دوستی پسر و دختر، از کجا به ایران آمد؟
لیلی جهان آرا، فرزند عبدالله جهان آرا«تیمسار بازنشسته ارتش»، که به مناسبت ازدواج به حسین علی امیر ارجمند به لیلی امیر ارجمند شهرت یافت، در سال ۱۳۱۷ به دنیا آمد.
لیلی جهان آرا که تحصیلات خود را در سال ۱۳۴۲ با دریافت فوق لیسانس کتابداری از دانشگاه رانگرز نیوجرسی به اتمام رسانید، در دوران قدرت فرح دیبا صمیمی ترین دوست او بود و به این مناسبت به مشاغل متعدد و شامخ دست یافت و آخرین سمت وی عضو هیئت امناء و مدیر عامل کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان بود.
سایر مشاغل وی به شرح زیر است: رئیس کتابخانه دانشگاه ملی، استادیار کتابداری دانشگاه تهران، رئیس کتابخانه شرکت ملی نفت، عضو هیئت امناء بنیاد آرشام، عضو هیئت مدیره موزه علوم فنون. او از اسفند ۱۳۵۳ به عضو شورای آموزش کشور منصوب شد.
لیلی ارجمند و دوستی او با فرح دیبا
او در دوران تحصیلات در فرانسه با فرح آشنا شد. آنها در دانشگاهی ثبت نام کردند که استادان آن دانشگاه از کمونیستهای فرانسه بودند. در آن زمان فرح احتیاج به یک دوست زیبا مثل لیلی داشت.
شخصی که آنقدر در اجتماع دوستانش منزوی بود، احتیاج مبرمی به یک دختر خانم خوشگل و اجتماعی داشت که بتواند به وسیلهی او وارد اجتماع شود. تا اینکه با لیلی جهانآرا روبه رو شد. لیلی جهان آرا قبل از اینکه با فرح رابطه دوستی برقرار کند در دوران تحصیلش در نیوجرسی آمریکا با یک افسر اطلاعاتی کشور مجارستان که در آمریکا مأموریت اطلاعاتی داشت و با مأمورین کا. گ. ب همکاری میکرد رابطه داشت. او با تشویق دوست کمونیست مجارستانیاش برای نفوذ بیشتر بین دانشجویان ایرانی مقیم فرانسه، رابطهی دوستی با فرح دیبا برقرار کرده بود.
لیلی جهان آرا میدانست که با اعمال نفوذ و راهنمایی دوست کمونیستش میتواند فرح را به طرف اشخاصی که با دربار نزدیک بودند هدایت کند. اما آنها باور نمیکردند که فرح دیبا روزی بتواند حتی با وزیر دربار محمدرضا پهلوی ملاقات کند. نظر مأمور اطلاعاتی کشور کمونیست مجارستان این بود که فرح بتواند به یکی از کارمندان سطح پایین سفارت ایران در فرانسه نزدیک شود. لیلی جهانآرا حداکثر کوشش خود را میکرد و از زیبایی خودش برای رسیدن به هدف استفاده میکرد تا اینکه با اردشیر زاهدی برخورد کردند.
فرح توانست خرمراد را سوار شود و بالاخره ملکه ایران شد. لیلی امیر ارجمند از دو طرف استفاده میکرد. هر چه خودش میتوانست اخبار به دست بیاورد که آورده بود و هر چه نمیتوانست از فرح دیبا میگرفت، بعد هم تمام خبرهای جمعآوری شده را به دوست کمونیست مجارستانیاش میداد. این موضوع به وسیلهی ساواک فاش شداما شاه دستور داد که کاری به خانم لیلی جهانآرا نداشته باشیدچرا که دست فرح دیبا هم در کار بود.
لیلی جهانآرا با دوستی و رابطهی مرموز با فرح توانسته بود صاحب قدرت بزرگی در ایران شود. هر کاری دلش میخواست انجام میداد.
فساد اخلاقی
لیلی امیر ارجمند جزء اولین کسانی بود که داشتن دوست دختر و دوست پسر را در ایران باب کرد. او با اینکه یک شوهر رسمی داشت، ولی دارای دو دوست پسر نیز بود که گاه و بیگاه آنها را به خانه می آورد و آنها را به شوهر خود معرفی می کرد.
لیلی جهان آرا میدانست که با اعمال نفوذ و راهنمایی دوست کمونیستش میتواند فرح را به طرف اشخاصی که با دربار نزدیک بودند هدایت کند. با ورود لیلی امیر ارجمند به دربار پهلوی، شهوت رانی ها و فساد ها به چند برابر سابق می رسد.
با ورود او به دربار باب جدیدی از شهوترانی ها نیز برای محمد رضا گشوده می شود. تا پیش از ورود این زن به دربار، معمولا اکثر شهوترانی های محمد رضا به صورت نسبتا پنهانی انجام می شد، اما پس از ورود امیر ارجمند به دربار، شهوت رانی های وی در دربار شهره عام و خاص شد.حتی شایعاتی نیز مبنی بر همجس گرایی شخص محمد رضا نیز به گوش می رسید که اینها همه پس از ورود این زن به دربار پهلوی و رواج شیوه های نا متعارف شهوترانی غربی در دربار بود.
تا پیش از ورود این زن به دربار، معمولا اعمال خلاف عفت درباریان به صورت مخفی بود و کمتر به صورت علنی مطرح می شد و کسی به وجود این گونه موارد پی می برد.
نظر کاربران
مرگ بر حکومت پهلوی و دوستارانش
کثیف ترین حکومت فاشیستی تاریخ حکومت پهلوی ها (پدرو پسر ) بود.
آقا كوروش !!! حيف اين اسم كه بر تو گذاشتن !!!! آدمهاي احمقي مثل تو همون بهتر كه اسمشون پپه قلي باشه و ياد بگير در مورد ديگران درست نظر بدي