سهیلی: به ساخت فیلمهای دنبالهدار اعتقادی ندارم
انس مخاطب با کاراکترهای «گشت ارشاد» مرا بر آن داشت تا سراغ ساخت این فیلم بروم، وگرنه شخصا به ساخت فیلمهای دنبالهدار اعتقاد و علاقه ندارم.
سعید سهیلی کارگردان «گشتارشاد۲» گفت: در «گشت ارشاد۱» سه شخصیت محوری به نامهای عباس، حسن و عطا داشتیم که بعد از اکران عمومی و پخش در شبکه نمایش خانگی این کاراکترها مورد وثوق و علاقه مخاطب قرار گرفت.
سهیلی بیان کرد: خیلیها هنوز «پولاد کیمیایی» را با نقش عطا میشناسند و ساعد سهیلی را حسن خطاب میکنند. مردم این رفاقت و کنش و واکنش و کلکسواری این سه را بهخاطر دارند و نسبت به آنها علاقه نشان میدهند. من «گشت۲» را نساختم که فیلمام در ادامه نسخه یک باشد. در واقع این سه کاراکتر، قرار بود در یک موقعیت دیگر جلوی دوربین بروند. انس مخاطب با این کاراکترها مرا بر آن داشت تا سراغ ساخت این فیلم بروم، وگرنه شخصا به ساخت فیلمهای دنبالهدار اعتقاد و علاقه ندارم و بهنظرم همواره ورسیونهای دو و سه، از نسخه اول ضعیفتر است.
وی در ادامه اظهار داشت: نمیتوان انتظار داشت چون از فیلمی استقبال شده، در نسخههای دیگر همان میزان استقبال به سراغش بیاید. زمانی سراغ ساخت نسخه دوم از فیلم «گشت ارشاد» رفتم که شاهد تشویقها و استقبال گرم مخاطب و اصرار بازیگران و عوامل فیلم بودم. معتقدم «گشت۲» از «گشت ارشاد۱»، نه تنها عقبتر نیست بلکه به مراتب بهتر و جلوتر است.»
سهیلی در پاسخ به این سوال که قرار گرفتن کاراکترها در موقعیت اشتباهی و متناقض جذاب بود یا شوخی کردن با مسایل و موضوعات حساسیتبرانگیز، گفت: «اصلا به این موضوع فکر نکردم که از شوخی با مسائل حساسیتبرانگیز بخواهم مخاطب جذب کنم، اما راستش قرار گرفتن کاراکترها در موقعیتهای اشتباهی در طول تاریخ سینما جذاب بوده است.
وی افزود: اینکه شاهی در لباس شبان باشد یا دزدی بر اثر اتفاقاتی لباس پلیس بپوشد یا یک روستایی به شهر بیاید و... در دل این اتفاقات همواره نقدی بر شرایط هست. مثلا وقتی روستایی به شهر میآید، این رویه سطحی ماجراست اما در دلش معضلات شهرنشینی و مکانیزه شدن و ماشینیشدن زندگی به چالش کشیده میشود.
ارسال نظر