۴۶۸۲۲۰
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

داریوش مؤدبیان در نقش سعدی به صحنه می‌رود

داریوش مؤدبیان در بخش «به علاوه فجر» سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر قصد دارد ۳ اثر نمایشی را به صحنه ببرد و در یکی از این آثار در نقش سعدی حضور می‌یابد.

خبرگزاری مهر: داریوش مؤدبیان در بخش «به علاوه فجر» سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر قصد دارد ۳ اثر نمایشی را به صحنه ببرد و در یکی از این آثار در نقش سعدی حضور می‌یابد.
داریوش مؤدبیان در نقش سعدی به صحنه می‌رود

داریوش مؤدبیان بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر درباره اجرای سه اثر نمایشی در بخش «به علاوه فجر» سی و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به ما گفت: در ایام جشنواره قرار بود کارگاهی آموزشی برگزار کنم که به دلیل اینکه قرار است سه اثر نمایشی را هم در بخش «به علاوه فجر» جشنواره در خانه موزه استاد انتظامی به صحنه ببریم، این کارگاه را با تمرین نمایش ها ادغام کردیم. در این کارگاه ۸ نفر حضور دارند که روی نگارش و کمدی های موقعیت کار می کنیم و قصد دارم از میان این افراد، تعداد ۴ تا ۵ نفر را برای پیوستن به گروه تئاتر «مردم» انتخاب کنم.

وی درباره سه اثر نمایشی مدنظر برای اجرا اینگونه توضیح داد: یکی از این آثار، «حواله پستی و خانواده گومیدان» اثر ژرژ کورتلین است. این اثر ۲ کمدی کوتاه از کورتلین کمدی نویس انتهای قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ فرانسه است که بیشتر روی طنز اداری و مناسبات خانواده کار کرده است. قرار است این نمایش امروز ششم و فردا هفتم بهمن ساعت ۱۹ با حضور اعضای گروه تئاتر «مردم» به عنوان بازیگر و عوامل اجرایی به صحنه رود.

این مترجم و کارگردان تئاتر ادامه داد: دومین نمایشی که به صحنه می بریم «گلستان خوانی» است که ماحصل یک کارگاه درازمدت و کار روی گلستان سعدی است. این نمایش که گزیده ای نمایشی از گلستان سعدی است روزهای هشتم و نهم بهمن، ساعت ۱۹ اجرا می شود. در این اثر نمایشی من به عنوان راوی نخست نمایش و در نقش سعدی حضور دارم.

مؤدبیان با اشاره به اجرای نمایش «یک روز پرماجرا برای آقای فالنتین» اثر کارل فالنتین به عنوان سومین اثر در بخش «به علاوه فجر» جشنواره سی و پنجم تئاتر فجر، گفت: این نمایش تلفیقی از ۸ کمدی کوتاه از کارل فالنتین است که پیش از این آنها را ترجمه و در تلویزیون و دانشگاه اجرا کرده بودم. این اثر نیز با حضور اعضای گروه تئاتر «مردم» در روزهای دهم و یازدهم بهمن اجرا می شود.

این هنرمند با سابقه تئاتر درباره دلایل انتخاب سالن تئاتر خانه موزه انتظامی برای اجرای این ۳ اثر، یادآور شد: آقای علی نصیریان مؤسس گروه تئاتر «مردم» بود و من از سال ۴۶ به این گروه پیوستم. یکی از بازیگران و چهره های فعال این گروه تئاتری، استاد انتظامی است و من از سال ۹۰ دوباره این گروه را احیا کردم. از سال ۹۴ هم در خانه موزه استاد انتظامی مستقر شدیم و تنها گروه وابسته به این مکان هستیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج