۲۴۰ روستای ایلام اینترنت دار شدند
رییس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به دگردیسی سه سال و نیم گذشته گفت: برنامه ریزی های صورت گرفته در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد از وقفه ای که در ساختار اجرایی و اداری کشور داشتیم باعث شد بعد از ۷ دهه ساختار مخابراتی مبتنی بر صوت به دیتا تغییر پیدا کند.
به نقل از سایت وزارت ارتباطات، نصراله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان ایلام با اشاره به آغاز دوره جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۹۲ گفت: بعد از دوره فترتی که در ساختار اداری و اجرایی کشور طی دوره گذشته ایجاد شده بود با یک مجموعه معطل در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات روبرو بودیم که از همان ابتدا حرکت ساخت یافته و جامع را شروع کردیم و در چهار بعد در سطح ملی برنامه ریزی کردیم که نخست ایجاد شبکه زیرساخت و شبکه دسترسی پرظرفیت در قالب شبکه ملی اطلاعات بوده که انجام دادیم که بدین ترتیب ظرفیتی در سطح ملی بوجود آمد که ۱۰ تا ۱۸ برابر به ظرفیت ارتباطی داخل کشور و ۸ برابری ارتباط بین الملل در کشور اضافه کرد که با همت اپراتورها و شرکت ها بوده است.
وی با اشاره به اینکه تغییرات اخیر باعث شد که بعد از ۷ دهه ساختار مخابراتی بر صوت کشور به آی پی و دیتا تغییر پیدا کند، افزود: این تغییر نقطه عطف تاریخی بود که دگرگیسی در معماری ارتباطات ایران انجام شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تشریح کرد: برنامه دوم خدمات دولت الکترونیک است که اقدامات زیرساختی وسیعی انجام شده و طی ماه های آینده مرحله مهمی از تحقق دولت الکترونیک ۲ را اجرا کنیم که موجب شفافیت، تسهیل زندگی، کاهش زمان، مبارزه با جعل و قاچاق خواهد بود.
جهانگرد توسعه اقتصادی و اشتغال را مرحله بعدی از برنامه ها دانست و اظهار کرد: بدین ترتیب جهش مهمی در افزایش واقعی ظرفیت در اشتغال ایجاد شده که به ICT بر می گردد بطوریکه در سال گذشته ۱۰۰هزار شغل به عمل آورده بود که آنرا ادامه دادیم با کمک کردن به قطب های اقتصاد دانش بنیان در تمام استان هاست چراکه زیرساخت، شبکه دسترسی و سرمایه انسانی وجود دارد.
رییس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه بعد چهارم تامین یک محیط حقوقی برای توسعه بازار رقابت در ارایه دیتا و صوت است، گفت: امروز در هیچ نقطه ای از کشور نگرانی دسترسی به ارتباطات را نداریم و در هر نقطه ای می توان این سرویس ها را در اختیار گرفت.
اینترنت دار شدن ۲۴۰ روستای استان ایلام با حضور وزیر ارتباطات
با حضور دکتر واعظی ۲۴۰ روستای ایلام اینترنت دار شدند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه شبکه انتقال استان و هر آنچه از گذشته بوده در این دولت ۲.۵ برابری شده است، افزود: پهنای باند اینترنت این استان حدود ۱۸ برابر رشد داشته و تعداد شهرهایی که امروز اینترنت پرسرعت نسل سه و چهار آنها به بهرهبرداری میرسد نیز به ۱۴ شهر خواهد رسید.
نظر کاربران
اینترنت که تو ایران زیاد کاربرد نداره چون همه چیزو به فیلتر کشیدن.
شما اول مشکل اینترنت خود استان ایلامو حل کنید بعد به روستا برسید مثلا ما خود ایلام هستیم بعد همراه اول نسل سومش در محله ما کار نمیکنه صد بار هم زنگ ردم 9990 کسی پیگید نشد .الان منهم مجبوری رفتم گوشی دو سیم و خط ایرانسل گرفتم حالا خوبه محله ما هزار خانواره اندازه 20 تا ازون روستاها اینترنت مصرف میکنه ....مسولین خجالت بکشین