تقسیم دولت احمدی نژاد به قبل و بعد از ۹ دی ۸۸
عبدالرضا داوری در مورد غیبت احمدینژاد و اطرافیان او در همایشهای این روزهای اصولگرایان گفت: نهی رهبری مبنی بر کاندیداتوری احمدینژاد که تاکید داشتند او در انتخابات ۹۶ فعالیت نداشته باشد صرفا مربوط به کاندیداتوری شخص احمدینژاد نیست بلکه به هرگونه سیاستورزی در عرصه انتخابات از سوی او و جریان حامیان احمدینژاد مرتبط است.
خبرگزاری ایلنا: عبدالرضا داوری در مورد غیبت احمدینژاد و اطرافیان او در همایشهای این روزهای اصولگرایان گفت: نهی رهبری مبنی بر کاندیداتوری احمدینژاد که تاکید داشتند او در انتخابات ۹۶ فعالیت نداشته باشد صرفا مربوط به کاندیداتوری شخص احمدینژاد نیست بلکه به هرگونه سیاستورزی در عرصه انتخابات از سوی او و جریان حامیان احمدینژاد مرتبط است.
از هرگونه سیاستورزی در انتخابات ۹۶ کنار رفتیم
او در ادامه افزود: طبیعتا اگر امروز جریان احمدینژاد در مورد فعالیتهای انتخاباتی گروهها و جبهههای ایجاد شده در روزهای اخیر، مشارکتی ندارند، به جهت تبعیت از رهبری است. در واقع در این راستا از هرگونه سیاستورزی در انتخابات ۹۶ کنار رفتیم .
جریان احمدینژاد در جبهههای اصولگرایی شرکت نمیکند
این فرد نزدیک به محمود احمدینژاد درباره اینکه دعوتی از سوی گروههای اصولگرا از احمدینژاد و حامیانش برای حضور در مراسمهای اخیر بوده است، بیان کرد: اطلاع جزئی ندارم اما جریان احمدینژاد در هیچ کدام از این جبههها و کمپینها و گروههای اصولگرایی که طی روزهای اخیر تشکیل شدند، مطلقا مشارکت نخواهد کرد.
او در مورد عدم حضور احمدینژاد و حامیانش در مراسم سخنرانی مصباحیزدی گفت: جریان آقای مصباح دولت احمدینژاد را خطرناکترین دولت از صدر اسلام تاکنون دانستند و جریانهایی که الان پرچمدار جریان اصولگرایی هستند در دوران دولت سابق بدترین حملات را به آقای احمدینژاد و همراهان ایشان با کلید واژه جریان انحرافی داشتند این جریانها چطور میتوانند اکنون توقع داشته باشند که احمدینژاد در همایشها و تجمعات آنها حضور پیدا کند.
اصولگرایان همچنان بر طبل توهم جریان انحرافی میکوبند
داوری در پاسخ به اینکه اصولگرایان پروژه عبور از احمدینژاد را دنبال کردند، گفت: شرایط و مواضع اصولگرایان از گذشته تغییری نکرده و اصولگرایان همچنان بر طبل توهم جریان انحرافی میکوبند و اتفاق خاصی نیافتاده است.
او با بیان اینکه بسیاری از نیروهای اصولگرا به میزانی که با روحانی احساس همدلی دارند با احمدی نژاد ندارند، افزود: اکنون اگر از زاکانی و امثال او بپرسید بین احمدینژاد و روحانی به چه کسی رای میدهد حتما به روحانی رای میدهد و بسیاری از چهرههای اصولگرا روحانی را به احمدینژاد ترجیح میدهند .
اصولگرایان از سر استیصال از احمدینژاد حمایت میکردند
این چهره نزدیک به احمدینژاد درباره حمایت اصولگرایان از احمدینژاد در گذشته ، گفت: این چنین نبوده اگر در دورههایی هم از احمدینژاد حمایت کردند از سر استیصال بوده است و تردید نکنید که جریان اصولگرا از بین احمدینژاد و روحانی به سمت روحانی خواهد رفت و طبیعتا در رقابت با روحانی هیچ کس سراغ احمدینژاد نمیآید .
او درباره اینکه عدم حضور در برنامه مصباح به دلیل وجود اختلافات بین احمدینژاد با جریان مصباحیزدی است، بیانکرد: عدم حضور جریان احمدینژاد و شخص او در برنامه پایداری و سخنرانی آیتالله مصباح به دلیل مرزبندیهایی است که بین جریان احمدینژاد و جریان مصباح وجود دارد و جریان مصباح به روحانی نزدیکتر است تا احمدی نژاد.
داوری در پاسخ به این موضوع که با توجه به همسویی جریان احمدینژاد و اصولگرایان در زمینه ۹ دی چرا حامیان او در برنامهها حضور نداشتند، افزود: ۹ دی را باید از دو زاویه پیش از ۹دی ۸۸ و پس از تحولات ۹ دی ۸۸ نگاه کرد لذا پس از این تاریخ کاری که آقایان اصولگرا کردند این بود که احمدینژاد در موقعیت جریان انحرافی قرار گرفت و مسئله ۸۸ کاملا از ذهن بخش مهمی از جامعه پاک شد و جریان اصولگرا تا حدی که با احمدینژاد مسئله دارد با جریان فتنه مسئله ندارد.
جبهههای جدید برای رقابت با روحانی تشکیل شده است
این فرد نزدیک به احمدینژاد تاکید کرد: اکنون آقای روحانی از آقای احمدینژاد به اصولگرایان نزدیکتر است بنابراین در اینجا چه انتظاری به حضور احمدینژاد و حامیان او در همایش و حمایت از کاندیدا و وحدت بینجریانی است؛ کسی که تا انتخابات ۹۴ میگوید با فتنه و انحراف مرزبندی میکنیم چگونه میخواهد بگوید احمدینژاد در کنار ما باشد.
داوری بیان کرد: جبهههای جدید برای این تشکیل شده که میخواهند با روحانی رقابت کنند، اما جبهه نیروهای مردمی انقلاب اسلامی که این دولت را غربگرا میداند هم در صورت رقابت بین روحانی و احمدینژاد از روحانی حمایت میکند و احمدی نژاد را امپریالیسم خود میدانند.
نظر کاربران
9دی خار چشم دولت یازدهم
احسنت و مرحبا درود بر رهبر فرزانه و دکتراحمدی نژاد