۴۴۶۸۵۸
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

سوادآموزان پاداش نقدی دریافت می کنند

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: دولت یک میلیون و ۳۹۶ هزار ریال به شرکت کنندگان در کلاس های نهضت سوادآموزی پاداش می دهد.

خبرگزاری ایرنا: رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: دولت یک میلیون و ۳۹۶ هزار ریال به شرکت کنندگان در کلاس های نهضت سوادآموزی پاداش می دهد.
علی باقرزاده روز دوشنبه در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی جنوب و شرق استان کرمان افزود: تاکنون 30 هزار نفر این پاداش را دریافت کرده اند و 30 هزار نفر دیگر تا پایان سال دریافت خواهند کرد.
وی ادامه داد: برای ترویج سواد آموزی ، دولت بر آن شده تا با اعمال سیاست های تشویقی افراد را به سمت با سواد شدن بکشاند تا از میزان بی‌سوادی در ایران کاسته شود.

وی ادامه داد: امروزه انسانها باید در توسعه جوامع محلی و آبادانی ملی کشور مشارکت داشته باشند و در اسناد یونسکو این نقش فراتر رفته و باید افراد در توسعه جهانی سهیم شوند و به شهروندانی پاسخگو، مسئول و نقش آفرین تبدیل شوند که در سایه دانش و سواد ممکن می شود.

باقر زاده اضافه کرد : مهمترین مزیت های سواد آموزی آن است که موجب کاهش فقر، استقلال افراد و افزایش سلامت فرد و جامعه می شود و ظرفیت افراد برای پذیرش مسئولیت را نیز بالا می برد.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: برای تمامی شهروندان ایرانی زیر ۵۵ سال یک پوشه الکترونیکی تشکیل شده که تمامی سوابق آموزشی این افراد از ابتدایی تا دانشگاه در آن موجود است.

وی اظهار کرد: از حدود 60 میلیون نفری که در گروه سنی بین هشت تا 55 سال قرار دارند، پرونده الکترونیکی 56 میلیون نفر مشخص شده است و فقط با ارائه کد ملی شخص تمامی سوابق آموزشی افراد مشخص می شود.

باقرزاده گفت: معیار این سازمان برای باسوادی و بی سوادی، آمارهای ارائه شده نیست و فقط سوابق تحصیلی افراد را در نظر می گیریم.

وی افزود: در این مدل، از ثبت نام کاذب جلوگیری می شود چرا که ابتدا افراد توسط سازمان ثبت احوال شناسایی و بعد توسط معیارهای ما پذیرش می شوند.

باقر زاده اظهار کرد: این مدل کاملا برون سپاری و به بخش خصوصی واگذار می شود و افرادی که مایل به فعالیت در این حوزه هستند، می توانند فعالیت خود را شروع کنند.

به گفته رئیس سازمان نهضت سوادآموزی، طبق این مدل تاکنون 70 هزار فرصت شغلی جدید در کشور ایجاد شده است.

وی همچنین به طرح خواندن با خانواده اشاره کرد و افزود: بر اساس این طرح هر دانش آموز یک کتاب را هدیه می گیرد و با خانواده می خواند که این طرح جوایز بین المللی زیادی را دریافت کرد.

باقرزاده گفت: طرح حلقه های کتابخوانی و طرح مراکز یادگیری محلی از جمله طرح های دیگر این سازمان است که بایستی در تمامی نقاط کشور عملیاتی شود.

چهار هزار و ۸۰۰ مدرسه دولتی و ۶۵۰ مدرسه غیردولتی در استان کرمان وجود دارد و ۵۱۳ هزار دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ما که لیسانس داریم چی گلی به سر پا زدید حالا اونایی که بیسوادند برند سواد یاد بگیرند چه کشکی چه دوغی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج