۴۴۹۰۷۷
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

ناو هواپیمابر چین راهی اقیانوس آرام شد

چین در حرکتی که نمایش قدرت این کشور در برابر آمریکا و ژاپن محسوب می شود، «لیائونینگ» تنها ناو هواپیمابر خود را به منظور انجام رزمایش دریایی راهی غرب اقیانوس آرام کرد.

خبرگزاری ایرنا: چین در حرکتی که نمایش قدرت این کشور در برابر آمریکا و ژاپن محسوب می شود، «لیائونینگ» تنها ناو هواپیمابر خود را به منظور انجام رزمایش دریایی راهی غرب اقیانوس آرام کرد.
حضور این ناو در غرب اقیانوس آرام پس از آن صورت می گیرد که اوخر آذر ماه سالجاری نیز یکسری رزمایش های مربوط به پرواز جنگنده ها، مانور ترمیمی و رزمایش های هوایی در خلیج «بوهای» در شمال چین توسط ناو مزبور صورت گرفته بود اما این نخستین بار است که این ناو در آب‌های دور از سواحل چین به انجام تمرینات نظامی مبادرت می کند.
وزارت دفاع چین با صدور بیانیه ای حضور لیائونینگ در غرب اقیانوس آرام را ادامه رزمایش های نیروی دریایی و هوایی این کشور و در راستای افزایش توان نظامی عنوان کرده است.
در این بیانیه گفته نشده که رزمایش های دیگر در چه منطقه ای برگزار خواهد شد اما عبارت «از طریق دریاها» که وزارت دفاع چین استفاده کرده گمانه زنی ها در رسانه های چین را برانگیخته که گفته اند کشتی های جنگی چین به زودی عازم آب های مورد مناقشه در دریای چین جنوبی و شرقی خواهند شد.
«لیائونینگ» که تنها ناو هواپیمابر کشور چین محسوب می شود بر اساس ناو هواپیمابر سنگین «واریاگ» اتحاد جماهیر شوروی ساخته شده است که در سال ۱۹۹۸ از اوکراین خریداری شد.
حضور ناو هواپیمابر چین در غرب اقیانوس آرام پس از آن صورت می گیرد که اخیرا میان دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا و چین تنش های لفظی شدیدی صورت گرفته است و به باور کارشناسان نظامی، چنین حضوری می تواند نشان دهنده بازوی قدرت نظامی چین به آمریکا در منطقه در شرایط کنونی باشد.

گزارش ها حاکیست که این شناور غول پیکر ۶۰ تنی را ۸ کشتی از جمله ۳ ناوشکن همراهی می کنند که از نزدیکی جزایر مورد مناقشه چین با تایوان و ژاپن عبور کرده است.

تنش میان آمریکا و چین اخیرا زمانی تشدید شد که ترامپ بدون اطلاع پکن در تماسی تلفنی با «تسای اینگ ون» رئیس اجرایی جزیره تایوان گفت وگو کرد که خشم مقامات چین را برانگیخت.
او در این گفت وگو و در اظهاراتی جنجالی گفت که آمریکا ملزم به ادامه سیاست «چین واحد» که تایوان را بخشی از سرزمین چین می‌داند، نیست.
این در حالیست که نیروهای دریایی ارتش چین نیز اواخر ماه گذشته (آذر ماه سالجاری) یک فروند زیردریایی بدون سرنشین آمریکا را در دریای جنوبی توقیف کرده بودند.
یکی دیگر از دلایل حضور ناو هواپیمابر چین در غرب اقیانوس آرام و در اطراف دریای شرقی مربوط به تحرکات نظامی ژاپن است، بویژه که توکیو به تازگی اعلام کرد قصد دارد شمار نیروها، گشتی‎های دریایی و ناوهای خود را در اطراف جزایر مورد منازعه با چین در این دریا افزایش دهد.
این تصمیم در جلسه ای که اخیرا با حضور شینزو آبه نخست وزیر ژاپن با دیگر مقامات کشور ژاپن برگزار شد اتخاذ گردید و آنان تصمیم گرفته اند شمار گشتی ها و شناورهای دریایی خود را افزایش داده و 200 نیروی دیگر هم به این منطقه اعزام کنند.

ژاپنی ها مدعی هستند که جزایر «سنکاکو» در دریای شرقی که چین آن را «دیائویو» می نامد، متعلق به آنهاست.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج