۴۸۵۷۱
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

عکس: کاترین اشتون با روسری

کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه سفر به کشورهای حوزه بالکان وارد سارایوو شد و با مقامات دولت بوسنی و هزرگوین دیدار و گفتگو نمود.

مشرق نیوز: کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه سفر به کشورهای حوزه بالکان وارد سارایوو شد و با مقامات دولت بوسنی و هزرگوین دیدار و گفتگو نمود.

او در سربرنیتسا در قبرستان پوتوچاری طی مراسمی خاص با لباس سیاه و روسری در راس هیئتی از اتحادیه اروپا و تنی چند از مقامات اروپایی در بوسنی و هرزگوین ادای احترام نمود.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    باريك لله دختر

  • saeide

    آفرین

  • نیکان

    چقد بهت نمیاد خانم بداخلاق!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج