۴۸۱۴۳۳
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

نجار: از پلاسکو باید درس گرفت

معاون وزیر کشور و رییس ستاد مدیریت بحران گفت: باید از حوادثی چون پلاسکو درس گرفت و با برنامه ریزی، ایمن سازی و همچنین آموزش، آمادگی خود را برای مواجهه با چنین بحران‌هایی افزایش داد.

خبرگزاری ایسنا: معاون وزیر کشور و رییس ستاد مدیریت بحران گفت: باید از حوادثی چون پلاسکو درس گرفت و با برنامه ریزی، ایمن سازی و همچنین آموزش، آمادگی خود را برای مواجهه با چنین بحران‌هایی افزایش داد.

اسماعیل نجار در حاشیه برگزاری سی و دومین همایش سراسری مدیران کل پزشکی قانونی سراسر کشور در قشم و در جمع خبرنگاران، افزود: افزایش ایمنی ساخت و ساخت، استفاده از مصالح استاندارد، استفاده از تجهیزات روز و مدرن برای آواربرداری و همچنین آموزش نیروی انسانی برای مقابله با حوادث می توان بسیاریاز مشکلات بوجود آمده در مواقع بحران را به حداقل رساند.

وی ادامه داد: متاسفانه در ساختمان پلاسکو، به رغم وجود درآمدهای فراوان، هزینه چندانی برای ایمن سازی انجام نشده و همین موضوع، به افزایش شدت حادثه انجامید.

معاون وزیر کشور بر ضرورت پیشگیری بجای هزینه های آتی بروز رخدادهای اینچنینی تاکید کرد و افزود: بر اساس قانون تنها پنج درصد از بودجه کل کشور برای مقابله با بحران ها در نظر گرفته شده و باید برای مقابله با بحران‌ها به دنبال پیشگیری و آمادگی بود.

وی زلزله را یکی از بزرگترین تهدیدات برای کشور برشمرد و اضافه کرد: قرار گرفتن کشور روی خط زلزله، اهمیت ساخت و ساز مستحکم و اصولی را بیشتر کرده و باید در این حوزه نظارت ها تقویت شود.

نجار ادامه داد: فرونشست و ریزگردها را نیز در زمره بزرگترین بحران ها برای کشور قلمداد کرد و افزود: برداشت های غیراصولی از منابع زیرزمینی و همچنین ایجاد سد در ترکیه روی رودخانه های دجله و فرات، موجب افزایش خشکی منطقه، ریزگردها و در نهایت بروز مشکل در استان های غربی و مرکزی کشور شده است.

وی از نیاز به بیابان زدایی به میزان سه میلیون هکتار در کشور خبر داد و اضافه کرد که ۸۰ درصد ریزگردها منبع خارجی دارند که ۶۰ درصد آن از کشور عراق وارد می شود.

رییس سازمان مدیریت بحران همچنین ادامه داد که با توجه به در اختیار بودن مناطقی از عراق در دست تروریست ها، هم اکنون رفع مشکل ریزگردها در اولویت کشور عراق نیست.

وی بااشاره به اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی دولت برای کمک به سیل زدگان سیستان و بلوچستان، افزود: بارندگی، علی رغم خسارت های فراوان، موجب جوشش دوباره چشمه ها، قنات ها، پرآب شدن رودخانه ها و پر شدن مخازن سدها شده است.

نجار همچنین از مدیریت حوادث و شناسایی قربانیان به عنوان یکی از ارکان مهم مدیریت بحران یاد و اضافه کرد : با مدیریت و تشخیص هویت صحیح توسط پزشکی قانونی می توان، بسیاری از دردهای خانواده های قربانیان را کاست.

وی گفت: در بروز حوادث بزرگ، مردم انتظار دارند تا ضمن تشخیص بموقع هویت قربانیان، تمامی مراحل شرعی برای جان باختگان انجام شود که باید با مدیریت قوی به این خواسته بحق مردم جامه عمل بپوشانیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • قاسم

    حالا زوده فعلا آموزش ببینیدچه عجله ای هست هنوز اتفاقات بدترازپلاسکو هم درانتظاره وجا برای کسب تجربه بسیار!!!!!!شما اصلاح بفرمایید مسئولین اشتباهی روبه جایی که تعلق دارند بفرستندموضوع حل میشه ان شاءالله..

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج