پیشرفت ۹۰ درصدی مسکن مهر در دولت یازدهم
پیروز حناچی گفت:«پیشرفت طرحهای مسکن مهر در کشور به ۹۰ درصد و حتی ۱۰۰درصد رسیده و موید این است که بیشترین هزینه و کار در دولت تدبیر و امید انجام شد.»
معاون وزیر راه و شهرسازی در آیین معارفه مدیرکل راه و شهرسازی فارس با تأکید براینکه نباید در طرح مسکن مهر تکبعدی نگاه کنیم گفت: وقتی چنین موضوعهای مهمی تک بُعدی دیده شود و تنها به یک جنبه آن توجه کنیم در ادامه راه با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.
وی افزود: اگر مسکن مهر در دولت قبل ۳۰ تا ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، امروز درصد پیشرفت طرحهای مسکن مهر در کشور به ۹۰ و حتی ۱۰۰درصد رسیده که موید این است که بیشترین هزینه و کار در دولت تدبیر و امید انجام شد.
وی بیان داشت: مسکن مهر یک فرصت بود زیرا دولت از طریق آن قصد داشت که مسکن نیازمندان تامین شود اما این تمام ماجرا نبود.
حناچی گفت: در این قضیه به شکل کاملا تک بُعدی عمل شد و وقتی چنین موضوعهای مهمی تک بُعدی دیده شود و تنها به یک جنبه آن توجه کنیم در ادامه راه با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.
معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی، ادامه داد: از طرفی بحث مسکن اجتماعی نیز در کمیسیون زیربنایی دولت مطرح است و در این طرح تلاش میشود که تمام ایرادهای مسکن مهر از جمله مکانیابی از بین برود.
میراث جهانی، موتور مولد تولید ثروت است
حناچی، در بخش دیگری از مطالب خود گفت: یادمانهای تاریخی که ثبت جهانی شدهاند و در حقیقت میراث جهانی محسوب میشوند، موتور مولد تولید ثروت هستند.
معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی، اضافه کرد: اهمیت میراث جهانی به حدی است که حفظ آنها به دغدغه تمام مردم جهان تبدیل شده و اهمیت آنها جهانی است و اگر خدشهای به آنها وارد شود، همه دنیا واکنش نشان میدهند.
حناچی ادامه داد: هر گردشگر و توریستی هم که قصد بازدید از یادمانها داشته باشد به راحتی میتواند به اطلاعات کامل آن آثار دست یابد و اثر مورد نظر خود را برای دیدن انتخاب کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: اما اینکه از این یادمانها به چه شیوهای بهره گیریم به توان ما باز میگردد و اینکه چگونه بتوانیم از این آثار برای مردم منطقهای که آن آثار در محل سکونت آنها واقع شده، منافع اقتصادی ایجاد کنیم.
وی، بیان داشت: اهمیت فرهنگی و میراثی این آثار به جای خود اما باید بتوانیم از ظرفیت آنها برای تولید ثروت استفاده کنیم.
وی گفت: اگر بنا باشد که فقط به دنبال حفظ آثار و ارزشهای تاریخی و فرهنگی برویم در حقیقت در مسیر تخریب آنها حرکت کردهایم در صورتی که باید بتوانیم در کنار حفظ آنها از این آثار تولید ثروت کنیم.
حناچی افزود: مردمی که در محدوده این آثار زندگی میکنند باید به دلیل وجود این آثار و ثبت جهانی آن منتفع شوند و اگر چنین شود حتی اگر بنا باشد کوچک ترین خدشهای به این آثار وارد شود اولین کسانی که واکنش نشان میدهند مردم ساکن در این مناطق هستند.
وی بیان کرد: در بافت تاریخی شیراز نیز چنین قابلیتهایی وجود دارد و اگر فقر در این بافت نهادینه شده علتش این است که ما اعمال سیاست نکردهایم.
حناچی اضافه کرد: ما باید کاری کنیم که در بافتهای تاریخی، تمام هدایت کمکهای دولت و بخش خصوصی به سمت این بافت برود.
وی افزود: از سوی دیگر وقتی توسعه بیرویه شهرها را به عنوان یک سیاست دهههای قبل تعریف کردیم به طور طبیعی مراکز تاریخی شهرها به سمت زوال میروند.
حناچی اظهار داشت: باید در کنار حفظ ارزشهای فرهنگی و تاریخی، سرمایهها را به داخل شهرها هدایت کنیم.
در این آیین، فیروز تکاور به عنوان مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس معرفی و از خدمات خداداد مقبلی مدیر کل پیشین تقدیر شد
ارسال نظر