حال و هوای این روزهای احمدینژاد تیره و تار است. البته شاید اگر از خودش سوال شود، این موضوع را رد کند و بگوید هوا کماکان«بهاری» است و همانطور که عنوان کرده «باید با فکر و تدبیر خود ایران را بسازیم».
روزنامه آرمان - مطهره شفیعی: حال و هوای این روزهای احمدینژاد تیره و تار است. البته شاید اگر از خودش سوال شود، این موضوع را رد کند و بگوید هوا کماکان«بهاری» است و همانطور که عنوان کرده «باید با فکر و تدبیر خود ایران را بسازیم».
شاید احمدینژاد تصور این را نداشت که پس از نهی شدن از شرکت در انتخابات، همراهان دیروزش در پاستور هر کدام به سمتی بروند که بتوانند فعالیتهای انتخاباتی داشته باشند و حتی برخی از آنها برای خود جایگاه ریاستجمهوری دوازدهم را ترسیم کنند، اما چنین شد و یاران دیروز او بیتوجه به مسیری که احمدینژاد میپیماید، هر کدام برای بقا در عرصه سیاستورزی با یکی از شخصیتهای اصولگرا بیعت کردند تا در زیر پرچم او به ادامه حیات سیاسی بپردازند.
تراژدی بیعت اقوام با جلیلی
اما شاید تراژدی غمانگیز برای احمدینژاد آنجا باشد که یکی از اقوام او به حمایت از جلیلی پرداخته و به انتشار دیدگاهها و سخنرانیهای او در کانال تلگرامی مشغول است.«احمد خورشیدی» که پدر داماد احمدینژاد است، در کانال تلگرامی خود به نوعی القا میکند که جلیلی مناسبترین گزینه برای کاندیداتوری در انتخابات ۹۶ و نشستن بر کرسیای است که پدر همسر پسرش ۸ سال بر آن تکیه زده بود، اما جایگاهی برای او درنظر نگرفت! مثلا روزی با انتشار تصویر بیژن نوباوه از اعضای جبهه پایداری به نقل از او نوشت:«آقای جلیلی دوره قبل با اینکه تبلیغات زیادی هم نکرده بود، آرای بسیار خوبی داشت و اگر ایشان بخواهد دوباره بیاید، قطعا جایگاه خودش را خواهد داشت.»
یا بخشهایی از اظهارات جلیلی را منتشر کرد، مانند چند روز پیش که در کانال خورشیدی آمد:«سعید جلیلی: نمیشود در برجهای میلیاردی نشست و برای مبارزه با فقر نسخه پیچید. این فتنه است که میگویند اگر حاملان تفکر انقلابی روی کار بیایند، جنگ میشود. حقوقهای نجومی به اندازه کارتنخوابی مایه شرمساری است. فتنه یعنی توجه به کنسرت، جایگزین حقایق کرسنت شود.» نکته قابل تاملتر آنجاست که خورشیدی چندی قبل در یادداشتی به پیشبینی گزینههای انتخاباتی اصولگرایان پرداخت و آورد که «با توجه به اینکه روحانی با کاهش اقبال نسبت به سال ۹۲ مواجه است و نمیتواند رای لازم برای برنده شدن در دور اول کسب نماید و کاندیداهای اصولگرا نیز؛ در نتیجه، انتخابات به دور دوم کشیده میشود و معتقدند در اینصورت با یکپارچه کردن سازمان رای خود با محوریت نفر دوم انتخابات دور اول، میتوانند انتخابات را در دور دوم ببرند و در حال حاضر آقایان الهام، جلیلی، ضرغامی و قالیباف کاندیدا خواهند شد که ظاهرا تاییدیه اولیه را هم دریافت داشتهاند و تا کنون نیز دونفر هم از آمدن نهی شدهاند، اما این ۴ نفر تا کنون نهی نشدهاند.» البته نباید از نظر دور داشت که خورشیدی
نیمنگاهی هم به کاندیداتوری قالیباف دارد، چرا که پیش از این بارها به حمایت از قالیباف پرداخته بود، اما در نهایت، همراهی با برنامههای احمدینژاد که البته انتخاباتی نیست، جایگاهی در فعالیتهای خورشیدی ندارد!
داوری و ۳ سال حبس
از سوی دیگر یکی از یاران احمدینژاد هم در کانال تلگرامیاش خبر داد که به ۳ سال حبس محکوم شده است. عبدالرضا داوری به ایسنا گفت: «به سه سال حبس قطعی محکوم شدم.»این فعال رسانهای نزدیک به محمود احمدینژاد درباره حکمی که برای او در روزهای اخیر صادر شده است، اظهار کرد:در سال ۹۳ من صفحهای در فیسبوک داشتم که بعد از مدتی فعالیت هک و مدیریتش از دست ما خارج شد که همان موقع هم در سایت شخصیام اعلام کردم.
بعد از حدود یک ماه احضاریهای از شعبه ۴ بازرسی دادسرای فرهنگ و رسانه دریافت کردم و پرینتی به من نشان دادند که به خاطر سه فقره کامنت، دادستانی علیه من اعلام جرم کرده بود، این کامنتها مصداق توهین به مقام معظم رهبری، توهین به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و تبلیغ علیه نظام تشخیص داده شده بود.» وی افزود: «شعبه ۱۵ بنده را به ۶ سال و نیم حبس محکوم کردند که من اعتراض کردم و پرونده به شعبه ۳۶ تجدید نظر استان تهران رفت. با توجه به مکانیزمهای قضائی اصل حکم را تایید کردند، ولی بر اساس آنچه دو روز قبل به وکیل من ابلاغ شد، سه سال حبس قطعی است، آنطور که شنیدم حکم جلب سیار و ورود به منزل برای من صادر شده. البته من مقاومتی ندارم.»
یاران دارای پرونده قضائی احمدینژاد!
تعداد یاران دارای حکم احمدینژاد به همین مورد خلاصه نمیشود، چون پیش ازاین برای محمدرضا رحیمی هم حکم قضائی صادر شده بود و پرونده مرتضوی هم هنوز در اذهان هست! پروندههای ملکزاده و شریفزاده هم هست. همچنین دهم آبان ۹۱ بود که سایتها نوشتند آزاده اردکانی، رئیس سابق موزه ملی ایران به دلیل تحصیل مال نامشروع به حبس و جریمه نقدی محکوم شد.
حجتالاسلام عباس امیریفر، دبیرکل تشکل موسوم به جامعه وعاظ ولایی نیز از جمله یاران احمدینژاد است که توسط دادگاه ویژه روحانیت بازداشت شد و مدتی میهمان زندان اوین بود. ۳۰ خرداد ۹۵ سایت فردا نوشت:«علیاکبر جوانفکر مشاور رسانهای احمدینژاد رئیسجمهور سابق کشورمان از سوی شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری کارکنان دولت و با شکایت دادستانی تهران به۹۱ روز حبس تعزیری محکوم شد.» فرارو هم نوشت که «محمد شریف ملکزاده، دبیر شورای ایرانیان خارج از کشور بود. او در دوم تیر سال ۹۰ در حالی بازداشت شد که فقط یک هفته از انتصاب او به سمت معاونت مالی و اداری وزارت امور خارجه گذشته بود».
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
روزنامه زرد آرمان حال و هوای خودت و حاج آقاتون و بقیه تیره و تار تره.به جای این خزعبلات به فکر رد صلاحیت روحانی جونت باش
بدون نام
جلیلی باید مستقل باسد مثل احمدی نزاد هر چند میتواند روحانی را شکست دهد انتخاب روحانی باعث خوشحالی اصول گرایان میشود بهتره اصول گرایان اعتباره خودر خرج روحانی نکنند هر چند چار هی ندارند
نظر کاربران
احسنت به محمود
روزنامه زرد آرمان حال و هوای خودت و حاج آقاتون و بقیه تیره و تار تره.به جای این خزعبلات به فکر رد صلاحیت روحانی جونت باش
جلیلی باید مستقل باسد مثل احمدی نزاد هر چند میتواند روحانی را شکست دهد انتخاب روحانی باعث خوشحالی اصول گرایان میشود بهتره اصول گرایان اعتباره خودر خرج روحانی نکنند هر چند چار هی ندارند
واقعا منطور از این تیترها چیه من که میدونم