۴۶۲۸۷۶
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

عماد افروغ: بنده از موافقان «کاناپه» بودم

عماد افروغ یکی از اعضای هیات انتخاب سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، درباره پذیرفته نشدن «امپراطور جهنم» در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فجر گفته این فیلم نقش امریکا در پدید آمدن «داعش» را نادیده گرفته است.

خبرگزاری ایکنا: عماد افروغ یکی از اعضای هیات انتخاب سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، درباره پذیرفته نشدن «امپراطور جهنم» در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فجر گفته این فیلم نقش امریکا در پدید آمدن «داعش» را نادیده گرفته است. او همچنین می‌گوید نظر موافق نسبت به فیلم «کاناپه» کیانوش عیاری داشته، اما معتقد است نمایش دادن برخی تصاویر باید حکم حکومتی داشته باشند.
عماد افروغ: بنده از موافقان «کاناپه» بودم

بعد از اعلام فیلم‌های راه یافته به بخش مسابقه اصلی و چشم انداز سینمای ایران در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، عوامل سازنده «امپراطور جهنم» که فیلمشان فرصت حضور در بخش مسابقه جشنواره امسال را بدست نیاورد، از نمایش آن در بخش چشم انداز سینمای ایران هم انصراف دادند.

البته موضع پرویز شیخ طادی کارگردان و محمد خزاعی تهیه کننده «امپراطور جهنم» تنها به یک انصراف ساده ختم نشد و آنها از مدیران جشنواره فجر انتقاد کردند و صداوسیما هم از بی مهری هیات انتخاب به «امپراطوری جهنم» سخن گفت.

اما امروز عماد افروغ یکی از اعضای هیات انتخاب فیلم‌های سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، نسبت به انتقادات عوامل فیلم «امپراطور جهنم» واکنش نشان داد و به ما گفت: «فکر می‌کنم به همان اندازه که رئیس سازمان سینمایی به هجمه‌های دور از انتظار و انصاف پاسخ داده است کفایت ‌کند، این هجمه‌ها و قضاوت‌ها و تهمت‌ها به هیچ وجه شایسته و منصفانه نبود، برای همین بعد از اتمام جشنواره به حمله‌های انجام شده پاسخ خواهیم داد. تعجبم این است که رسانه رسمی کشور بر اساس چه توجیه و شناختی به خود اجازه می‌دهد هم بستر را برای حمله به هیات انتخاب فراهم کند و هم بدون دیدن این فیلم و سایر فیلم‌های جشنواره، این هیات را متهم به «بی مهری» کند.»

نماینده مجلس هفتم در پاسخ به این پرسش که مشکلات فیلم «امپراطور جهنم» به محتوای فیلم باز می‌گشت یا اینکه ساختار فنی آن مشکل داشته، گفت: «اجازه دهید فعلا سکوت اختیار کنم و قطع نظر از ارزیابی فنی و هنری کار که می‌توانید از اصحاب فن هیات انتخاب و سایر کسانی که این فیلم را دیده‌اند بپرسید، تنها به این نکته اشاره کنم که نباید پدیده داعش را یک پدیده سلبی، واکنشی و غیرتمندانه و تصادفی جلوه داد و از وجه ایجابی و ارادی آن غافل شد و نقش آمریکا در پیدایش این جریان ضد بشری را نادیده گرفت. در فرصت مناسب یادداشت مندرج در روزنگاشت خود را در مورد این فیلم منتشر خواهم کرد.»

افروغ در پایان به عدم راه یابی فیلم «کاناپه» کیانوش عیاری به سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر هم اشاره می کند و می‌گوید نمایش دادن برخی تصاویر نیاز به حکم حکومتی دارد: «در مورد یک فیلم دیگر که متأسفانه از دور مسابقه خارج شد و در این بین در یکی دو جا هم از حقیر نام برده شده بود، ضمن احترام به تمام آثار، از جمله آثار راه‌یافته به بخش مسابقه، باید بگویم که علاوه بر دیگران، بنده نیز از موافقان جدی این فیلم بودم و آن را برای جامعه و دفاع از جایگاه پدر و مظلومیت او ضروری می‌دانم. اما بر این باورم که مشکل این فیلم و برخی فیلم‌های مشابه، مانند نمایش تصویر برخی از بزرگان دین در یک جامعه دینی با قواعد و احکام دینی، همان‌گونه که قبلاً هم گفته‌ام، با حکم حکومتی باید برطرف شود که نیازمند سوالی تفصیلی و دریافت پاسخ تعیین کننده است، در غیر این صورت یا باید تمهیدی دیگر اندیشید و یا خود را با ضوابط تعریف شده وفق داد. به علاوه، این هیات، از متخصص شرعی انطباق مصادیق با احکام شرع نیز برخوردار بود.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج