۴۵۲۶۱۱
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

حمايت مداحان معروف از فتنه دوقطبي!

جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی«جمنا» عنواني بود كه در هفته گذشته رونمايي شد و شخصيت‌هاي حاضر در آن،مدعي بودند آمده‌اند تا مشكلات كشور را حل و فصل كنند.

قانون نوشت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی«جمنا» عنواني بود كه در هفته گذشته رونمايي شد و شخصيت‌هاي حاضر در آن،مدعي بودند آمده‌اند تا مشكلات كشور را حل و فصل كنند. سران اين جريان نوظهور براي آنكه خود را تافته جدا بافته نشان دهند، عنوان انقلابي را براي خود برگزيدند و به نوعي تلاش كردند با تغيير نام خود دوره سوم محافظه‌كاري را كليد بزنند.محافظه‌كاران كه روزگاري خود را اصولگرا خواندند و رقيب خود را اصلاح‌طلبان مي‌دانستند، امروز لقب انقلابي را برجريان‌شان الصاق كرده‌اند و بدون شك قصد دارند، جبهه مقابل را غير انقلابي بخوانند.

فتنه دوقطبي

آنها در سخنان و ادعاهاي اخير‌شان تاكيد كرده‌اند كه نيروهاي انقلابي را در زير يك چتر جمع‌آوري كرده‌‌اند وخواهند كرد تا دوقطبي نويني را به بازار سياسي ايران معرفي كنند، در صورتيكه خودشان در گذشته‌اي نه چندان دور تشكيل دو قطبي‌هاي كاذب در كشور را به نوعي فتنه مي‌خواندند. (احمد علم‌الهدي:اولویت نخست فتنه‌گری دشمن دوقطبی سازی جامعه است،۱۷ آذر ۱۳۹۵

حيدرمصلحي: هدف اصلی دشمن دو قطبی کردن کشور است،۹دي ۱۳۹۵)

نا گفته نماند اين جريان زماني دو قطبي فتنه و ضدفتنه را به راه انداخت و در دوران راي اعتماد سه وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان با اقدامي كه در مجلس رخ داد و فضاسازي‌هاي جريان تندرو نتوانست تاثيري بر روند راي اعتماد بگذارد، اين دوقطبي نيز به پايان رسيد.حال زمان آن بود كه اين جماعت به دنبال كليد‌واژه‌هاي ديگري باشند تا بتوانند خود را مقدس و طرف خود را مقابل مقدسات قرار دهند و چه ترفندي بهتر از دوقطبي انقلابي و غير انقلابي؟!

امضا براي ثبت

اما اين روزها سران اين مجمع نوظهور كه ناگهان وارد عرصه سياست ايران شده‌ست، براي مشروعيت بخشيدن به جريان خود به دنبال امضاء و تاييد مي‌گردند تا شايد بتوانند خود را در ميان اقشار مختلف مردم جاافتاده نشان دهند.

تكذيب حمايت و عضويت

در همين راستا روز گذشته رسانه‌هاي طرفدار اين جريان مدعي شدند كه ۱۵۰ نفر از فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و رسانه ای از آنها اعلام حمایت کردند. اسامي كه در ميان آنها از نزديكان قاليباف و مداحان گرفته تا ضرغامي همه و همه در آن حضور داشتند ولي برخي از آنها حضور و حمايت از اين طيف را تكذيب كردند.

در اين بين چهره هايي هستندكه پرونده‌اي مشخص دارند و براي همه مردم ايران سابقه كاري آنها مشخص است و ملت مي‌دانند در زمان رياست‌جمهوري احمدي نژاد، يعني آن ۸سال معروف! اين افراد هر كدام، كجا مشغول كار بوده‌اند.

حاميان احمدي نژاد قبل از ۸۸

اين جريان به روز شده،از‌ چند طيف‌ طرفدار ۸ سال احمدي نژاد قبل از سال ۸۸ تشكيل شده است.يعني قشري كه به بدنه مذهبي- سياسي نزديك بوده و نمي‌خواهند تا روحاني در ادامه برسركار باقي بماند.

جنبش سياسي جامعه مداحي

نكته ديگر استفاده از مداحان است. افرادي مانند نريمان پناهي،غلامرضا سازگار،محسن و مرتضي طاهري اسامي خود را در اين ليست گنجانده اند تا ضمن استفاده علني از پتانسيل مذهبي خود، اعلام آمادگي براي تبليغات زودهنگام در هيات هاي مذهبي را خبر دهند.اينكه استفاده مستقيم از جايگاه مداحان براي فعاليت‌هاي سياسي تا چه حد مي‌تواند فضاي معنوي هيات را با عالم سياست آغشته كند،خود مبحثي طولاني است و بايد روي آن توجه كرد ولي اين آماده باشي كه جريان مولد دوقطبي با كمك مداحان از اين روزها آغاز كرده‌است به طور حتم در همين‌جا ختم نخواهد شد و در ادامه بايد منتظر باشيم تا اسامي چهره‌هاي ديگري را با هر ترفندي كه شده‌است، به ميدان بكشانند.

تلاش بي‌فايده محافظه كاران

فعاليت‌هاي زودهنگامي انتخاباتي جريان محافظه‌كار اين روزها در حالي صورت مي‌گيرد كه طيف مقابل آنها يعني اصلاح طلبان در آرامش به سر مي‌برد و به خوبي مي‌داند كه هدفش چيست و چه مسيري را بايد برود.جرياني كه محافظه‌كاران يا همان‌اصولگرايان بسيار علاقه دارند تا آنها را به عنوان غير انقلابي معرفي كنند. به نظر مي‌رسد دوقطبي انقلابي-غير انقلابي رنگ باخته است و محافظه‌كاران مانند اقدامات شهرداري كه سعي مي‌كند لقبي را به يك خيابان يا ميدان بچسباند ولي مردم آن مكان را با نام قديمي صدا مي‌كنند، همچنان محافظه‌كار و اصولگرا خواهند ماند و اينكه بخواهند در مسير رسيدن به انتخابات و پيروزي پوست اندازي كرده و گذشته و هويت‌خود را پنهان كنند، نتيجه‌اي در بر نخواهد داشت.

استيلي حمايت از جبهه مردمی نیروهای انقلاب را تكذيب كرد

انتشار ليست حمايت ۱۵۰ نفره از جبهه مردمي انقلاب و حضور حميد استيلي در اين فهرست سبب شد تا شائبه‌هايي درباره حضور او كه پيش از اين در طيف نزديك به هاشمي رفسنجاني قرار داشت، مطرح شود. در همين رابطه با حميدرضا استيلي، پيشكسوت پرسپوليس تماس گرفتيم و نظر او را در اين باره جويا شديم. حميد استيلي در اين باره به «قانون» گفت: من هيچ‌وقت سياسي نبودم و از سياست سر در نمي‌آورم، فهرستي هم كه منتشر شده را ديده‌ام ولي بايد بگويم من جزو هيچ طيف و گروه خاصي نيستم. او در پاسخ به اين سوال كه به انتشار نامش در اين ليست اعتراض دارد يا خير، گفت: اعتراض رسمي كه نخواهم كرد، من مردم را دوست دارم و همواره با آن‌ها خواهم بود، از دوستاني كه نام مرا در اين ليست قرار داده‌اند، تشكر مي‌كنم ولي اعلام مي‌كنم كه به گروه خاصي وابسته نيستم چون چيزي از سياست نمي‌دانم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج