۴۷۵۷۳۱
۶ نظر
۵۰۰۴
۶ نظر
۵۰۰۴
پ

احمد دنیامالی:

ترامپ گنده‌تر از دهانت با مردم ایران حرف نزن

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، گفت: در روز ۲۲ بهمن به ترامپ به عنوان امپریالیسم جهانی خواهیم گفت که گنده‌تر از دهانت با مردم ایران حرف نزن.

خبرگزاری فارس: احمد دنیامالی در تذکرات پیش از دستور سیصد و بیست و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: ۲۲ بهمن متفاوت‌تر از سال‌های قبل خواهد بود.

وی افزود: در این روز به آمریکایی‌های امپریالیسم و رفقای آنها جواب قاطعی خواهیم داد.

دنیامالی یادآور شد: به خاطر حرمت ۲۲۰ هزار شهید همچنان محکم هستیم و دشمنان فکر می‌کنند تضارب آرا در کشور وجود دارد، ولی آمریکاییها بدانند هر چقدر حضور منحوس خود را بیشتر کنند، مردم ما متحدتر می‌شوند.

وی افزود: چند روز از انقلاب می‌گذشت که قائله کردستان را راه انداختند و در استان‌های مختلف فتنه ایجاد کردند و جریان لیبرال‌ها را علم کردند.

دنیامالی بیان داشت: منافقین تروریست ۱۳ هزار نفر از هم‌وطنان ما را شهید کردند که دستمایه آمریکایی‌ها هستند.

دنیامالی گفت: در روز ۲۲ بهمن به ترامپ به عنوان امپریالیسم جهانی خواهیم گفت؛ «خفه شو و گنده‌تر از دهنت با مردم ایران حرف نزن».

به گزارش فارس، پس از اظهارات دنیامالی، تکبیر در شورای شهر تهران طنین‌انداز شد.
کار با هوش مصنوعی رو تا دیر نشده یاد بگیر!+ کسب درآمد ازش
کار با هوش مصنوعی رو تا دیر نشده یاد بگیر!+ کسب درآمد ازش
از طراحی لوگو تا دکور خونه، معماری، آشپزی، مقاله نویسی، تیزر سازی، خلاصه کتاب و .... رو با هوش مصنوعی یاد بگیرین و انجام بدین!
ثبت نام رایگان در وبینار آموزشی

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدا رحم کنه . باز شروع شد. بابا جواب بی ادبی رو با بی ادبی نمیدن.
    دنیامالی گفت: در روز 22 بهمن به ترامپ به عنوان امپریالیسم جهانی خواهیم گفت؛ «خفه شو و گنده‌تر از دهنت با مردم ایران حرف نزن».
    آقا شما لطفا با این ادبیاتت بزای مردم ایران مایه نذار. کار و از این خراب تر نکن جان مادرت

  • بدون نام

    ترامپ ....مرده شوری اون کله حنا بسدا ببرن ........

  • بدون نام

    ما خسته شدیم
    میفهمی خسسسسته شدیم
    خسسسستتته

  • جانم فدای ایران

    ترامپ ی آدم توهمی هست کار ب کارش نداریم آمریکارو به گند میکشه

  • بدون نام

    جناب آقای دنیا مالی خودتو خانوادتو و یارانت برید،،،،،، ما گرسنه ایم پول و نان نداریم،،،،، اینهمه سال آمدیم برامون چکار کردین،،،،،، لطفاً خودتون برید تو دهنه هر کس میخواهید بزنید،،،،...........،،،،،، برید ما کاری نداریم،،،،

  • بدون نام

    ترامپ فلانه اون فلانه از این طرف دارن اختلاس و گرونی و فشار ب مردم میارن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج