۱۱ هزار کانال تلگرامی با بیش از ۵۰۰۰ عضو
رئیس پژوهشگاه فضای مجازی کشور از فعالیت نزدیک به ۱۷۰ هزار کانال فارسی در شبکه اجتماعی تلگرام خبر داد.
ایسنا: رئیس پژوهشگاه فضای مجازی کشور از فعالیت نزدیک به ۱۷۰ هزار کانال فارسی در شبکه اجتماعی تلگرام خبر داد.
مسعود اسدپور اظهار کرد: رشد سریع شبکه های اجتماعی و فراگیری آن در دنیای امروز تاثیر چشمگیری بر ارتباطات اجتماعی گذاشته و همین امر باعث شده تا جامعه به الزامات و قوانین جدید در فضای مجازی نیاز پیدا کند.
مسعود اسدپور اظهار کرد: رشد سریع شبکه های اجتماعی و فراگیری آن در دنیای امروز تاثیر چشمگیری بر ارتباطات اجتماعی گذاشته و همین امر باعث شده تا جامعه به الزامات و قوانین جدید در فضای مجازی نیاز پیدا کند.
وی با اشاره به اهمیت شناسایی کانالهای فعال در شبکه های اجتماعی و ثبت آنها به عنوان یک رسانه رسمی در کشور گفت: در حال حاضر از میان ۱۷۰ هزار کانال تلگرامی فارسی زبان بیش از ۱۱ هزار و ۱۰ کانال دارای بیش از ۵۰۰۰ عضو هستند. کانالهای تلگرام روزانه به طور متوسط حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار مطلب منتشر میکنند که در مجموع بین ۲.۵ تا ۳ میلیارد بازدید را طی یک روز رقم میزنند.
اسدپور با بیان این که هر کاربر ایرانی تلگرام به طور متوسط در ۱۳ کانال عمومی عضو است و روزانه نزدیک به ۱۰۰ مطلب در این کانالها مطالعه میکند، تاکید کرد: از کانال های فعال در شبکه اجتماعی تلگرام ۳۲ کانال بالای ۵۰۰ هزار عضو و ۷ کانال نیز بیش از یک میلیون عضو دارند که نشان می دهد این کانالها تاثیر اجتماعی بسیار بالایی دارند.
رئیس پژوهشگاه فضای مجازی کشور تصریح کرد: اگرچه تلگرام به تنهایی سرانه مطالعه کشور را بالا برده و امر اطلاع رسانی را سرعت داده و کم هزینه کرده اما با توجه به این که بیشتر کانالهای پربازدید در حوزه سرگرمی و خبر فعالیت میکنند، سطح مطالعه، سطح نازلی است و نشان می دهد برای استفاده صحیح از این حجم عظیم وقت آزاد و پتانسیل موجود، باید فرهنگ سازی گستردهای صورت گرفته و با آموزش مناسب، مهارتهای رسانهای کاربران افزایش یابد. در این صورت آفات استفاده از این شبکهها کاهش یافته و کارکرد این شبکهها از کاربردهای محدود سرگرمی و فوق برنامه به کاربردهای جدیتر و متنوعتر مانند حوزههای آموزشی، تربیتی، علمی، اقتصادی، خدماتی ومهارت افزایی گسترش خواهد یافت.
وی با اشاره به تاثیر شبکه ملی اطلاعات بر ایجاد فضای مجازی سالم و مفید در کشور اعلام کرد: شورای عالی فضای مجازی با تصویب الزامات شبکه ملی اطلاعات، موجبات ایجاد ارتباطات سالم و مفید در فضای مجازی را فراهم کرده است که به زودی با راه اندازی کامل آن شاهد بهبود فضای ارتباطی کشور در دنیای مجازی خواهیم بود.
پ
نظر کاربران
چقد شغل هست و این همه جوون بیکار
پژوهشگاه فضای مجازی،حتما کلی دفتر و دستک هم دارند
چطوری میشه اونجا استخدام شد؟؟
اگه همه این جمع بندی ها به سانسور ختم نشه خوبه
بعد به رسمیت شمردن چندصد هزار نفری صاحبان کانال گروه خودش دیتابیس قوی باید ایجاد بشه
که کی ب کیه
بعد از هرجای دنیا میشه گروه کانال فارسی ساخت و مدیریت کرد اونها رو کجا ثبت میکنند
بعدش میشه چندتا گروه کانال ساخت تا مرز پنج هزار نفر و هرمطلبی گذاشت بدون شناخته شدن
من میدونم گالیور ما گم میشیم