کاوشگر ناسا به خورشید می رود
ناسا تصمیم دارد روباتی به خورشید بفرستد. هدف از این ماموریت درک بهتری از بادهای خورشیدی و موادی است که به منظومه شمسی وارد می کند.
به نقل از دیلی میل، کاوشگر ناسا سال آتی به خورشید فرستاده می شود و در آنجا با گرمای زیاد و اشعه های خطرناک روبرو خواهد شد.
این ماموریت (Solar Probe Plus (SPP نامیده می شود. جالب آنکه کاوشگر ماموریت (SPP) در مقایسه با ماموریت های قبلی هفت مرتبه به خورشید نزدیکتر خواهد شد.
اریک کریستین یکی از محققان ناسا در این باره می گوید: ما نمی توانیم خیلی به سطح خورشید نزدیک شویم. اما هدفمان نزدیک شدن تا حد ممکن است تا بتوانیم برای سوالاتمان پاسخی بیابیم.
کاوشگری که در ماموریت (SPP) استفاده می شود باید قدرت تحمل ۲۵۰۰ درجه فارنهایت را داشته باشد. به همین دلیل از جنس کربن کامپوزیتی به ضخامت ۱۱.۴۳ سانتی متر ساخته خواهد شد.
دانشمندان مدتهاست که تصمیم دارند کاوشگری را به اتمسفر خارجی خورشید یا کورنا بفرستند. هدف این ماموریت نیز درک بهتری از بادهای خورشیدی و موادی است که باد به منظومه شمسی وارد می کند.
نظر کاربران
ممکنه در مورد نحوه ارسال و دریافت اطلاعات مطلبی بگذارید؟ چون همه میدونند که امواج ارسالی تحت تاثیر فعل و انفعالات خورشید قرار خواهد گرفت مگر اینکه دانشمندهای ناسا برای برطرف کردن این مورد راهکاری بدست آورده باشند