ریزش شاخص بورس ادامه دارد
در معاملات هفته گذشته بورس اوراق بهادار تهران تمامی شاخصها روند نزولی را تجربه کردند به طوری که شاخص کل بازده نقدی و قیمتی نسبت به هفته قبلش ۶۵۸ واحد پایینتر نشست و شاخص بازار دوم افت ۱۱۳۰ واحدی را تجربه کرد، از طرفی گمانه زنی ها درباره شرایط آینده نمادهای بانکی همچنان ادامه دارد.
خبرگزاری ایسنا: در معاملات هفته گذشته بورس اوراق بهادار تهران تمامی شاخصها روند نزولی را تجربه کردند به طوری که شاخص کل بازده نقدی و قیمتی نسبت به هفته قبلش ۶۵۸ واحد پایینتر نشست و شاخص بازار دوم افت ۱۱۳۰ واحدی را تجربه کرد، از طرفی گمانه زنی ها درباره شرایط آینده نمادهای بانکی همچنان ادامه دارد.
در حالی که در هفتههای گذشته دماسنج بازار سرمایه توانسته بود تراز ۸۱ هزار واحدی را رد کند در پنج روز معاملاتی گذشته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی روند نزولی را طی کرد و تا میانه های کانال ۸۵ هزار واحدی پایین آمد.
در این روزها گمانه زنیهای بسیاری درباره باز شدن یا عدم باز شدن نمادهای بانکی که مدت زیادی است بسته هستند شد. اگر چه در حال حاضر مجمع بانکیها برگزار شده است، اما همچنان نمادهایشان بسته است و سهامداران این بانکها از این موضوع نگرانند. از طرفی شنیدهها حاکی از این است که این بانکها اگر صورت های مالی شان را با IFRS تطبیق دهند ضرر قابل ملاحظه ای را باید تحمل کنند و در صورت باز شدن نمادهایشان قیمت هر سهم نزول قابل توجهی را شاهد خواهند بود که درباره این موضوع هم صحبتهای زیادی می شود.
در آخرین روز معاملات هفته گذشته با وجود اینکه معاملات کد به کد زیادی انجام شد شاخص کل ۵۷ واحد افت کرد در معاملات چهارشنبه گذشته در نماد شرکتهای پتروشیمی مبین، فولاد خوزستان، ملی صنایع مس ایران، ایران ترانسفو، پتروشیمی فناوران، سرمایهگذاری آتی دماوند، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت تبریز، شرکت ارتباط سیار ایران، معدنی و صنعتی گلگهر، سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی، بانک خاورمیانه، گروه صنعتی ملی، سرمایهگذاری توسعه صنایع سیمان، سرمایهگذاری بهمن و پاکسان شاهد معاملات درون گروهی بودیم به طوری که به عنوان نمونه در نماد پتروشیمی مبین بیش از ۳۱ میلیون سهم به ارزش ۱۲ میلیارد و ۳۴۹ میلیون تومان تنها در یک معامله درون گروهی کد به کد شد و این موضوع باعث شد که این معامله جزو بیشترین ارزش و حجم معاملات قرار گیرد.
در ابتدای معاملات بورس اوراق بهادار تهران در هفته گذشته شاخص کل بازده نقدی و غیر نقدی در تراز ۸۱ هزار و ۳۴۱ واحدی قرار داشت، اما در چهارشنبه ۲۴ آذرماه سال جاری به رقم ۸۰ هزار و ۶۸۳ رسید که با این آمار دماسنج بازار سرمایه در این مدت زمان ۶۵۸ واحد از خود کاهش نشان می دهد.
علاوه بر این شاخص آزاد شناور که در ۱۷ آذر ماه سال جاری در تراز ۹۰ هزار و ۳۱۰ واحدی قرار داشت تا تراز ۸۹ هزار ۴۷۰ واحدی پایین رفت و افت ۸۴۰ واحدی را تجربه کرد.
همچنین شاخص بازار اول با ۵۱۴ واحد افت از رقم ۵۸ هزار و ۴ واحدی تا کانال ۵۷ هزار و ۴۹۰ واحدی پایین رفت و شاخص بازار دوم از تراز ۱۷۱ هزار و ۶۰۳ واحدی به کانال ۱۷۰ هزار و ۴۷۳ واحدی وارد شد و ۱۱۳۰ واحد افت را تجربه کرد.
ارسال نظر