آملیلاریجانی:مسئولان در قبال تفرقه افکنی به هوش باشند
رئیس قوه قضاییه آزاد سازی حلب را موجب تغییرات اساسی در معادلات منطقه ای و فرا منطقه ای دانست و گفت: این اتفاق تمام برنامه های غربی ها و اذناب منطقه ای آنها را بر هم زد و از این جهت اثرات بسیار مهمی داشته است.
رییس دستگاه قضایی با اشاره به برخورد کشورهای غربی با آزادسازی حلب، اظهار کرد: تمام تلاش کشورهای غربی در شورای امنیت این بود که به نحوی تروریستها را در منطقه نگه دارند و حالا کشوری مثل فرانسه که خود ادعای مقابله با تروریسم را دارد و مدتهای مدیدی به دلیل حوادث تروریستی پاریس، وضعیت امنیتی اعلام کرده بود، امروز حامی تروریستها شده و در پی آزادی حلب، برجهای خود را سیاهپوش کرده است. انسان از این میزان قلب واقعیت توسط برخی دولتها متعجب میشود.
آملی لاریجانی با اشاره به حمایت مدعیان مقابله با تروریسم از تروریستها، خاطرنشان کرد: برخی کشورهای مرتجع نیز که موجب ایجاد شکاف در منطقه شدهاند و تروریستها را به جان مردم انداختهاند از سوی مدعیان حقوق بشر مورد حمایت قرار می گیرند و این دوگانگی و نفاق در عمل، امر بسیار عجیبی است.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه تقسیم تروریسم به خوب و بد مفهومی ندارد، تصریح کرد: تروریست هایی که یک نوجوان ۱۲ ساله را در مقابل دوربین ها گوش تا گوش سر می برند، از سوی غرب تروریست های خوب، معتدل و قابل حمایت به شمار می آیند! غافل از اینکه با تغییر عنوان، ماهیت این گروه ها عوض نمی شود و چنین رفتاری تنها این پیام را با خود دارد که هر کس با غرب همراه باشد ولو بدترین موارد نقض حقوق بشر را هم مرتکب شود اقداماتش در راستای حقوق بشر است و هر کس با غرب همراهی نکند، هر اقدام قانونی هم که انجام دهد مرتکب نقض حقوق بشر شده است.
آملیلاریجانی افزود: بر اساس همین دیدگاه است که عربستان با ارتکاب این همه جنایت در یمن علیه زن و مرد و پیر و جوان و ارتکاب اعمالی که در عرف بین الملل، جنایت جنگی به شمار می آید از سوی غرب حمایت می شود؛ لذا باید گفت که حقوق بشر امروز ابزاری برای فشار به کشورهای مستقل و حقطلب است.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه آزادی حلب نشان داد که صبر و استقامت یک ملت در مقابل قدرت ها به پیروزی منجر می شود، ابراز امیدواری کرد که با تلاش و مجاهدت دولت و ملت سوریه و حامیان مستضعفان کل این کشور از شر تروریستها خلاص شود.
آملیلاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رفتار غرب با ایران در دوران پسابرجام اظهار کرد: آنها می خواهند با کمرنگ کردن تاثیرات برجام و به حداقل رساندن فواید آن برای ایران، جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهند و به همین دلیل می بینیم که تحریم برجامی را بر می دارند و به جای آن در پی تشدید تحریم حقوق بشری هستند.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه چنین رفتاری از قبل هم قابل پیش بینی بود، به اظهارات مقامات رسمی و تحلیل گران نزدیک به دولت آمریکا اشاره کرد و گفت: استراتژی درازمدت آمریکا این است که با وارد آوردن فشار به بهانه مقابله با تروریسم و نقض حقوق بشر، تحریم ها را برگرداند.
آملیلاریجانی افزود: برخی از آنها پا را فراتر گذاشتهاند و گفته اند برای مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی باید از درون به ایران فشار وارد کنیم. بر همین مبنا تلاش آنها این است که با ایجاد تفرقه و حمایت از جریانهای غرب گرا منفذی به داخل کشور بیابند؛ لذا همان نقشه هایی را که در دوران فتنه دنبال میکردند امروز به نحو دیگری طرح می کنند.
رییس قوه قضاییه با تاکید بر لزوم هوشیاری مردم و مسئولان در قبال تفرقهافکنی دشمن، تصریح کرد: ما باید با همدلی، همزبانی و وحدت در کشور و بهویژه با عمل به توصیههای مقام معظم رهبری و راهبردها و سیاستهای کلی که ایشان برای پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ترسیم میکنند در مقابل این نقشه شوم دشمن بایستیم.
آملی لاریجانی اعتماد به حمایت غربی ها را اشتباه دانست و با بیان اینکه آمریکا به خوبی چهره خود را در قضیه برجام نشان داد، ابراز امیدواری کرد که با بصیرت و توجه مردم و مسئولان، توطئههای دشمن به کلی خنثی شود.
بر اساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون پیش نویس آیین نامه قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران، در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت که موادی از آن به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.
ارسال نظر