۴۵۰۰۵۱
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

ضیایی: چطور ۹ دی را فراموش کنیم؟

در نشست‌خبری اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی اعلام شد: کسانی که با ارائه پُست به فتنه‌گران می‌خواهند قبح فتنه را بریزند بدانند آزموده را آزمودن خطاست.

خبرگزاری تسنیم: نشست خبری شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران به مناسبت یوم الله ۹ دی صبح امروز سه‌شنبه (۷دی ماه) در محل خبرگزاری فارس با حضور پوریا ابراهیم‌پور ضیایی، محمدامین مظلوم خداشهری، محمدحسین دهقانی، فاطمه رضایی و علیرضا تسلیمی برگزار شد.

** دهقانی: راه‌کار جلوگیری از استحاله انقلاب اسلامی شناخت ماهیت انقلاب یعنی اسلام است/پویش « ۹ دی غیرت انقلابی در برابر نفوذ» تشکیل خواهد شد

در ابتدای این نشست محمد حسین دهقانی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران با بیان اینکه فتنه کهنه نمی‌شود و حماسه ۹ دی نباید از ذهن‌ها برود، افزود: ما از فتنه‌ای صحبت می‌کنیم که تبعات آن برای کشور باقی است و کشور هنوز درگیر تبعات آن است.

وی گفت: بزرگترین جنایت جریان فتنه این بود که باعث شدند پروژه فشار به مردم ایران از سوی آمریکا تشدید شود، آمریکایی‌ها که از امتیاز گرفتن از ایران ناامید شده بودند بعد از فتنه سال ۸۸ راهشان را به کشور ما پیدا کردند.

دهقانی تأکید کرد: همانطور که می‌دانیم تحریم‌ها و قطعنامه‌ها بعد از فتنه ۸۸ در سازمان ملل احیا می‌شوند و یکی از مسائلی که باعث تحریم‌های هسته‌ای علیه ما شد، فتنه ۸۸ بود.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران اظهار داشت: غرب وقتی بعد از ۹ دی از شکست انقلاب ناامید شد یک اجماع بین‌المللی علیه ما ایجاد کرد و قطعنامه‌ای که علیه ایران تصویب شد برای این بود که آتش فتنه‌ای که بعد از ۹ دی خاموش شده بود را روشن کند و مردم را در مقابل نظام قرار دهد.

وی تصریح کرد: فتنه تکیه‌گاه و انگیزه‌ای برای آمریکا بود برای اینکه جنایت خود را تکرار کند و بتواند به واسطه آن ما را تحت فشار قرار دهد. دگرگونی سیرت و صورت انقلاب عواملی است که دشمن همیشه آن را پیگیری کرده و بعد از فتنه ۸۸ هم با قدرت بیشتری در این مسیر حرکت کرد.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران اظهار داشت: برخی از عوامل داخلی که انقلاب را پیروز کردند در فتنه ۸۸ حضور داشتند و این نتیجه تلاش دشمن برای تغییر صورت و سیرت انقلاب بود. راه کار جلوگیری از استحاله انقلاب اسلامی این است که جنبش دانشجویی ماهیت انقلاب یعنی اسلام را به خوبی بشناسد.

وی گفت: ما از ابتدای انقلاب هر چه ضربه خورده‌ایم از خودی‌های بی‌بصیرت و ساده‌لوح بوده است و امروز هم برخی از این افراد در مسئولیت‌هایی هستند و حرف‌هایی را می‌زنند که از بیگانه هم شنیده می‌شود.

دهقانی اضافه کرد: ما برای اینکه از تغییر سیرت انقلاب جلوگیری کنیم راهکار داریم، ۹ دی روز بصیرت است و یکی از عواملی که از انحطاط انقلاب جلوگیری می‌کند همین بصیرت است.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران تأکید کرد: یک عده گمان می‌کردند انقلاب شیب تندی بود که باید فروکش کند. ولی زمانی انقلاب ما بازگشت‌پذیر خواهد بود که آرمان‌هایش تغییر کند و محافظه‌کارانی سر کار بیایند که به سمت بیگانه گرایش پیدا کنند.

وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر برخی‌ها به دنبال این بودند که آرمانهای انقلاب اسلامی را تغییر دهند ولی وقتی موفق نشدند به سمت بیگانه رفتند. اگر ما شاخصه‌های انقلابی‌گری را بشناسیم دچار شک در انقلابی‌گری نمی‌شویم ما اساساً انقلابی‌گری را در دایره انقلاب می‌زنیم نه ضد انقلاب.

دهقانی افزود: دشمن‌های ما از انقلابی‌گری می‌ترسند وقتی استکبار جهانی از ما ناامید شد سعی کرد از طریق نفوذ در انقلاب ایران باور‌های مردم و محاسبات و مواضع مسئولان را تغییر دهد.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران گفت: ما از آمریکا و عواملش نمی‌ترسیم چون وصل به نیرویی به اسم اسلام، انقلاب و مردم هستیم، دشمن‌های ما اهمیت انقلابی‌گری و انقلاب را فهمیدند ولی در داخل برخی‌ها هستند که تا حرف از انقلابی‌گری می‌زنیم به ما برچسب افراطی‌گری می‌زنند.

وی با اشاره به تشکیل پویش «۹ دی، غیرت انقلابی در برابر نفوذ» گفت: در این پویش قرار است دانشجویان دانشگاه‌های مختلف با تابلوی « ۹ دی، غیرت انقلابی در برابر نفوذ» و سردر دانشگاه خود عکس بگیرند و در این پویش قرار دهند، این پویش تا انتخابات ادامه خواهد داشت و هدف ما از ایجاد این پویش ابتدا بیدار کردن غیرت انقلابی دانشجویان و اقشار مردم در جهت آگاهی و برخورد با جریان نفوذ و همچنین تلاش برای انتخاب فرد اصلح در انتخابات ۹۶ است.

**ابراهیم پور ضیایی: پیروزی در حلب نتیجه تفکر انقلابی است/ فتنه ۸۸ اتحاد ضدانقلاب در مقابل جریان انقلابی بود

پوریا ابراهیم‌پور ضیایی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران در ادامه این نشست گفت: از بدو انقلاب اسلامی یک روحیه اصیل، مستحکم و پویا با بدنه انقلاب همراه بوده است و موجب شد که به وسیله همین روحیه رژیم شاه ریشه‌کن شود و پس از آن انقلاب اسلامی به ثمر بنشیند.

وی ادامه داد: با وجود ناملایماتی‌ که علیه انقلاب اسلامی به وجود آمد، این انقلاب با روحیه پویای خود توانست پیروز شود. برخی تفکر انقلابی را تندروی می‌دانند و می‌خواهند از آن عدول کنند، اما تفکر انقلابی دارای ویژگی‌ صریح‌بودن است.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران گفت: پایبندی به ارزش‌های انقلاب، هدف قرار دادن آرمان‌های انقلاب، پرهیز از تنبلی، ناامیدی و محافظه‌کاری، تسلیم نشدن در مقابل فشارها و رضایت ندادن به وضع موجود، ویژگی‌هایی است که رهبری برای انقلابی‌گری نام بردند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: نمونه بارز عدم انقلابی‌گری در این ۳۰ سال نشان داد عده‌ای و گروهی تاب و تحمل فشار را ندارند و حرف از سازش می‌زنند. رهبری نیز این ایده را پذیرفتند تا برای آیندگان تجربه شود که اعتماد به آمریکا هیچ ثمری برای کشور نخواهد داشت و حتی باعث نفوذ آن‌ها نیز به کشور خواهد شد.

وی اضافه کرد: برجام سه سال انرژی کشور و مردم را صرف خود کرد و در آخر هم با نقض صریح روبرو شد، برجام صرفا یک ضرر نبود اما یک تجربه بزرگ برای ملت و مردم ایران بود تا بدانند آنها که حرف از اعتماد به آمریکا می‌زنند، نتیجه و عایدی نخواهند داشت.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: زمانی که بسیاری از آقایان از آرمان‌ها عقب می‌نشینند، دشمن نیز اقدام به پیشروی می‌کند، در مقابل جریان انقلابی در دو دهه گذشته با اسامی چون نئولیبرال‌ها، محافظه‌کاران و اعتدالیون ایجاد شد.

ابراهیم‌پور ضیایی گفت: جریان ضد انقلاب دارای شاخصه‌هایی چون عدم عصبیت در مقابل از بین رفتن آرمان‌ها، سازشکاری و عدم روحیه ایستادگی، فاصله گرفتن از روحیه انقلابی، عدم خودباوری و اتکا به نیروی داخلی، اشرافی‌گری و عدم توجه به فرهنگ جهادی هستند که به صورت التقاط وارد جریان انقلاب شده است که ماحصل آن را در برجام دیدیم.

وی اضافه کرد: تمام جریان‌هایی که در فتنه ۸۸ نقش داشتند و در یک خط مقابل انقلاب ایستادند، تماما امیدشان به همین جریان‌های ضدانقلاب بود، جریان دشمن آگاه است که تفکر انقلابی دژ محکمی مقابل مهاجمان است.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران گفت: ضد انقلاب می‌خواهد از انقلاب اسلامی یک پوسته باقی بماند و خالی از محتوا باشد، لذا مطمئن هستند مانع اصلی آن‌ها برای رسیدن به اهداف‌شان جریان انقلابی است.

این فعال دانشجویی بیان داشت: دشمن هجمه‌ها را بر روی همین جریان انقلابی قرار داده است، آنچه در فتنه ۸۸ شاهد بودیم اتحاد ضدانقلاب در مقابل جریان انقلابی بود. بزرگ‌ترین تحریم‌ها به‌خاطر همین فتنه ۸۸ بود و آن افرادی که در آن دست داشتند باید جوابگو باشند.

ابراهیم‌پور ضیایی اظهار داشت: مهم‌ترین اهمیت ۹ دی، حضور مردمی بود که نشان داد این مردم خط قرمزها را هرگز فراموش نمی‌کنند و به نسل آینده خود انتقال می‌دهند.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران تصریح کرد: هیچ‌وقت جریان محافظه‌کار برای ارزش‌ها نمی‌جنگد و تنها همین قشر انقلابی از انقلاب دفاع خواهد کرد، پیروزی در حلب نتیجه تفکر انقلابی است.

*مظلوم‌‌خداشهری: دشمن در جریان فتنه با حمایت خواص بی‌بصیرت خواست چشمه زلال انقلاب را گل‌آلود کند

محمدامین مظلوم خداشهری عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران گفت: غرب همواره بعد از انقلاب به علت از دست دادن منافعش در ایران به‌دنبال بازیابی آن است و امیدی به بازیابی آن تحت‌ حکومت جمهوری اسلامی ندارد.

وی افزود: از طرفی در فضای بین‌الملل ایران به عنوان بازیگری به نقش مخرب برای منافع آنها عمل می‌کند. پس این خیلی طبیعی است که به هر نحوی ابتدا به دنبال بهانه برای تضعیف و درنهایت تغییر در ایران باشد.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: جریان انتخابات ۸۸ و دو قطبی احساسی ایجادشده در مردم و بعد قضایای فتنه این امید در دل کشورهای غربی و برخی حامیان غرب در ایران روشن کرد که شروع تغییر در ایران باشد و نظام را در دوراهی قبول عدم سلامت انتخابات با ابطال آن و یا تحمل شورش قرار دهد.

مظلوم ادامه داد: غرب فتنه ۸۸ را به‌مثابه جرقه‌ای برای انبار باروت خود در ایران دید، انبار باروتی که با سی سال تلاش و با پروژه‌های نفوذ، شبیخون فرهنگی، تغییر سبک زندگی مردم و حملات شبکه‌های ماهواره مختلف برای پرورش نسلی غرب‌گرا در ایران و زمینه‌های بروز اعتراض فراهم کرده بود.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران ادامه داد: انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ و حضور ۸۵ درصدی مردم پای صندوق‌های رأی ضمن شیرین شدن کام مردم ایران می‌توانست تضمین‌کننده امنیت ملی باشد و روند صعودی و پیشرفت علمی و اقتصادی چند ساله اخیر کشور را سرعت بیشتری ببخشد.

وی گفت: اما فتنه ۸۸ که با همکاری و آموزش قبلی آمریکایی‌ها جهت کودتا و تغییر حکومت در ایران انجام شد، علاوه‌بر ضربه مالی بیش از سیصد میلیارد تومان بابت به آتش کشیدن اتوبوس، بانک و غیره، شهید شدن ۲۲ نفر، خسارات اقتصادی و امنیتی فراوانی برای کشور به همراه داشت.

مظلوم یادآور شد: دشمن در جریان فتنه با محوریت سران فتنه در داخل و همیاری جمعی عقده‌دار و معاند و حمایت معدودی خواص بی‌بصیرت خواست تا چشمه زلال آب انقلاب را گل‌آلود کند.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران تاکید کرد: آنها با این اقدام نهایت سعی خود را به کار گرفتند تا با حمایت مالی و تبلیغاتی از فتنه‌گران و تشویق حامیانشان به آشوبگری داخلی از این آب گل‌آلود ماهی بگیرند، اما سرانجام ناموفق ماندند، یعنی در ۹ دی همان سال ۸۸ ملت ایران پاسخ عاشورایی به فتنه‌گران و اربابان آنها دادند.

وی افزود: دشمن در ادامه تصمیم به ایجاد تحریم‌های جدید علیه ایران گرفت با این تصور که آب همچنان گل‌آلود است و با اعمال تحریم‌های فلج‌کننده می‌تواند ایران اسلامی را از پا درآورد و نظام انقلابی را از بین ببرد.

مظلوم تصریح کرد: تحریم‌های ایران ریشه در قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت دارد که در سال ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ یعنی سالگرد فتنه ۸۸ به تصویب رسید. یکی از پیام‌های فتنه ۸۸ برای آمریکا و غرب این بود که می‌توان با فشار بیشتر شرایط ایران را بی‌ثبات و به براندازان برای پیشروی و تزلزل علیه نظام کمک کنند. از همین‌رو راهبرد تحریم و فشار در سال‌های پس از فتنه ۸۸ روند فزاینده‌تری یافت.

وی گفت: با افزایش تحریم‌های بی‌سابقه غرب علیه ایران که بعد از فتنه ۸۸ تشدید شده بود تبعاتی را در پی داشت که از آن‌جمله می‌توان به شیب منفی رشد اقتصادی اشاره کرد. در همان زمان یادداشت‌ها و مصاحبه‌هایی از حامیان فتنه در داخل و خارج در رسانه‌های غربی منتشر می‌شد مبنی بر اینکه فشارها بر دولت ایران تشدید شود تا دولت ایران تغییر رفتار دهد.

مظلوم گفت: اگر این افراد بجای اینکه به حمایت آمریکا و اسرائیل امید می‌بستند به قانون تأسی می‌کردند و توهم و یا شک و تردید خود را از مجاری قانونی دنبال می‌کردند، هرگز کشور را با چنین مشکلاتی مواجه نمی‌کردند.

وی اظهار داشت: کسانی که با تلاش برای دادن پست‌های مهم کشور به فعالان فتنه می‌خواهند قبح فتنه و فتنه گری را بریزند خاطرات ۹ دی و لرزه‌ای که بر پیکره‌شان افتاد را به یاد بیاورند و بدانند آزموده را آزمودن خطاست اگر دوباره بخواهند ولایت مداری این مردم را بیازمایند سخت ضرر خواهند کرد.

* رضایی: چرا خفقان فضای اطلاعاتی در کشور وجود دارد

در این نشست فاطمه رضایی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران ضمن اشاره به اینکه چرا دولت‌مردان نمی‌خواهند مردم از پشت پرده‌اتفاقاتی چون برجام با خبر شوند، اظهار داشت: چرا خفقان فضای اطلاعاتی در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: خبرها در خبرگزاری‌ها و مطبوعات منتشر می‌شود اما دست‌هایی وجود دارد که اجازه نمی‌دهد اخبار در بین عامه مردم انتشار یابد. همه اطلاع داریم که اکثر تحریم‌ها به‌خاطر فتنه ۸۸ بود. برخی نمی‌خواهند مردم از این موضوع آگاه شوند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: سخنگوی وزارت امور خارجه به جای پاسخگویی به مشکلات برجام، چند بار گفته است که صحبت‌های پخش‌شده آقای ظریف مبنی بر اینکه «اشتباه کرده‌ام به کری اعتماد کردم» خلاف شرع است. آیا خلاف شرع این نیست که مردم ندانند در پشت صحنه برجام چه رخ می‌دهد؟

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران گفت: برخی افراد علم رهبری را برداشته‌ اما خلاف رهبری کار می‌کنند. بعد از فتنه ۸۸ و فتنه‌های دیگر کشور ما مقتدرانه جلوی این فتنه‌ها ایستاده است، اما نمی‌دانم چرا فقط در ایران است که با آشوبگران در حد حصر برخورد می‌شود در حالی که در بقیه کشورها طور دیگری با فتنه‌گران برخورد می‌کنند.

* تسلیمی: ریشه‌های اجتماعی معرفتی شکل‌گیری فتنه ۸۸ باید شناخته شود

در ادامه علیرضا تسلیمی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران نیز بیان داشت: ریشه‌های اجتماعی معرفتی شکل‌گیری فتنه ۸۸ باید شناخته شود و از طرف جنبش دانشجویی به عنوان موذن جامعه باید این موضوع را طرح و بررسی کند.

این فعال دانشجویی ادامه داد: فتنه مکانیزمی برای غربالگری در جامعه است. تقوای الهی، رجوع به امام و رجوع به اهل برای شناخت باطن سه راهکار امیرالمؤمنین برای شناخت فتنه است.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران گفت: نامه ۳۰ نفر از فعالان به اصطلاح مدنی به ترامپ مبنی بر تحریم‌ علیه ایران آن‌هم در سال‌روز عملیات کربلای ۴ نشان داد که تاریخ تکرار می‌شود و روزگاری این افراد گرای عملیات به دشمن می‌دادند و زمانی از دشمن تقاضای تحریم‌های بیشتری را دارند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حماسه 9 دی فراموش نشدنیست و خاری درچشم دشمن است.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج