۴۴۷۰۷۹
۱۰ نظر
۵۰۰۸
۱۰ نظر
۵۰۰۸
پ

وزارت بهداشت: پارازیت‌ها درابتلا به سرطان مؤثرند

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:چون در ابتدا اطلاعات کاملی نداشتیم که پارازیت‌ها سرطان زا هستند یا خیر، اظهارنظر نمی‌کردیم اما مطالعات اولیه اخیر نشانگر آن است که این امواج و پارازیت‌ها عوارض دارند و درابتلا به سرطان مؤثرند.

روزنامه ایران: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:چون در ابتدا اطلاعات کاملی نداشتیم که پارازیت‌ها سرطان زا هستند یا خیر، اظهارنظر نمی‌کردیم اما مطالعات اولیه اخیر نشانگر آن است که این امواج و پارازیت‌ها عوارض دارند و درابتلا به سرطان مؤثرند.
دکتر رضا ملک‌زاده در حاشیه رونمایی از سامانه و بانک اطلاعاتی جامع سرطان در شیراز اظهار داشت: علاوه بر اینکه امواج و پارازیت‌ها ممکن است باعث ایجاد سرطان شود، می تواند عوارض دیگری هم برای سلامتی داشته باشد و در شیوع بیشتر سرطان در کشور ما هم تأثیرگذار باشد.
معاون وزیر بهداشت در ادامه گفت: علاوه بر پارازیت‌ها و امواج، گردوغبارها و ریزگردهایی که از کشور عراق می‌آید نیز از جمله عواملی است که در ابتلا به سرطان نقش دارد، اما هنوز میزان تأثیر آنها به روشنی معلوم نیست، هنوز مطالعات دقیقی دراین زمینه انجام نشده است، اما مطالعات اولیه نشان می‌دهند که این عوامل در ابتلا به سرطان نقش دارند. ملک‌زاده با بیان اینکه سرطان سینه شایع‌ترین نوع سرطان درایران است، گفت: متأسفانه سن شروع سرطان سینه در ایران ۱۸ سال زودتر از سن شیوع این بیماری در کشورهای غرب است، سرطان سینه یکی از معدود سرطان‌های قابل درمان است و می‌توان به طور کامل آن را درمان کرد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اکنون اکثر دانشگاه‌های بزرگ کشور،مراکز تحقیقات سرطان سینه دارند، سرطان سینه در بانوان بیشتر شایع است، سالانه 85 هزار نفر در کشور به انواع سرطان‌ها مبتلا می‌شوند.

ملک‌زاده گفت: سرطان سینه قابل درمان و قابل پیشگیری است، اساس کار هم زود تشخیص دادن آن است، علت ابتلا به سرطان سینه به دقت روشن نیست اما سبک زندگی در بروز آن نقش دارد، چاقی مهم ترین دلیل ابتلا به سرطان سینه است. معاون وزیر بهداشت گفت:‌ چاقی و وزن بالا در بانوان اکنون به همه‌گیری تبدیل شده، وزن بالا یک تهدید جدی برای بانوان است و برای پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه باید فرآیند چاقی کنترل و پایش شود. ملک‌زاده گفت:‌عوامل ژنتیک و خانوادگی هم درابتلا به سرطان سینه تأثیر دارد و نقش ازدواج‌های فامیلی را هم در ابتلا به این نوع سرطان نباید نادیده گرفت، ازدواج فامیلی می‌تواند به سرطان سینه منجر شود، این بیماری البته در سنین جوانی بیشتر دیده می‌شود و این قابل بررسی است.
وی درباره مباحثی که پیرامون سونامی سرطان گفته می‌شود، گفت: شیوع سرطان در ایران بیشتر از سایر کشورها نیست، اینکه گفته می‌شود سونامی سرطان به راه افتاده را تأیید نمی‌کنیم، متوسط ابتلا به سرطان در کشور ما حتی از کشورهای همسایه هم کمتر است، بنا براین سونامی سرطان پذیرفته شده نیست، سرطان در کشور ما با آهنگ کندی در حال افزایش است.
ملک‌زاده گفت: افزایش متوسط سن و پیر‌تر شدن جمعیت در کشورمان نیز می‌تواند عاملی باشد که شمار افراد مبتلا به سرطان را بیشتر نشان دهد، سرطان اصولاً بیماری افراد مسن است، امروز با انجام تحقیقات و فعالیت در حوزه سلامت، سرطان‌ها بیشتر تشخیص داده می‌شود و بیشتر دیده می‌شود بنا بر این همه احساس می‌کنند که شمار افراد مبتلا افزایش یافته ، ۵۰ درصد از سرطان‌ها قابل درمان است. ماجرای خطرناک بودن و نبودن پارازیت‌ها در سال‌های گذشته فراز و نشیب‌های متعددی را پشت سر گذاشته است. زمزمه‌های اولیه این ماجرا از سال ۸۰ آغاز شد؛ در حالی که با گذشت بیش از ۱۳ سال از طرح این مسأله در افکار عمومی این موضوع در هاله‌ای از ابهام باقی مانده بود، سرانجام موضوع ارسال پارازیت‌ها روی امواج رادیویی و خطرناک بودن امواج پارازیت بر سلامتی انسان و سلول‌های بدن از زبان معصومه ابتکار زمانی که عضو شورای شهر تهران بود شنیده شد.
اظهاراتی که البته موجی از انتقادها و فشار‌های رسانه‌ای را در پی داشت. بعد از سخنان وی و دیگر اعضای شورای شهر فعلی و همچنین برخی اظهار نظرهای مسئولان وزارت بهداشت، با دستور رئیس جمهوری در ۹ آذرماه سال پیش، کمیته ویژه‌ای برای بررسی تشعشعات از جمله پارازیت‌ها متشکل از وزارت ارتباطات، وزارت بهداشت و رؤسای سازمان‌های محیط زیست و انرژی اتمی تشکیل شد.
حالا بعد از گذشت یک سال از دستور دکتر روحانی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام کرده تحقیقات سرطان زا بودن پارازیت‌ها را تأیید می‌کنند. این در حالی است که دکتر رضا ملک‌زاده در ۲۶ آبان سال گذشته این نظریه را رد کرده بود و اعتقاد داشت که مطالعات زیادی برای مضر بودن و نبودن امواج رادیویی با فرکانس مختلف باید انجام شود تا احتمال سرطان زا بودن پارازیت‌ها ثابت شود.

پارازیت موج الکترومغناطیسی از نوع مایکروویو است. این امواج معمولاً امواج کوتاه ‌برد هستند که با فرکانس‌های مشابه امواجی به شبکه هدف ارسال می‌شوند تا در امواج اصلی اختلال ایجاد کنند. قدرت فرکانس‌ پارازیت‌‌های ماهواره‌ای بیشتر از فرکانس‌های معمول مخابراتی است. شرکت‌‌های مخابرات قادر به ارسال فرکانس‌های کمتر از ۱۸۰۰مگاهرتز هستند اما فرکانس‌ پارازیت‌‌های ماهواره‌ای دارای طول موجی بیش از یک گیگا هرتز است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خب خسته نباشید از اینکه خیلی زود و بعد از چندین سال به نتیجه رسیدید
    حالا در این بین چه کسی جوابگوی مردم مبتلا به سرطان از هر سنی از کودک گرفته تا بزرگسال هست؟
    ایا سلامتی مردم اینقدر برای شما کم اهمیت هست که با پارازیت و امواج موبایل و الودگی و مواد شیمیای موجود در مواد غذایی برخورد نمی کنید؟

  • بدون نام

    خب پارازیت هم رو ایرانه

  • ایرانی

    پارازیت ها باید برداشته شوند

  • محمد

    خوب حالا چه ارگانی بایستی مسییولیت آنرا بپذیره

  • بدون نام

    حتی اگر پارازیت در سلامت جسمی انسان تاثیر منفی داشته باشد، در سلامت روحی او و جلوگیری از دسترسی به محتوای نامناسب که ضد فرهنگ اسلامی ما هستند تاثیر مثبت زیادی دارد که‌ قابل مقایسه با آثار منفی آن نیست. بنابراین باید پارازیت ها را بیشتر از پیش گسترش داد

  • بدون نام

    سرطان کجاش مهمه. مهم اینه مردم چیزهایی رو که ما دوس نداریم رو نبینن. مگه نه ؟

  • بدون نام

    چشم مسئولان روشن

    بايد هرچه زودتر جلوي اين پارازيتها گرفته بشه..

  • بدون نام

    این همه مردم سرطان گرفتن 90 درصدش بخاطر پارازیتها هست. خدا باعث و بانیشو لعنت کنه. مدیر چاپ کن لطفا

  • بدون نام

    داداش اینارو که دم انتخابات قبلی گفتی که خطرناکه و باید قطع شه الان که دوره اول 4ساله تموم شده این حرف رو میزنید واقعا که

  • فرهاد گلچین

    از کرامات شیخ ما چه عجب ...شیره را خورد و گفت شیرین است

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج