روایت فیاضی از وجود باندهای سیاسی
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مشکل جامعه سیاسی عدم وجود احزاب قدرتمند است، هشدار داد که در خلاء احزاب فراگیر سیاسی، باندهای سیاسی به وجود میآید.
خبرگزاری ایسنا: رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مشکل جامعه سیاسی عدم وجود احزاب قدرتمند است، هشدار داد که در خلاء احزاب فراگیر سیاسی، باندهای سیاسی به وجود میآید.
مهندس سید جلال فیاضی، در جلسه ماهانه انجمن اسلامی مهندسین ضمن تبریک هفته وحدت، با تاکید بر اهمیت احزاب سیاسی در جامعه اظهار کرد: مشکل جامعه سیاسی ما این است که احزاب سیاسی واقعی، قادر و فراگیر نداریم.
وی با بیان اینکه در خلاء احزاب فراگیر سیاسی، باندهای سیاسی به وجود میآید، خاطرنشان کرد: باندهای سیاسی گروههای سیاسی هستند که متکی به نهادهای قدرتاند و هرچقدر که نفوذشان بیشتر میشود فعالیتشان را گستردهتر میکنند.
رئیس جبهه خط پیروان امام و رهبری خراسان رضوی با اشاره به ویژگی باندهای سیاسی گفت: در این باندها، منافع ملی در حاشیه و منافع شخصی و گروهی در متن فعالیتهاست. گرفتار خودحقپنداری هستند و فکر میکنند هرکسی در باندشان نیست ناحق است؛ در نتیجه همه چیز را سیاه سفید میبینند، خودشان را سفید میبینند و بیرون خودشان را سیاه، یعنی هرکاری انجام میدهند را درست میپندارد و هیچ نقدی را هم وارد نمیدانند. ویژگی دیگرشان این است که برای رسیدن به اهدافشان از هر وسیلهای استفاده میکنند و به همین دلیل بداخلاق سیاسی یکی از صفاتشان است که تهمت میزنند و دروغ میگویند.
وی با بیان حدیث "انظر الی ما قال و لا تنظر الی من قال"، به سخنان اخیر ناطقنوری اشاره کرد و گفت: این روزها آقای ناطقنوری بعد از سالها سکوت حرف جالبی زدند، اینکه مملکت ما را ۳ چیز از درون دارد به پوکی میکشاند، اول تملق، دوم رودربایستی و سوم باندبازی.
این عضو شورای شهر مشهد با اشاره به ویژگیهای باندهای سیاسی ادامه داد: چهارمین ویژگی این گروهها، محدود بودن تشکیلاتشان است، یعنی هرکسی را در آن راه نمیدهند و افراد را شکار میکنند.
فیاضی افزود: باندهای سیاسی پشت سر بزرگان سنگر میگیرند؛ میگویند سپربلای شخصیتهای سیاسی بزرگ هستند، اما برعکس است، اگر حمله شود و انتقادی به آنها صورت بگیرد جاخالی میدهند تا ترکشش به آن کسی بخورد که پشت سرش قایم شدند و خودشان را هم رده او کردند. خصوصیت دیگرشان این است که ترسی از ایجاد رابطه با بیگانگان ندارند برای روزی که احتمال میدهند که آنور آبی شوند. ویژگی دیگرشان این است که چون متکی به نهادهای قدرت هستند و میدانند دوران حاکمیتشان کم است به شدت دچار فساد اقتصادی میشوند و معتقدند هرکس با ما نیست، علیه ماست.
شورای چهارم، شورای اصولگرایان
رئیس جبهه خط پیروان امام و رهبری خراسان رضوی در بخش دیگر سخنرانی خود به بیان مطالبی درباره شورای شهر پرداخت و با بیان اینکه شورای چهارم نیز مانند دیگر شوراها دارای نقاط ضعف و قوتی بوده است گفت: شورای شهر کنونی یک شورای اصولگراست زیرا از ۲۵ نفر اعضای شورا، ۱۹ نفر از لیست جبهه پایداری وارد شدند و ۹ نفر از جبهه پیروان خط امام و رهبری که ۴ تای آنها مشترک بودند بنابراین شورا یک شورای اصولگراست، اما حداقل ۲ سلیقه مختلف اصولگرایی در آن وجود دارد که ممکن است در مواردی اختلافات جدی داشته باشند که این مساله در انتخابات هیأت رئیسه هم بروز پیدا کرد.
وی در خصوص حوزه شهرداری با تاکید بر این که نباید دیدگاه سیاه سفید داشت و هرکسی دارای نقاط ضعف و قوت است، عنوان کرد: ما نمیتوانیم اتفاق مثبتی که در حوزه خط دوم قطارشهری در شورای چهارم اتفاق افتاد را نادیده بگیریم.
این عضو شورای شهر با ارائه کارنامهای از عملکرد شورای شهر و شهرداری در زمینههای مختلف به بررسی نقاط ضعف و قوت این سازمان پرداخت.
فیاضی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند برای شهرداری و شوراها که نهادهایی اجتماعی هستند، ورود به دعواهای سیاسی سمی مهلک است، اظهارکرد: به عقیده من هم مدیریت شهری و هم شورا کمی به دعواهای سیاسی ورود پیدا کردهاند، شکی نیست که ما باید از مواضع نظام و فرمایشات رهبری حمایت کنیم، اما بعضی جاهایی که محل دعواست شهرداری و شورا نباید ورود پیدا کنند.
ارسال نظر