نماینده اهواز:
ضعف خوزستان در قدرت کشور تأثیر دارد
نماینده اهواز با بیان اینکه تمام نمایندگان لیست امید به قولهایی که دادهاند متعهد هستند، گفت: مسئولان عالی نظام به این اذعان رسیدهاند که ضعیف بودن خوزستان در قدرت کشور تأثیر دارد و با پیگیریهای انجامشده یک ماده به برنامه توسعه ششم اضافه شد که میزان عقبماندگی استانهای جنگی مشخص و منابعی برای جبران آن در نظر گرفته شود.
وی افزود: در سال ۲۰۱۶ میلادی در عرصههای مختلف اتفاقات مهمی در کشور رخ داد که یکی از مهمترین این اتفاقات برجام بود که به دنبال آن شاهد گشایش خوبی در روابط بینالمللی بودیم و اجماعی که بر علیه ایران در جهان شکل گرفته بود، شکست و این دستاورد بزرگی است.
نماینده اهواز با بیان اینکه برگزاری انتخابات مجلس یکی از اتفاقات مهم سال بود، تصریح کرد: مردم در انتخابات بهدنبال حرف جدیدی بودند و به همین دلیل در انتخابات حضوری فعال داشتند و به لیست امید رأی دادند و مجلسی با اکثریت نمایندگان امید تشکیل شد.
یوسفی گفت: مجلس دهم همانند مجلس قبلی متعادل و با تفکر بیشتری است؛ در مجلس فعلی تفکر و عقلانیت بیشتری وجود دارد، جبههگیری سیاسی کمتر و نسبت به مجلس گذشته آرامتر است.
وی با اشاره به اینکه فراکسیون امید در روز اول مجلس تشکیل شد، عنوان کرد: ممکن است به علت اینکه لیست امید در برخی نقاط بهتر بسته نشده بود، پس از آغاز مجلس فراکسیون امید ریزش کرد و از سوی دیگر اگر حضور شهرستانها در تصمیمگیری بیشتر بود شاهد انجام کارهای بیشتری میشدیم اما محوریت با تهران بود و به دلیل اینکه محوریت تهران کمرنگ بود، موجب ریزش در فراکسیون امید شد.
نماینده اهواز ادامه داد: اکنون تعداد نمایندگان فراکسیون امید در مجلس بیشتر است و اثرگذاری امید بیشتر مشخص و پررنگتر شده است.
یوسفی با اشاره به مشکلات خوزستان، عنوان کرد: از ابتدای آغاز به کار مجلس دغدغه خوزستان را داشتهام؛ مشکل خوزستان یک مشکل ملی است و ما نمایندگان استان از همان روز نخست در خصوص مشکلات خوزستان از جمله انتقال آب، گرد و غبار، بیکاری، سلامت و دیگر مشکلات ورود کردیم.
وی با بیان اینکه ۲۲ استان کشور درگیر گرد و غبار هستند، گفت: گرد و غبار هم ناشی از کانونهای داخلی و هم بینالمللی است و بیشتر مشکل در خوزستان ناشی از کانونهای داخلی است زیرا گرد و غبار کانونهای داخلی شدت و ماندگاری بیشتری دارد، پس به طور طبیعی باید ابتدا به فکر بدترینها باشیم و از سوی دیگر این کانونها در دسترس هستند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سرعت تشکیل بیابانها در کشور بسیار زیاد است و اگر فکری نکنیم کشور با خطر مواجه میشود؛ این فرافکنی است بلکه باید فکری در این خصوص انجام دهیم. از ۱۶۰ دشت آبی کشور حدود ۵۰ درصد دچار تنش آبی هستند.
یوسفی تصریح کرد: خوزستان هشت سال جنگید و بهطور طبیعی اگر در نقطهای جنگی رخ دهد حداقل ۵۰ سال زمان نیاز دارد که به شرایط طبیعی باز گردد، به همین دلیل اگر تمام منابع کشور را در خوزستان هزینه کنیم باز هم دردی را دوا نمیکند زیرا زیرساختها آسیب دیده است.
وی افزود: مسئولان عالی نظام به این اذعان رسیدهاند که ضعیف بودن خوزستان در قدرت کشور تأثیر دارد؛ با پیگیریهای انجامشده و با هماهنگی سازمان مدیریت کشور یک ماده به برنامه توسعه ششم اضافه کردیم که طبق آن میزان عقبماندگی استانهای جنگی مشخص و منابعی برای جبران این عقبماندگی در نظر گرفته شود؛ همچنین کارمندان دولت در این استانها از دریافتی بیشتری برخوردار شوند.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تمام نمایندگان لیست امید به قولهایی که دادهاند، متعهد هستند.
یوسفی در پاسخ به سؤالی در خصوص برخی موضعگیریهای صادقی و مطهری نمایندگان تهران در مجلس، اظهار کرد: کار در فضای فراکسیون امید نیاز به اعتدال و آرامش دارد.
وی با اشاره به وضعیت دانشگاهها، عنوان کرد: نسبت به وضعیت دانشگاههای استان ایراد جدی داریم و در این خصوص باید ورود جدی شود.
نماینده اهواز همچنین در پاسخ به سؤال دانشجویی در مورد انتشار دعوت به راهپیمایی ۹ دی، گفت: اگر اختلافنظری در پدیدههای مختلف وجود دارد باید به گفتمان واحد برسیم. اگر در این خصوص اظهارنظری کردهام نیز در این راستا است و این اظهارنظر دراین خصوص بود که اختلافنظر که ممکن است یک تهدید باشد، تبدیل به فرصت شود.
نظر کاربران
مثل فارس...
ازماست که برماست بابابیخیال بشیدازخوزستان اصفهان وتهران بچسبید
ما خوزستانیها خسته ایم از شعار، مرد عمل باشید
شک نکنید خوزستان یعنی کل ایران .