۴۵۶۱۸۶
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

هجوم انگلیسی ها برای گرفتن پاسپورت ایرلندی

آمارهای رسمی منتشرشده توسط وزارت خارجه ایرلند در روز جمعه، نشانگر افزایش ۴۰ درصدی درخواست پاسپورت ایرلندی از سوی شهروندان انگلیسی به دلیل ترس از خروج کشورشان از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت است.

خبرگزاری ایرنا: آمارهای رسمی منتشرشده توسط وزارت خارجه ایرلند در روز جمعه، نشانگر افزایش ۴۰ درصدی درخواست پاسپورت ایرلندی از سوی شهروندان انگلیسی به دلیل ترس از خروج کشورشان از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت است.
براساس آمار وزارت خارجه ایرلند، در سال 2016 میلادی در کل 64 هزار و 996 بریتانیایی درخواست دریافت پاسپورت ایرلندی به مقامات این کشور ارائه داده‌اند که نسبت به سال 2015 میلادی، 40 درصد رشد داشته است.

این آمارهای مؤید آن است که اکثر این درخواست‌ها بعد از زمان برگزاری همه‌پرسی ۲۳ ژوئن ۲۰۱۶ (سوم تیرماه ۱۳۹۵) که منجر به رأی انگلیسی به خروج از اتحادیه اروپا شد، صورت گرفته است.

آمار پیشین وزارت امور خارجه نیز نشانگر آن بود که طی یک ماه بعد از برگزاری همه‌پرسی 23 ژوئن 2016 میلادی ، شمار انگلیسی‌هایی که متقاضی گذرنامه ایرلندی بودند نسبت به مدت مشابه سال 2015 میلادی، 73 درصد افزایش داشته است.

براساس آمار یادشده، تعداد افراد ساکن در ایرلندشمالی (متعلق به بریتانیا) که در این دوره زمانی تقاضای دریافت گذرنامه جمهوری ایرلند را کرده بودند نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۶۰ درصد افزایش نشان می‌داد..'

براساس قانون ایرلند، هر بریتانیایی درصورت داشتن والدین ایرلندی حتی اگر هرگز در این کشور زندگی نکرده باشد، می‌تواند درخواست پاسپورت ایرلندی بکند ضمن اینکه تمامی شهروندان ایرلندشمالی همزمان می‌توانند پاسپورت‌های ایرلندی و بریتانیایی داشته باشند.

پاسپورت ایرلندی به شهروندان بریتانیایی این امکان را می‌دهد که در صورت خروج کشورشان از اتحادیه اروپا همچنان بتوانند عضو این اتحادیه باقی‌مانده و از امتیازات آن استفاده کنند.
براساس گزارش وزارت خارجه ایرلند، این کشور در سال 2016 میلادی بیش از 733 هزار پاسپورت صادر کرده است که یک رکورد شمرده می‌شود.

در همه‌پرسی ۲۳ ژوئن ( سوم تیرماه ) ۵۱.۹ درصد مردم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا و ۴۸.۱درصد آنها به ماندن در این اتحادیه رأی دادند.

در این‌همه پرسی از میان اجزای تشکیل‌دهنده بریتانیا شامل انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلندشمالی، اکثریت انگلیسی‌ها و ولزی‌ها به برگزیت و بیشتر اسکاتلندی‌ها و ایرلندی‌ها به ادامه حضور کشورشان در اتحادیه اروپا رأی دادند.

«ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرده است که قصد دارد ماده ۵۰ پیمان لیسبون را تا پیش از پایان مارس ۲۰۱۷ فعال سازد که این مساله آغازگر روند مذاکرات درباره خروج انگلیس از این اتحادیه خواهد بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج