طرح سست شدند چون می‌گفتند ما احساس می‌کنیم که نظر بزرگان به آقای احمدی‌نژاد است و به همین دلیل این طرح عملی نشد. نایب رئیس مجلس تصریح کرد: در این دیدار، پس از روایت آن ماجرا، گفتم این مطلب را از آن جهت گفتم که معلوم شود اینکه می‌گویند حوادث سال ۸۸ طراحی و برنامه ریزی شده بود و سران معترضان با خارج ارتباط داشتند حرف بی پایه و اساسی است. سپس گفتم به هر حال فعلا در شرایط موجود هستیم که شرایط خوبی نیست و البته قابل دوام هم نیست. مطهری در پایان تاکید کرد: رئیس دولت اصلاحات با صبر و تدبیر، خوب عمل کردند و توفیقاتی برای جامعه و انقلاب از سال ۹۲ پدید آمد، اما ما به عنوان مجلس چندان خوب عمل نکرده‌ایم و مجلس در جایگاه خودش نیست. برخی کارهای خلاف قانون اساسی انجام می‌شود و تنها نهادی که می‌تواند جلوگیری کند مجلس است. البته هنوز زود است که درباره مجلس دهم قضاوت کنیم، خصوصا که چند ماهی است که سرگرم برنامه بودجه بوده است.
علی مطهری در مسیر پدر
علی مطهری شکایت دارد؛ برخی چنین عنوان می‌کنند برخی انتقادات او ابزاری برای رسیدن به هدف است، اما کمتر شخصی است که نداند مطهری هدف خود را در بهارستان و برای تصویب لوایح و طرح‌هایی تعریف کرده که خدمت به مردم است و نباید فراموش کرد علی مطهری فرزند شهید مطهری است که قدرت‌طلبی برایش معنا نداشت. در سایت این نماینده تهران به نقل از او آمده است:«عده‌ای نااهل آمده‌اند و با ندانم‌کاری و گاه از روی هوای نفس دارند انقلاب را به انحراف می‌کشانند و هر روز دایره انقلابیون را محدودتر می‌کنند، برخی آرمان‌های انقلاب اسلامی مثل آزادی بیان و حقوق شهروندی را به بهانه حفظ نظام مخدوش کرده‌اند. ما به جای آنکه اپوزیسیون شویم، انقلاب را به مسیر اصلی برمی‌گردانیم.» بنابراین او مسیر پدر را ادامه می‌دهد که همان مبارزه با انحراف است. البته انحرافات در نگاه علی مطهری به‌طور طبیعی با آنچه از سوی پدر تعریف می‌شد تفاوت دارد که دلیلش شرایط هر دوره است. شهید مطهری سردمدار مقابله با انحرافات و شبهات اعتقادی مختلف و گوناگون بود و با حضور در عرصه‌های اجتماعی و رسانه‌ای قبل و بعد از انقلاب نقش عمده‌ای در تشکیل نظام اسلامی داشت. علی مطهری در مسیر تحقق اهدافش بهای زیادی پرداخته است. هنوز پرونده هجمه به او در شیراز و آنچه در مشهد رخ داد گشوده است اما این ممانعت‌ها مانعی برای سکوت مطهری نیست.
مطهری بر سفره اصولگرایان ننشست
علی مطهری در مجلس هشتم به عنوان اصولگرا حضور یافت و تعداد زیادی از اصولگرایانی که در ابتدای آن مجلس از حامیان او بودند، اکنون به مخالفان دیدگاه‌های او تبدیل شده‌اند و اگر چه مطهری حاضر به همراستا قرار دادن دیدگاه‌های خود با این دسته از اصولگرایان نیست، اما آنها هم دیگر فرزند شهید مطهری را یک اصولگرا نمی‌دانند. یکی از مواردی که سبب گلایه بخشی از اصولگرایان از او شد، به ماجرای استیضاح مرحوم کردان باز می‌گردد که علی مطهری در کنار احمد توکلی تلاش زیادی برای تحقق آن انجام داد. حق طلبی مطهری تا به آنجا پیش رفت که در اعتراض به رسیدگی نشدن به درخواستش درباره طرح سوال از محمود احمدی نژاد برای برداشت از بانک مرکزی استعفا داد که مورد پذیرش قرار نگرفت. در انتخابات بعدی که باز هم نتیجه آن پیروزی احمدی نژاد بود، مرز میان مطهری و اصولگرایان پررنگ‌تر شد و به نوعی، دیگر امکان خطاب کردن او به عنوان یک اصولگرا البته به معنای سیاسی آن وجود نداشت و فرزند شهید مطهری در گروه سوم که همان اعتدالیون بود، حضور خود را تثبیت کرد. برای انتخابات مجلس نهم هم صلاحیت علی مطهری در ابتدا در هیات‌های اجرایی انتخابات رد، ولی در بررسی مجدد هیات‌های نظارت انتخابات تایید شد.
از آنجا که او جایی در لیست جبهه واحد اصولگرایان نداشت، همراه با افرادی چون علی عباسپور و حمیدرضا کاتوزیان، ائتلافی با عنوان جبهه صدای ملت را تشکیل دادند و اقدام به ارائه فهرست انتخاباتی جدا کردند. در انتخابات ریاست جمهوری دهم هم از حامیان بی چون و چرای مرحوم آیت ا...‌هاشمی بود و پس از اعلام عدم تایید صلاحیت ایشان تلاش‌های زیادی برای تغییر این رای کرد. البته پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، علی مطهری از جمله سیاستمدارانی بود که این پیروزی را به وی تبریک گفت.در ادامه مسیر انتخابات مجلس دهم بود که بار دیگر صلاحیتش از سوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تایید نشد، اما پس از اعتراض و بررسی پرونده او صلاحیتش تایید شد و جالب اینکه نایب رئیس این مجلس شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    درود وسلام به مردی که از دلواپسان متحجر نمی ترسد وحرفش را میزند

  • بدون نام

    سلام ودرود خدا برمطهری وکسانی که حب دنیا وپست و مقام مانع حق گویشان نمی شود.الحق که فرزند مطهری هستی.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج