۴۶۶۷۱۳
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

سودای ریاست‌ جمهوری در سر زاکربرگ

بنیان‌گذار فیس‌بوک در ماه‌های گذشته اقداماتی کرده که نشان می‌دهد او احتمالا قصد دارد در آینده خود را در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نامزد کند.

خبرگزاری ایسنا: بنیان‌گذار فیس‌بوک در ماه‌های گذشته اقداماتی کرده که نشان می‌دهد او احتمالا قصد دارد در آینده خود را در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نامزد کند.

مارک زاکربرگ پس از تأسیس فیس‌بوک که تبدیل به قدرتمندترین رسانه موجود در جهان شد، حالا رویاهای بزرگ‌تری را در سر می‌پروراند. در ماه‌ها و هفته‌های اخیر و در حالی که آمریکا در شوک انتخاب دونالد ترامپ به سر می‌برد، زاکربرگ در مسیری قدم گذاشته که به اعتقاد برخی از تحلیلگران ممکن است به نامزدی او در دور آتی انتخابات ریاست‌جمهوری ختم شود.

مجله آتلانتیک چالش ۲۰۱۷ زاکربرگ برای دیدار با مردم در همه ۵۰ ایالت آمریکا تا پایان سال را از جمله نشانه‌های خیز برداشتن زاکربرگ ۳۲ ساله برای ریاست‌جمهوری می‌داند. مجله وایرد هم در هفته‌های اخیر از "کمپین خزنده" زاکربرگ برای رسیدن به مسند ریاست‌جمهوری گزارش داده است.

زاکربرگ در ابتدای سال با لحنی که بوی سیاست از آن به مشام می‌رسد، گفت: به نظر می‌رسد داریم نقطه عطفی تاریخی را پشت‌سر می‌گذاریم. دهه‌هاست که جهانی‌سازی و پیشرفت تکنولوژی ما را به هم متصل‌تر و تولیدمان را پربارتر کرده اما به موازات آن زندگی برای بسیاری از مردم دشوارتر شده و حالا در نتیجه این‌ها شاهد شکاف ملموسی در جامعه‌ایم که هرگز در طول عمرم آن را تا این اندازه حس نکرده بودم. باید بازی را طوری تغییر دهیم که همه از آن بهره‌مند شوند.

زاکربرگ حتی صفحه ویژه‌ای هم با نام "سال سفر" راه‌اندازی کرده تا تصاویر سفرهای ایالتی خود را در آن منتشر کند.

یکی دیگر از نشانه‌هایی که مجله وایرد به آن اشاره کرده یکی از کامنت‌های فیس‌بوکی زاکربرگ است که در آن از تغییر نگاهش به ادیان و مذاهب گفته است. او در آن کامنت نوشت که باورهایش تغییر یافته و حالا ادیان را "بسیار پراهمیت" می‌داند.

زمینه‌سازی‌های مارک زاکربرگ برای حضور در دنیای سیاست از سال گذشته آغاز شده است. در مدارکی که آوریل ۲۰۱۶ برای تغییر ساختار خرید و فروش سهام فیس‌بوک ارائه شده، بندی وجود دارد که به گفته رسانه‌ها، زاکربرگ برای گنجاندن آن تلاش بسیاری کرده: این‌که او بتواند حتی در دوران غیبتش در فیس‌بوک و در صورت حضور در پست‌های دولتی، همچنان رأی برتر خود را نگه دارد و تا زمانی که ۳۰ درصد یا بیشتر سهام فیس‌بوک را دارد، بتواند کنترل این کمپانی را در دست داشته باشد.

بر اساس این بند، اگر سهام او در فیس‌بوک کمتر از ۳۰ درصد باشد او همچنان می‌تواند بر مسندی دولتی بنشیند؛ مشروط به این‌که تاییدیه هیأت مدیره فیس‌بوک را داشته باشد. اگر چنین تاییدیه‌ای برای او صادر نشود، او فقط می‌تواند در دوره‌ای دو ساله در دولت حضور یابد.

تا سال ۲۰۲۰ زاکربرگ ۳۶ ساله خواهد بود. بر اساس قانون اساسی ایالات متحده، حداقل سن لازم برای نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ۳۵ سال است. نیک بیلتون، ستون‌نویس سابق تکنولوژی در نیویورک‌تایمز می‌نویسد: اگر زاکربرگ بخواهد برای تصاحب کرسی ریاست‌جمهوری اقدام کند، کسانی که از حالا با دقت پیگیر اقدامات او هستند، مبهوت نخواهند شد. با این حال او گمان می‌کند احتمال نامزدی زاکربرگ در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ بیشتر از ۲۰۲۰ است.

با این همه، نامزدی زاکربرگ در انتخابات ریاست‌جمهوری قطعا پرحرف‌وحدیث خواهد بود و تردیدها و انتقادهای جدی در پی خواهد داشت. شبکه اجتماعی تحت مدیریت او حالا یکی از مهم‌ترین منابع اخبار و اطلاعات است و مهندسان فیس‌بوک می‌توانند با تغییراتی جزئی در الگوریتم‌ها، توجه میلیاردها کاربر را به هرآنچه می‌خواهند جلب کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی یوشک

    حالا دیگه تقی به توق میخوره همشون دیگه میخوان ریس جمهور بشند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج