حضور هاشمی در انتخابات به روایت فرزندش
پسر ارشد رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ميگويد: آقاي هاشمي قصد ورود به انتخابات را با توجه به شرايط موجود ندارند. مگر اينكه شرايط فرق كرده و لزوم حضور ايشان براي حل مشكلات نظام مهم و لازم جلوه كند.
محسن هاشمي درباره پيش بيني خود از چينش و آرايش جريانها و احزاب سياسي کشور در آستانه انتخابات گفت: با نگاه به انتخابات دورههاي قبل مشاهده ميكنيم كه تقريباً در هيچ دورهاي از انتخابات رياست جمهوري، جناحهاي سياسي اعم از اصولگرايان و اصلاح طلبان يا راستها و چپها و... در آستانه انتخابات تا اين حد سردرگم نبودهاند.
همه منتظر يك اتفاق هستند. اميد به آينده حتي در ميان نزديكان به نظام كم شده است. تحرك جدي ديده نميشود. پراكنده كاري بي برنامه حتي در ميان اصولگرايان سنتي به وضوح ديده ميشود و به نظر حاكميت با صحبتهاي اخير وزير اطلاعات و نوع برخورد با روزنامهنگاران، در باغ سبزي به منتقدان ارائه نداده است.
در صورتي كه لازم است براي پرشور شدن انتخابات و رسيدن به حضور حداكثري تلاش شود كه معتقدان به نظام و انقلاب با تمام وزن سياسي خود در جامعه و انتخابات حضور پيدا كنند، وگرنه كساني كه با بودجه بيتالمال افكار افراطي و انحرافي خود را ترويج ميكنند، مجدداً دور را خواهند گرفت.
وي درباره آخرين موضوع آيت الله هاشمي رفسنجاني درباره حضور در انتخابات گفت: با توجه به اينكه فرزند ايشان هستم، نميخواهم در اين مورد صحبت كنم. ولي آنچه فعلاً مسلم است كه آقاي هاشمي قصد ورود به انتخابات را با توجه به شرايط موجود ندارند. مگر اينكه شرايط فرق كرده و لزوم حضور ايشان براي حل مشكلات نظام مهم و لازم جلوه كند.
البته در اين صورت، اتفاقات و تخريبهايي که در گذشته برعليه وي صورت ميگرفت، بعيد است که تكرار شود؛ زيرا در اين ۸ سال نيز هاشمي نظر مردم را بيش از آنچه فكر ميكنيد به خود جلب كرده است و تخريبهاي ناجوانمردانه را پشت سرگذاشته است.محسن هاشمي افزود: درباره موافقان حضور آقاي هاشمي در انتخابات بايد اشاره کنم که شرايط کشور، شرايطي است که نياز به اعتدال بيش از هر زمان ديگري در آن احساس ميشود.
وقتي به شرايط کشور نگاه مياندازيم، ميبينيم که در حال حاضر تفکر ايشان و يا تفکري شبيه به تفکرات آقاي هاشمي مورد نياز جامعه است که بيايد و شرايط فعلي را اصلاح کند. فکر ميکنم اگر کسي هم نسبت به حضور آقاي هاشمي در انتخابات رياست جمهوري آينده اصراري داشته است منظور روي کار آمدن تفکري اعتدال گرايانه و شبيه ايشان است.
درباره مخالفان کانديداتوري آقاي هاشمي در انتخابات رياست جمهوري آينده بايد بگويم که دو دسته در اين رابطه تاکيد ميکنند اول آنان که دلسوز حاج آقا هستند و تاکيد دارند که ايشان کانديدا نشود، ما هم در خانواده به ايشان گفته ايم که در هر صورت نبايد بيايند آن عده ديگر که مخالف حضور آقاي هاشمي در انتخابات هستند و تبليغات زيادي براي عدم کانديداتوري وي در انتخابات انجام ميدهند آنهايي هستند که در رفتارشان افراط و تفريط بسيار ديده ميشود و طبيعتا وقتي رويه اعتدال گرايانه در جامعه حاکم شود به ضرر آنها خواهد بود؛ لذا با کانديداتوري آقاي هاشمي در انتخابات رياست جمهوري آينده مخالفت ميکنند.
وي ادامه داد: حاج آقا و خانواده هنوز به صورت مصداقي روي هيچ فردي صحبت نکرده و به توافق نظر نرسيده اند، ضمن اين که تاکنون تصميمي هم براي ورود به انتخابات از سوي آقاي هاشمي اتخاذ نشده است. ايشان منتظر هستند که ثبت نامها انجام شود و سپس درباره چگونگي ورود به مباحث انتخاباتي تصميم بگيرند.وي در باره برگزاري جلسات انتخاباتي هاشمي و خاتمي نيز گفت: اين موضوع صحت ندارد آقاي هاشمي در طول يکسال اخير شايد بيشتر از دو يا سه بار با آقاي خاتمي ملاقات نداشته اند.
ارسال نظر