واعظی: اینترنت در هیچ کشوری رایگان نیست
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره علت گران بودن اینترنت گفت: تلاش کردهایم خدماتی اینترنتی را ارزان کنیم و این روند را ادامه میدهیم. البته در هیچ کشوری اینترنت به صورت رایگان ارائه نمیشود.
خبرگزاری ایسنا: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره علت گران بودن اینترنت گفت: تلاش کردهایم خدماتی اینترنتی را ارزان کنیم و این روند را ادامه میدهیم. البته در هیچ کشوری اینترنت به صورت رایگان ارائه نمیشود.
محمود واعظی در نشست جوانان با اعضای دولت که امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد افزود: سال گذشته حدود ۱۰۰ هزار شغل در حوزه ICT ایجاد کردیم و فعالیتهای خود را در این زمینه ادامه میدهیم.
پهنای باند اضافه داریم
وی با اشاره به موضوع پهنای باند گفت: امروز پهنای باند اضافه داریم و هر شرکتی که خواهان پهنای باند باشد به او میدهیم.
ارائه دو پروانه برای بخش خصوصی پست
او در پاسخ به پرسش یکی از جوانان درباره پست گفت: هر خدمتی که انحصاری باشد رشد نمیکند. در آینده نزدیک دو پروانه برای حوزه پست در بخش خصوصی ارائه میدهیم که این کار باعث ایجاد رقابت در این حوزه میشود.
از کسب و کار الکترونیک حمایت میکنیم
وی با بیان اینکه از کسب و کار الکترونیک حمایت میکنیم گفت: تلاش کردهایم قوانین مرتبط با این حوزه را مصوب کنیم و از وام وجوه اداره شده برای این کار هزینه کردهایم.
امکان استفاده همگانی و مجانی از سرورهای داخلی
واعظی با اشاره به استفاده برخی از سازمانهای داخلی از سرورهای خارجی گفت: ما امکان استفاده همگانی و مجانی را برای سرورهای داخلی فراهم کردهایم، به گونهای که بیش از ۹۰ درصد از شرکتها از داخل ایران این سرویس را دریافت میکنند.
وزیر ارتباطات درباره خواسته یکی از جوانان به منظور تخصیص بخشی از سود اپراتورهای تلفن همراه به فعالیتهایی مانند ساخت انیمیشن گفت: اپراتورها شرکتهای خصوصی هستند و ما آنها را برای این کار تشویق کردهایم. البته وزارت ارتباطات میتواند از وام وجوه اداره شده به آنها وام دهد.
واعظی در ادامه گفت: در حال حاضر حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در بیابانها مشغول نصب فیبر نوری هستیم و در استانهای مختلف پارکهای IT و ICT راه اندازی کردهایم.
ارزش بازار ICT ایران ۴۰ هزار میلیارد تومان است
وی با اشاره به اهمیت ICT گفت: ICT فقط محدود به تلفن و اینترنت نمیشود بلکه با توسعه آن میتوان جلوی فساد و جعل را گرفت. در حال حاضر بازار ICT در ایران ۴۰ هزار میلیارد تومان است که تا پایان برنامه ششم توسعه به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان میرسد.
واعظی درباره پرسش یکی از جوانان در زمینه استفاده آزادانه از اینترنت گفت: در ایران برخی اینترنت را تهدید و برخی فرصت تلقی میکنند و ما به هر دو دیدگاه احترام میگذاریم. البته لازم است در زمینه استفاده از این فضا فرهنگ سازی کنیم و پس از فرهنگ سازی به تناسب آگاهی لازم است خدمات را گسترش دهیم.
سایتهای غیر اخلاقی و ضد دین باید فیلتر شود
وی با بیان اینکه برای فیلترینگ هوشمند برنامه داریم گفت: برنامههایی نیز در زمینه استفاده از ظرفیتهای اینترنت داریم. از سوی دیگر سایتهای غیر اخلاقی و ضد دین باید فیلتر شود.
او با بیان اینکه دولت اشتغال جوانان و معیشت طبقه متوسط را در اولویت قرار داده است گفت: امیدواریم به جای آنکه اینترنت را رایگان کنیم در جهت بهبود معیشت جوانان تلاش کنیم تا آنها به راحتی بتوانند از خدمات اینترنتی بهره ببرند.
واعظی با بیان اینکه قصد راه اندازی شبکه ملی اطلاعات را داریم گفت: این شبکه شامل موارد مختلفی مانند اپلیکیشن و برنامههای ایرانی میشود و ما آن را در اختیار مردم قرار میدهیم. رفع تهدیدات در حوزه فضای مجازی یکی از دغدغههای اصلی ماست.
دولت یازدهم توییتر را فیلتر نکرد
وی درباره فیلترینگ توییتر نیز گفت: دولت یازدهم توییتر را فیلتر نکرده است. تلاش میکنیم به فضای آزاد اطلاعات احترام بگذاریم، لذا به دنبال فرهنگ سازی هستیم. مکانیزم شورای تعیین مصادیق جرایم رایانهای پیچیده است. البته علاقه نداریم که مردم برای دسترسی به سایتها از فیلترشکن استفاده کنند. ضمن اینکه قصد ایجاد محدودیت برای استفاده مردم از اینترنت بین المللی را نیز نداریم.
لزوم شناسنامه دار شدن کانالهای دارای بیش از ۵۰۰۰ دنبال شونده
واعظی درباره لزوم شناسنامه دار شدن کانالهای دارای بیش از ۵۰۰۰ دنبال شونده گفت: این کار به معنای اعمال محدودیت برای کاربران نیست بلکه معتقدیم که باید گرداننده کانال شناسنامهای برای آن بسازد تا در صورتی که آبروی کسی در کانالی ریخته شده شناسنامه کانال مشخص باشد.
واعظی اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰۰ شهر به اینترنت ۳G دسترسی دارند که ۱۰ برابر سرعت نسل قبل اینترنت است. حدود ۳۰۰ شهر نیز اینترنت ۴G دارند که سرعت آن ۱۰ برابر ۳G است.
وی در پایان درباره نحوه هزینه درآمد وزارت ارتباطات گفت: درآمد این وزارتخانه مانند سایر وزارتخانهها به خزانه دولت واریز میشود و به ما قطره چکانی بودجه میدهند. من باید در دولت از افزایش بودجه جوانان دفاع کنم و این کار را انجام خواهم داد.
نظر کاربران
درسته تو کشور های دیگه هم پولیه ولی یه نگاه به سرعت اینترنت ایان و کشور های دیگه بندازید اینجا من میتونم در دو دقیقه دقیقه برنامه بگیرم ولی همون برنامه دو ساعت طول میکشه ایران
درست است شاید اینترنت رایگان نباشد ولی بهای اینترنت در هیچ کشوری به اندازه ایران گران نیست
اما داره دیگه رایگان میشه حجم مسخره جیب خالی کن رو برداشتن . اما سرعتشون توپه توپه
سه سال پیش امدی گفتی چرا اینترنت گرونه چرا اینترنت .... ی سال بعدش اینترنت نامحدود حذف کردی تا به عراق و افغانستان اینترنت برسونی واقعا خسته نباشی واقعا
اگه رایگان هم نباشه سرعتش که عالی اقای واعظی
چرا به شعور دیگران توهین میکند محض اطلاعتون اینترنت کره جنوبی رایگان. نمیدونم چرا ما مالیات میدیم وقتی قرار هیچ خدمات رایگانی دریافت نکنیم
واعظی فکر کرده مردم اخبار اونطرف دنیا را نمیدونن ..........
یخورده مطالعه کنه حتما میبینه رایگان هم وجود داره
ولی درهیچ کشوری به این گرانی که درایران است بفروش نمیرسد
چرا ، در كرواسي حتي توي خيابوناشون هم اينترنت هست ، مطمئنم . خودم ديدم . فقط يه گزينه داره كه ميزني بعد وصل ميشه
سرعت ده برابر شاخ درمیاره ادم
آقای واعظی: تکنولوژی و فناوری اطلاعات در دنیا پیشرفت زیادی کرده است. مردم ایران را از این تکنولوژی به دلیل هزینه های گزاف محروم نکنید.
رایگان نیست ولی به این گرانی وازدرون آن هم دزدیدن هم نیست .
سئوال دارم ...........چقدر میگیرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه جایی نرفتی که میگی رایگان نیست. در بسیاری کشورها هزینه نت بسیار پایینه در حدی که بسیاری از فروشگاهها و شرکتها نت رایگان در اختیار مردم قرار میدن
آقای واعظی اون ۱۰ برابر ها رو که گفتن فتوشاپه ظاهرا :)))
داخل مترو که H و +H جنبه نماشی داره و اکثر اوقات هیچ داده ای ارسال و دریافت نمیشه
اینترنت 4G هم در مکانهای خلوت خوبه ولی عالی نیست.
تمام شرکت های ارائه دهنده اینترنت ADSL بنظرم باید هزینه سرویس های نامحدود رو کاهش بدن چون محتواهای امروز بیشتر ویدیویی هستن و سرویس های حجمی خیلی مناسب نیستن.
شرکت مخابرات تهران با اینکه دولتی هستش چرا باید سرویس نامحدود رو حذف کنه ؟ مگه پهنای باند اضافه نداریم ؟!!
اول اینکه اونجاها اینترنت است نه این اشغالی که به اسم اینترنت به مردم انداختین و با هزار دعا و نذر به یک سایت وصل میشه.
دوم اینکه پولی که انجا میگیرن نسبت به حقوق و درامدشان ببینید چقدره؟ خیلی از جوانان که شاغل نیستند اما اپول اندکی ینترنت پر سرعت خوبی را در اختیار دارن
نه مثل اینجا حقوقها ریالی اضافه میشن و هزینه و خدمات دلاری ( اونم دلار کانال 3900 تومانی)
حتی اگر تو گوگل هم سرچ میکرد میفهمید :
سرعت اینترنت رایگان در کره جنوبی ۵٠٠ برابر سرعت اینترنت پولی در ایران است
جون من کلشو فیلتر نکن
اصلا نمیدونم انترنت چیه و چرا باید فروخته بشه؟