انتقاد شدید آیت الله علم الهدی از وعده «رفع حصر»
امام جمعه مشهد با بیان اینکه یک عده راه افتاده و میگویند ما وعده میدهیم رفع حصر صورت گیرد، گفت: مگر این مملکت بیصاحب است، مگر دادگاه ندارد و مگر ما مسئول خونهای ریخته شده نیستیم.
خبرگزاری ایسنا: امام جمعه مشهد با بیان اینکه یک عده راه افتاده و میگویند ما وعده میدهیم رفع حصر صورت گیرد، گفت: مگر این مملکت بیصاحب است، مگر دادگاه ندارد و مگر ما مسئول خونهای ریخته شده نیستیم.
آیتالله سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در مراسم ۹ دی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: نتیجه دوستی و وابستگی با افراد مغضوب خدا این است که اینها بهجایی میرسند که قسم دروغ میخورند درحالیکه خودشان هم میدانند دروغ است. افرادی در جریان فتنه ۸۸ حاضر شدند در خط دوستی با جریان معاند و مغضوب خدا قرار میگیرند. اگر ما جریان فتنه ۸۸ را بخواهیم در قالب یک متن کوتاه و عبارت خیلی مختصر مشخص کنیم، باید گفت افرادی که کارگزار فتنه دشمن قرار گرفتند، در خط دوستی و وابستگی به جریان معاند استکباری مغضوب خدا درآمدند.
وی با بیان اینکه لازم است امروز بعد از ۸ سال، بازخوانی نسبت به فتنه ۸۸ داشته باشیم، تصریح کرد: اولین کسی که متوجه این فتنه شد و اول مغز نخبهای که این واقعیت را درک کرد، مقام معظم رهبری بودند.
علمالهدی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب چند ماه پیش از انتخابات نسبت به بروز فتنه هشدار داده بودند. در آبان ۱۳۸۷، چند ماه به انتخابات مانده در فرمایشات و سخنرانیشان فرمودند «سیاسیون در زمین دشمن بازی نکنند که چه ببرند و چه ببازند، برد با دشمن است»، در ایام نوروز هم، هنگام مراجعت ایشان من در سفر بودم، مرحوم آیتالله طبسی وقتی از سفر برگشتم، فرمودند رهبری به من سفارشی کردند تا به شما بگویم، فرمودند در جریان انتخابات، در مقام برخورد با هیچ شخص و جریانی اقدام نکنید و درصدد تخریب هیچ فردی قرار نگیرید، چون این انتخابات آبستن عوارض و حوادثی است، شما در این عوارض و حوادث نقش نداشته باشید.
وی با اشاره به اینکه بر حسب توصیه رهبری در مسیر انتخابات هیچ فعالیت سیاسی له یا علیه کسی نداشتم، گفت: فقط در شام غریبان حضرت زهرا (س) یک کارناوال انتخاباتی در وکیلآباد راه افتاد و دختر و پسر مشغول عیاشی بودند که من در روز بعد در نماز جمعه نفس این حرکت را محکوم کردم اما درصدد تخریب یا نسبت دادن این حرکت نابههنجار به کاندیدایی برنیامدم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در جریان اصلاحات قرار بود میان آقایان خاتمی و میرحسین موسوی هر کدام که کاندیدا شدند دیگری به نفع او کنار برود، بیان کرد: بر حسب قرار آنان بنا شد تا آقای خاتمی به صحنه بیاید و موسوی کنار برود اما او با لموند فرانسه مصاحبه کرد و وقتی خبرنگار از او پرسید رئیس جمهور آینده ایران باید چه اقداماتی انجام بدهد، موسوی فهرست و لیستی از برنامهها و اقدامات رئیس جمهور آینده ایران ارائه داد که خبرنگار به او گفت رئیس جمهور که شخص اول ایران نیست و اجرای بسیاری از این برنامهها مربوط به شخص اول کشور و رهبر ایران است که موسوی نیز در پاسخ به خبرنگار گفت اگر یک رییسجمهور با قدرت در این کشور بیاید، مردم را به وسط خیابانها میآورد و مردم و رهبر را مجبور میکنند وظایفش را بر اساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی، محدود بداند. وقتی این مصاحبه را انجام داد، برخی جریانهای سیاسی آمدند آقای موسوی را مجبور کردند برخلاف آن قرار اولیه، با اینکه آقای خاتمی کاندیدا شده بود، او به صحنه انتخابات بیاید.
وی با اشاره به اینکه آقای خاتمی وقتی چشمش را باز کرد و دید پشت سرش جز جبهه مشارکت، کسی نیست، گفت: مجاهدین انقلاب، کارگزاران، تمام شعب اصلاحات به خاطر همسویی با او در تعارض با رهبری سراغ آقای میرحسین موسوی رفتند بنابراین آقای خاتمی مجبور شد به نفع میرحسین موسوی کنار برود.
علمالهدی با بیان اینکه این مصاحبه هم در داخل برای کارگزاران فتنه زمینهای ایجاد کرد و هم در خارج مشخص شد موقعیت براندازی در انتخابات همین الان است، ادامه داد: رمز فتنه تقلب در انتخابات بود. دو روز بعد از انتخابات راهپیمایی از میدان انقلاب به سمت میدان آزادی شروع شد و وقتی راهپیمایان به چهارراه نواب رسیدند موسوی برای اینکه اعلام کند مدیریت این راهپیمایی با اوست بالای وانت رفت و شعارها و راهپیمایی را مدیریت کرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مدیریت راهپیمایی را شخص موسوی بالای وانت به دست گرفت، گفت: تا ۲۵ بهمن سال ۸۸، ۱۷ مورد راهپیمایی و تجمع ساختارشکن به وسیله عناصر ضد انقلاب و استکباری به راه افتاد.
وی یادآور شد: در روز قدس نیز هنجارشکنان به راهپیمایان روزهدار پیوستند، آب خوردند و تظاهر به روزهخواری کردند. بعد از آن در دانشگاه تهران عکس امام (ره) را پاره کردند تا قصه به روز عاشورا رسید و مساله از نه غزه نه لبنان و جمهوری ایرانی تجاوز کرد و به هتک حرمت به امام حسین (ع) در روز عاشورا رسید که این مساله برای مردم قابل تحمل نبود و به حماسه ۹ دی و حضور میلیونی آنان انجامید.
علمالهدی اضافه کرد: اقتضای حماسه نهم دی این بود که این حرکت بهکلی بهعنوان یک حرکت شکستخورده آرام بگیرد اما اینها بازهم از سر اصرار فرو ننشستند تا ۲۵ بهمن که در مقابل حرکت مردمی و قیام ملی ۲۲ بهمن مردم اعلام راهپیمایی کردند، هنجارشکنی در مقابله با انقلاب پیروز شده در ۲۲ بهمن انجام دادند که طبیعتاً امنیت جامعه اقتضا میکرد که ارتباط فتنهگران با خارج کشور قطع شود و انقطاع این ارتباط جز با حصر خانگی برای رؤسای فتنه امکان نداشت و قضیه به اینجا انجامید.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه حصر خانگی برای فتنهگران یک نقطه مصونیت است، خاطرنشان کرد: برخی میگویند آقایان موسوی و کروبی خبر نداشتند که این فتنه خارجی است، به فرض اینکه از چنین چیزی خبر نداشتند مگر از راهپیمایی ۲۴ خرداد هم خبر نداشتند، در این راهپیمایی خونها ریخته شد، اما موسوی از بالای وانت راهپیمایی را مدیریت میکرد، در این راهپیمایی اموال مردم به آتش کشیده شد و خونهای بیگانه ریخته شد. آیا این محاکمه و دادگاه ندارد؟
وی با بیان اینکه از روز بعد از انتخابات تا ۲۵ بهمن ماه آقایان کروبی و موسوی ۱۷ بیانیه در تائید هر حرکتی که به ضد نظام و انقلاب انجام گیرد صادر کردند، گفت: اینها در برابر هر حرکتی بیانیه دادند و این حرکتها را تائید کردند که اگر این اقدامات در هر دادگاهی بررسی شود با مبانی و استدلال حکم اعدام صادر خواهد شد.
علمالهدی در واکنش به شعارهای مرگ بر فتنهگری که حاضرین سر میدادند، خاطرنشان کرد: مساله شعار و احساسات نیست، در کدام دادگاه است که اینها بخواهند مورد عفو قرار گیرند؟ کدام دادگاه است که کیفری کمتر از اعدام برای آنها قائل شود؟ حصر خانگی برایشان یک مصونیت است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در نشستی که طرفداران فتنه با مقام معظم رهبری داشتند از ایشان درخواست کردند که دادگاهی برای سران فتنه تشکیل شود که مقام معظم رهبری به آنان میفرمایند اگر اینان محاکمه شوند و دادگاهی برایشان تشکیل شود شما از امروز ناراحتتر خواهید شد.
وی با بیان اینکه یک عده راه افتادهاند و میگویند ما وعده میدهیم رفع حصر صورت گیرد، گفت: مگر این مملکت بیصاحب است، مگر دادگاه ندارد، مگر ما مسئول خونهای ریخته شده نیستیم و مگر دستگاه قضا و عدل این کشور میتواند آرام بنشیند.
علمالهدی با تاکید بر اینکه اندیشه سیاسی ما مبتنی بر نظرات و سلیقههای سیاسی نیست بلکه مبتنی بر باورهای دینی ماست، افزود: امام زمان (عج) امام همه ما هستند و ایشان ما را به مجتهد جامعالشرایط در زمان غیبتشان رجوع دادند و او را حجت خود معرفی کردند. مقام معظم رهبری به عنوان حجت امام زمان (عج) هستند.
امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه در فتنه ستون خیمه نظام هدفگیری شد، عنوان کرد: چیزی که باعث تاسف است وجود خواص بیبصیرت است که در مقابل این موضوع آرام بودند. آنها بدتر از فتنهگرها هستند، یک عده از خواص ما در جریان فتنه سکونت کردند و برخی از آنان نیز به آن طرف میز رفتند، ولی شما مردم با حماسه و شوری که داشتید پای حجت امام زمان (عج) ایستادید به همین منظور رهبری فرمودند ۹ دی ماندنی شد.
وی خطاب به مردم، گفت: باید دقت کنید تا عناصری که در عرصه نظام میآورید با رهبری زاویهای نداشته باشد.
ارسال نظر