۴۵۴۰۴۷
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

باهنر: ٣٠ اصولگرا در حال‌ گرم‌كردن هستند

محمد رضا باهنر، علاقه دارد كارگردان اين روزهاي اصولگرايان باشد. نامش در رديف حاميان جبهه نيروهاي مردمي انقلاب نيست اما تلويحا آنها را تاييد مي‌كند. با اين حال مي‌گويد كانديداي نهايي جبهه پيروان كه خود دبيركل آن است، كانديداي مشترك همه خواهد بود. او با اين جمله آب پاكي ريخت روي دست همه آنهايي كه مي‌خواهند كانديداي حزب خود را به عنوان فرد نهايي معرفي كنند.

اعتماد نوشت: محمد رضا باهنر، علاقه دارد كارگردان اين روزهاي اصولگرايان باشد. نامش در رديف حاميان جبهه نيروهاي مردمي انقلاب نيست اما تلويحا آنها را تاييد مي‌كند. با اين حال مي‌گويد كانديداي نهايي جبهه پيروان كه خود دبيركل آن است، كانديداي مشترك همه خواهد بود. او با اين جمله آب پاكي ريخت روي دست همه آنهايي كه مي‌خواهند كانديداي حزب خود را به عنوان فرد نهايي معرفي كنند.
به موتلفه و ميرسليم هم كه مي‌رسد تنها مي‌گويد نظرسنجي‌ها ميزان اقبال مردم به كانديداها را روشن مي‌كند. در واقع به موتلفه اي‌ها هم پيغام مي‌دهد كه دلخوش به لابي و رايزني نباشيد اين‌بار ملاك نظرسنجي است. ملاكي كه البته مخالفاني جدي مثل جبهه پايداري دارد. آنها همواره پارادايم انتخاباتي خود را بر اصلح ولو نامقبول استوار كرده‌اند و حالا دبيركل جبهه پيروان مي‌گويد نظرسنجي وزن افراد را روشن مي‌كند. روز گذشته محمدرضا باهنر، دبيركل جبهه پيروان درباره آخرين وضعيت انتخاباتي اين جبهه به «اعتماد» گفت كه «احتمالا به اين سمت مي‌رويم كه كانديداي جبهه پيروان خط امام و رهبري همان كانديداي نهايي و واحد اصولگرايان باشد.» البته دبيركل جبهه پيروان در پاسخ به «اعتماد» نظرش در مورد كانديداتوري ميرسليم را سر بسته بيان كرد: «من الان ايجابي يا نفي‌اي روي كسي بحث نمي‌كنم. عزيزاني كه مطرح هستند امتيازاتي خودشان در خودشان مي‌بينند و امتيازاتي جامعه در آنها مي‌بيند.
اين نظرسنجي‌هاست كه نشان مي‌دهد هر كدام چقدر وزن دارند.» دبيركل جبهه پيروان البته در خصوص جبهه تازه تاسيس به نام جبهه مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي نيز حرف‌هايي داشت. او از ظرفيت اين تشكل به عنوان محوريت اصولگرايان در جامعه نام برد. به نظر مي‌رسد كه تعداد زيادي از اصولگرايان به اين جبهه اميد بسته‌اند تا محبوبيت ازدست رفته‌شان در دو انتخابات پيشين را براي‌شان جبران كند.
موتلفه يكي از عناصر اصلي جبهه است اما جبهه ١٨ تشكل ديگر دارد
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري در پاسخ به سوال «اعتماد» مبني بر چگونگي شكل وحدت در جبهه پيروان با وجود ماندن ميرسليم تا پايان مناظرات انتخاباتي گفت: تنوع كانديداها در آغاز و پيش از انتخابات مذموم نيست. مي‌تواند ممدوح باشد و مي‌تواند خود وحدت نتيجه كثرت باشد. اگر اين كثرت باقي بماند و به وحدت تبديل نشود مذموم است و در اين صورت همان اتفاق سال ٩٢ مي‌افتد.
باهنر با بيان اينكه موتلفه يكي از عناصر اصلي جبهه پيروان خط امام و رهبري است، گفت: اما جبهه پيروان ١٨ تشكل دارد. بالاخره موتلفه به يك نتيجه رسيده كه كانديداي حزبي معرفي كند و ما احترام مي‌گذاريم اما اين كانديدا، كانديداي جبهه نيست. هنوز در مورد كانديداتوري در جبهه پيروان بحثي صورت نگرفته است.
وي افزود: بحث‌هايي كه ما در جبهه پيروان كرده‌ايم احتمالا به اين سمت مي‌رود كه كانديداي جبهه پيروان خط امام و رهبري همان كانديداي نهايي و واحد اصولگرايان است. حالا اين كانديداهاي متكثري كه وجود دارند تا كي مي‌خواهند در صحنه بمانند از سياست‌هاي راهبردي است كه بايد بر سر آن بحث كنيم. در دوره‌هاي گذشته انتخابات نيز افراد زيادي نامزد مي‌شدند اما شوراي نگهبان تعدادي از آنها را رد صلاحيت كرد.
باهنر ادامه داد: بحث صلاحيت رياست‌جمهوري با مجلس كاملا متفاوت است. اگر فردي در انتخابات رياست‌جمهوري صلاحيت نگرفت نبايد تصور كند كه مشكل اعتقادي يا اخلاقي داشته است. پست رياست‌جمهوري در نظام جمهوري اسلامي پست بسيار رفيعي است. ممكن است كسي به راحتي بتواند وزير باشد اما رييس‌جمهور نمي‌تواند بشود. ممكن است رييس كميسيوني در مجلس يا حتي نايب‌رييس باشد اما نتواند رييس‌جمهور شود. براي رسيدن به وحدت بايد برخي از عزيزاني كه مطرح هستند حذف شوند. برخي عوامل بيروني و برخي عوامل دروني در حذف افراد موثر است. اينكه آيا مصلحت هست كه همه اين كانديداها تا مناظره‌هاي تلويزيوني بمانند يا نه اصلا الان قابل بحث و تحليل نيست. هر جريان و جبهه‌اي بايد به كانديداي نهايي خود برسد.
باهنر در پاسخ به سوال «اعتماد» مبني بر اينكه آيا آقاي ميرسليم را مناسب كانديداتوري اصولگرايان مي‌دانيد، گفت: بنده الان ايجابي يا سلبي روي كسي بحث نمي‌كنم. عزيزاني كه مطرح هستند امتيازاتي خودشان در خودشان مي‌بينند و امتيازاتي نيز جامعه در آنها مي‌بيند. اين نطرسنجي‌ها است كه نشان مي‌دهد هر كدام چقدر وزن دارند.
اصلاح‌طلبان درصدد مظلوم نمايي دولت هستند
باهنر با بيان اينكه اصلاح‌طلبان از روحاني عبور نمي‌كنند، گفت: آقاي روحاني كانديداي نهايي اصلاح‌طلبان و اعتدالگرايان خواهد بود و در برخي موارد رگه‌هايي در جريان اصلاح‌طلبي براي معرفي كانديدا وجود دارد اما اصلاح‌طلبان كسي را بهتر و جامع‌تر و راي‌آورتر از روحاني ندارند.
دبيركل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اينكه در اين چند ماه حرف‌هاي اصلاح‌طلبان با هدف مظلوم‌نمايي دولت مطرح شده، گفت: حرف‌هايي مبني براينكه رييس‌جمهور رد صلاحيت مي‌شود بيشتر در راستاي مظلوم نشان دادن دولت است. صحبت‌هاي يكشنبه شب رييس‌جمهور كه گفت تصميم‌گيري براي ورود به انتخابات هنوز زود است به نوعي تعارف است و گفتن اين حرف‌ها قطعا مبتني بر تاكتيك‌ است.
دبيركل جبهه پيروان در تحليل آراي انتخاباتي روحاني گفت: روحاني ريزش‌ راي داشته است. مشكلاتي مانند بيكاري و ركود را مردم احساس مي‌كنند. با توجه به اين شرايط ريزش‌هايي وجود دارد. بحث انتخابات در كشور ما به خصوص انتخابات رياست‌جمهوري در دو سه ماه آخر داغ مي‌شود و اگر رقيبي كارآمد، محبوب و راي‌آور در مقابل روحاني در صحنه حاضر شود قطعا كار وي براي انتخابات سخت مي‌شود.
جبهه مردمي انقلاب اسلامي ظرفيت‌محور حركت اصولگرايان بودن در جامعه را دارد
دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه ارزيابي‌تان از تشكيل جبهه نيروهاي مردمي انقلاب اسلامي چيست؟ گفت: جبهه نيروهاي مردمي انقلاب و فعاليت‌هاي آنها در حال بررسي است اما به نظر مي‌رسد كه اين جبهه مي‌تواند از جامعيت خوبي برخوردار باشد زيرا نيروهاي اصولگرايي خوبي به اين جبهه پيوسته‌اند و اين جبهه ظرفيت اين را دارد كه محور حركت اصولگرايان در جامعه باشد. ما در آينده نه چندان دور چگونگي همراهي خود را با اين جبهه اعلام خواهيم كرد.
تصميم زاهدي براي حضور در انتخابات انفرادي بوده است
وي در رابطه با اعلام كانديداتوري محمدمهدي زاهدي گفت: اعلام آمادگي زاهدي براي انتخابات تصميم انفرادي است و ما هم در رابطه با اعلام كانديداتوري افراد نه تكذيب مي‌كنيم و نه تاييد اما درخواست داريم كه همگي نهايتا به يك وحدت جدي برسند زيرا در انتخابات مجلس تعداد كثيري از افراد كه خارج از دو ليست اميد و اصولگرايان بودند با افت شديد راي مواجه شدند و اين نشان داد كه كساني كه انفرادي وارد انتخابات مي‌شوند با سقوط راي شديدي همراه خواهند بود و اين مي‌تواند به حزب همسو آسيب برساند.
دبيركل جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به اينكه به نظر مي‌رسد جبهه مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي مي‌تواند محوريت جريان اصولگرا را انجام دهد، اظهار كرد: ما به دنبال آن هستيم كه زودتر بتوانيم اين تكثر را به حداقل برسانيم.
باهنر در مورد كانديداتوري‌اش در انتخابات رياست‌جمهوري ٩٦ گفت: بنده كانديداي انتخابات نخواهم بود و تكذيب مي‌كنم.
باهنر در رابطه با احتمال كانديداتوري مرضيه وحيددستجردي در انتخابات رياست‌جمهوري تاكيد كرد: تا به ‌حال روال بر اين نبوده كه زني كانديداي رياست‌جمهوري شود و شوراي نگهبان چه در عمل و چه در تفسير تاكنون رجل سياسي را اين‌طور تفسير كرده كه خانم‌ها جزو رجل سياسي محسوب نمي‌شوند و به همين دليل بعيد مي‌دانم امكان شركت بانوان به عنوان نامزد در انتخابات رياست‌جمهوري مطرح باشد.
٣٠ نفر از اصولگرايان خود را براي انتخابات گرم مي‌كنند
باهنر در پاسخ به سوالي پيرامون كانديداتوري ميرسليم به عنوان نامزد حزب موتلفه خاطرنشان كرد: به غير از آقاي ميرسليم نام حدود ٢٠ تا ٣٠ نفر را شنيده‌ام كه خودشان را براي انتخابات رياست‌جمهوري گرم مي‌كنند. از فعالين جبهه‌هاي مختلف، وزراي دولت‌هاي نهم‌و‌دهم و برخي ديگر از چهره‌هاي سياسي افرادي هستند كه در مظان كانديداتوري قرار دارند. حزب موتلفه بارها اعلام كرده با اصولگرايان همراه خواهد بود. طبيعي است كه چانه‌زني كنند تا كانديداي نهايي اصولگرايان كانديداي خودشان باشد اما اگر نظر نهايي روي كانديداي آنها نباشد بعيد مي‌دانم كه موتلفه بر كانديداي خود اصرار كند. ما از آنها اطمينان داريم كه با جبهه واحد اصولگرايي همراه مي‌شوند.
وي در پاسخ به سوالي در مورد اظهارنظر آل‌اسحاق پيرامون احتمال انتخاب يك اصلاح‌طلب به عنوان نامزد اصولگرايان در انتخابات رياست‌جمهوري، اظهار كرد: يك موقع از كلمه اصلاح‌طلب استفاده مي‌كنيم و گاهي نيز بر اساس محتوا از عبارت اصلاح‌طلب استفاده مي‌كنيم، كمااينكه رهبر انقلاب نيز تاكيد دارند كه اصولگرايان غير اصلاح‌طلب و اصلاح‌طلب غيراصولگرا نداريم اما اگر از نظر حزبي بگوييم احزاب اصلاح‌طلبان رقباي اصولگرايان هستند و طبيعي است كه يك حزب از حزب رقيب خود نامزدي معرفي نكند. باهنر در مورد همراهي جبهه پايداري با اصولگرايان در انتخابات آتي اظهار كرد: اميدواري‌مان در اين زمينه بيشتر است، هرچند اكنون اختياري از طرف پايداري ندارم كه بگويم آنها پذيرفته‌اند. اين را مي‌توانم بگويم همه آنهايي كه در مجلس دهم بودند، همراه هستند و حتي بر آنها اضافه خواهد شد و كم نخواهد شد.

عبور از ركود را مردم احساس نكرده‌اند
دبيركل جبهه پيروان افزود: اينكه دولت مي‌تواند در ٦ ماهه اول سال رشد اقتصادي را به ٧ درصد برساند هم درست است و هم غلط. اگر بخواهيم ساعتي، روزانه و در بازه زماني كوتاه نگاه كنيم اين آمار درست است، ولي اين شاخص را مردم نمي‌توانند حس كنند. امروز مردم عبور از ركود را در زندگي خود حس نمي‌كنند. مساله عبور از بيكاري را احدي در كشور حس نمي‌كند و اگر مسكن دچار ركود شده و اجاره ساختمان افزايش يافته نشان‌دهنده اين است كه مردم عبور از ركود و بيكاري را با گوشت، پوست و خون خود حس نكرده‌اند. دولت نتوانسته اين آمارها را به ذايقه مردم بنشاند و اين آمارها اغواكننده است. دبيركل جامعه اسلامي مهندسين در پاسخ به سوالي درمورد احتمال حضور آيت‌الله مقتدايي در انتخابات رياست‌جمهوري آتي گفت: من چنين چيزي نشنيدم و هيچ خبري در اين باره به من نرسيده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حالا فعلا رو نیمکت بشینن چون قراره مطهری بیاد تو زمین.
    البته اگه اونم موافق مذاکره با شیطان نباشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج