اصلاح طلبان از روحانی عبور نمیکنند
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه روحانی قطعاً مورد حمایت اصلاحطلبان در انتخابات پیشرو خواهد بود، اظهار کرد: اصولگراها به طور قطع در مقابل او کاندیدا معرفی میکنند و کاندیدای مشخصی خواهند داشت.
خبرگزاری ایلنا: رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه روحانی قطعاً مورد حمایت اصلاحطلبان در انتخابات پیشرو خواهد بود، اظهار کرد: اصولگراها به طور قطع در مقابل او کاندیدا معرفی میکنند و کاندیدای مشخصی خواهند داشت.
محمدرضا باهنر در نشست خبری با اصحاب رسانه در خبرگزاری مهر با اشاره به بحث طرح آشتی ملی و ضرورت پرداختن به آن گفت: باید سوال شود که مقصود مطرحکنندگان آشتی ملی چه کسانی هستند؟ اگر بین مردم و مردم است باید گفت مردم با هم قهر نیستند، اگر مقصودشان بین مردم و نظام است که در مقاطع مختلف مردم نشان دادند که مشکلی با نظام ندارند نمونه آن ۲۲ بهمن سال جاری است که نسبت به سال گذشته پرشورتر برگزار شد.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه شاید آقای ترامپ هم در پرشور برگزار شدن راهپیمایی ۲۲ بهمن بیتاثیر نبود، اظهار کرد: باید از او هم تشکر کنیم. خارج از روابط دیپلماسی گندهگوییهایی مطرح میشد که عاملی بود برای اینکه که مردم به خیابان بیانید و حرفهای بیربطی که از روی ناپختگی بیان میشود را پاسخ محکم بدهند.
او در ادامه با بیان اینکه زمانی بحث آشتی ملی مطرح میشود که بین یک قاضی و مجرم اتفاق بیفتد گفت: باید سوال کرد آنهایی که بحث آشتی ملی را مطرح میکنند مقصودشان بین چه کسی است. اگر به دنبال این هستند که قاضی با متهم یا مجرم آشتی کند اولاً این آشتی معنا ندارد. ثانیاً اگر مجرمی پشیمان شده از جرمی که انجام داده است باید به آن جرم اقرار کند. چراکه به سرمایه اجتماعی هزینه وارد کرده است. بنابراین باید پیشنهادکنندگان این طرح واضحتر مقصودشان را اعلام کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه جبهه پیروان اعلام کرده که از جبهه مردمی بدون قید و شرط حمایت میکند و همچنین شما بیان کردید در اصولگرا بودن روحانی تردیدی وجود ندارد. با توجه به این اظهارات آیا انتخابات سال آینده رقابت بین جبهه اصولگرایی خواهد بود، بیان کرد: رسانهها مواضع را به طور کامل بیان نمیکنند که این گزینشی عمل کردن اشکالی ندارد اما گزینش باید به گونهای باشد که روح مطلب منتقل شود.
او افزود: در اوایل دولت آقای روحانی از من سوال شد که آیا روحانی اصلاحطلب است که گفتم ایشان در گذشته حتی یک مصاحبه و گزارش هم نداشتهاند که از اصلاحطلبان حمایت کرده باشند و حتی نوار و سخنرانیهایی دارند که در نقد مواضع اصلاحطلبان بحث کردهاند که نمونه محوری این سخنرانی را میتوان در جریان فتنه سال ۷۸ که داستان کوی دانشگاه پیش آمد، دانست.
باهنر تاکید کرد: آقای روحانی در انتخابات گذشته به دلیل اینکه حمایت اصولگرایان را نتوانستند جلب کنند، اصلاحطلبان از او حمایت کردند و شاید روحانی وامدار شد اما معتقدم از نظر فلز روحانی در گذشته اصولگرا بوده است و اکنون اگر با اصلاحطلبان کار میکند به دلیل بدهبستان و وامداری که دارند، است و نمیخواهم بگویم این کار مذموم یا ممدوح است.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: اما در حرکتهای اصیل سیاسی جابجاییها و تغییر موضع را باید کمتر شاهد باشیم و به هر دلیل نباید فرد مواضعش را تغییر دهد اما در هر صورت این اتفاق افتاده است و جناب آقای روحانی قطعاً اکنون مورد حمایت اصلاحطلبان خواهد بود و در انتخابات سال ۹۶ هم اصلاحطلبان از روحانی عبور نخواهند کرد و اصولگراها به طور قطع در مقابل او کاندیدا معرفی میکنند و کاندیدای مشخصی خواهند داشت.
باهنر بیان کرد: در برخی اصلاحطلبان بحثهایی مطرح میکنند مبنی بر اینکه کاندیدا یا کمکی داشته باشند و یا فضای جامعه را تغییر دهند اما به طور کاندیدای منحصر به فرد اصلاحطلبان روحانی است.
باهنر در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه اظهارات برخی اصولگرایان تندرو نشان میدهد که نه تنها زیر چتر وحدت اصولگرایان قرار نخواهند گرفت بلکه با اظهارات خود تلاش میکنند اصولگرایان سنتی را زیر سوال ببرند. برای مثال آقای رسایی روز گذشته با انتقاد از اینکه شما بیان کردید در اصولگرا بودن روحانی تردیدی نیست اظهار داشته اگر در اصولگرا بودن روحانی و باهنر تردیدی نیست من از اصولگرایی اعلام برائت میکنم. چه زمانی قرار است عقلای اصولگرا از افراطیون اعلام برائت کرده و جدایی خط فکری خود را با تندروها نشان دهند اظهار داشت: در درون هر حزب و تشکیلات ممکن است اختلاف مواضع وجود داشته باشد. در زمان مرحوم آیتالله مهدویکنی که بحث وحدت را مطرح میکردند، معتقد بودند که بحث ما وحدت فلسفی نیست و قرار نیست هیچ بخش اصولگرایی در بخش دیگر اصولگرا حل شود و یا تغییر موضع دهد بلکه بحث این است که در انتخابات و تجربهها نشان داده که رقابت در نهایت میان دو جریان اصولگرا و اصلاحطلب اتفاق میافتد بنابراین بسیار طبیعی است که هر جریان بنشینند در درون خود و ائتلاف کنند اما این ائتلاف معنایش حل شدن نیست.
او با اشاره به اظهارات حمید رسایی گفت: ایشان متوجه مفهوم صحبت من نشدهاند که چنین موضعی گرفتند که مقصر رسانهها هستند. لذا قطعاً کاندیدای اصلاحطلبان روحانی است و از او عبور نمیکنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر لازمه وحدت این باشد که همه مواضعشان را در هم حل بکنند و خرد شوند و یک موضع داشته باشند چنین ادعایی نداریم گفت: هر دو انسانی که به بحث با یکدیگر بنشینند مطمئناً اختلافنظرهایی دارند و اگر دوستان قبول دارند که برای رقابت با جریان اصلاحطلبی نیازمند به وحدت ائتلافی اصولگراها داریم این یعنی اینکه از این چارچوب بیرون نرویم لذا از این شکاف بین اصولگراها به طور طبیعی اصلاحطلبان سود میبرند و مقصودمان این است که در جریان انتخابات اصولگراها ائتلاف کنند و ائتلاف معنایش دست بر داشتن از مواضع نیست. اما اینکه قرار باشد آقای رسایی به من محبت کنند یا به دیگران قاعدتاً آب ریختن به آسیاب اصلاحطلبان است و به مصلحت نیست.
نظر کاربران
مگه میشه از روحانی عبور کرد؟
روحانی نبود برجام نبود برجام نبود درامد نداشتیم درامد نداشتیم اقتصاد نداشتیم بعد اونم یه جنگ راه می افتادم دیگه الان چیزی نداشتیم
حتما اینکار رو بکنید و از روحانی عبور نکنید چون شما ها هم جزیی از ذخایر نظام روحانی هستید