۴۳۹۴۳۶
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

دفاع قاطع لاریجانی از برجام

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر یک نماینده در رابطه با لزوم واکنش مجلس به سخنان ضد ایرانی نخست وزیر انگلیس و مقامات آمریکایی گفت: این‌ها چون در مسائل منطقه‌ای قدرت تاثیر گذاری خود را از دست دادند، یک غرش تبلیغاتی می‌کنند.

خبرآنلاین: رئیس مجلس در پاسخ به تذکر یک نماینده در رابطه با لزوم واکنش مجلس به سخنان ضد ایرانی نخست وزیر انگلیس و مقامات آمریکایی گفت: این‌ها چون در مسائل منطقه‌ای قدرت تاثیر گذاری خود را از دست دادند، یک غرش تبلیغاتی می‌کنند.

سيد ناصر موسوي لارگاني نماينده مجلس دهم در تذكري در جلسه علني يكشنبه-۲۱ آذر- خطاب به رئيس مجلس گفت: با توجه اظهارات لجن پراكني و توهين اميز نخست وزير انگلستان به ملت ايران ، جا داشت كه امروز صبح آقای پزشكيان كه رياست مجلس را برعهده داشت از طرف مجلس اشاره اي به اين موضوع و اين توهين بزرگ به ملت ايران واكنش نشان ميداد.

وي افزود: ديروز علي رغم توافقاتي كه شده است وزير دفاع آمريكا به ملت ايران توهين كرده است.جناب آقاي روحاني كه ميخواست به پاسپورت ايراني بها دهد،‌حالا ببينيد كه چگونه به ملت ايران توهين ميشود. دولت با سكوت و لبخند پيش ميرود و رئيس جمهور محترم مي گويد من با تلفني كه با اوباما صحبت داشتم او را فردي باهوش و با ادب دانستم.

اين چهره نزديك به جبهه پايداري ادامه داد: رهبري گفتند اگر ما يك قدم از خواسته هايمان عقب بنشينيم آنها صد قدم جلو مي آيند. ما از خواسته هاي خود صرف نظر كرديم براي اينكه بگوييم آماده مذاكره كردن هستيم اما در مقابل كساني كه توافق كردند چه كردند؟ خود شما از اقتدار مجلس دفاع كنيد.

*رئيس مجلس: اينكه مي‌گوييد از امكانات هسته‌اي براي مذاكره گذشتيم،‌درست نيست

علي لاريجاني در پاسخ به اين تذكر گفت: البته نكته اي كه شما گفتيد كه ما از امكانات هسته اي خود گذشتيم كه مذاكره كنيم چنين نيست. ما براي مذاكره هزينه اي نداديم و نمي دهيم،‌بلكه آنها قرار بود كه تحريم ها را بردارند و ما هم اقداماتي در حوزه هسته اي انجام دهيم كه آن هم خيلي با ملاحظه انجام شد. در بين كارهايي كه آنها انجام دادند برخي تعلل كردند كه پاسخش هم داده خواهد شد.

رئيس مجلس ادامه داد: در مورد فضاسازي هاي اخير مقامات انگليس و امريكا بايد ديد كه چرا در اين شرايط اين حرفهاي بيهوده را ميزنند. به نظر ميرسد كه اين ها در باقي امور دچار مشكل شدند و در صحنه بين المللي و داخلي دچار عقب افتادگي شدند چون در مسائل منطقه اي قدرت تاثير گذاري خود را از دست دادند، يك غرش تبليغاتي ميكنند و اين نشان مي‌دهد كه اين ها حرف هاي تو خالي است.

وي در رابطه با سياست هاي ايران در قبال سوريه، اظهار كرد: سياست اصلي ايران اين است كه در منطقه آرامش امنيتي وجود داشته باشد. از ابتداي مسئله سوريه ايران اعتقاد داشت كه مسئله را بايد سياسي حل كرد، كشورهاي قدرتمندي كه از از آن سوي درياها به منطقه سلاح مي فرستاندند و برخي از كشورهاي منطقه كه برخي بازي خوردند و به دنبال اين بود كه با جنگ افروزي در مسئله سوريه نقشي داشته باشند،‌امروز بايد پاسخ بدهند كه اين همه كشته و زخمي و تخريب هايي كه در منطقه شد،‌نتيجه يك بي درايتي يا نتيجه كينه يا توهماتي براي امپراطوري گري كه در سر يك عده اي بود، كه اين فضا را به وجود آوردند.

رئيس قوه مقننه معتقد است:« ايران از ابتدا دنبال حل و فصل و مسئله از طريق سياسي بود و امروز ايران سربلند است كه توانست تاثير گذار باشد براي آنكه آن روش هاي نظامي گري آنها به سنگ بخورد. من تصورم اين است كه اين غرش هاي تبليغاتي كه اين ها انجام مي‌دهند براي براي سياست هاي نارسي است كه به سنگ خورد، و الان سر و صدا ميكنند. آنها به جاي آنكه الان پاسخ دهند، ‌توپ را به زمين ايران مي اندازند. ايران كه از اول مخالف اين دخالت هاي نظامي در منطقه بود. شما بايد پاسخ دهيد كه چرا از آن سوي درياها به منطقه آمديد و به تروريست ها سلاح داديد. حالا مجلس نمايندگان آمريكا افتخار ميكند كه تصويب كرد تا ضد هوايي به تروريست ها بدهد.»

لاريجاني با تأكيد اين موضوع كه برخي از كشورهاي منطقه هم تصور ميكند با توسل به كشورهايي كه خودشان الان مشكل دارند ميتوانند مسائل را حل كنند، افزود: بايد همه توجه كنند،‌امنيت در منطقه به وسيله كشورهاي منطقه ميتواند پايدار بماند، نه با دخالت كشورهايي كه خودشان در ناآرامي نقش داشتند و سلاح به تروريست مي دادند. دست تروريست ها سلاح تاو مي‌دادند. موشك تاو كه كلاشينكف نيست،‌شماره سريال دارد، معلوم است كه چه كسي ساخته و به چه كسي هم تحويل داده است،‌بنابراين روشن است كه از كجا به دست تروريست ها رسيده است.

رئيس مجلس تصريح كرد: بايد امروز پاسخ دهند كه چرا اين همه صلاح در اختيار تروريست ها است. چون سياست شان به سنگ خورد و معلوم بود كه ايران داهيانه از دولت هايي كه با تروريست درگير هستند حمايت كرد و اين سياسيت عاقلانه بود، ‌حال به جاي اينكه پاسخ دهند، اين را به موضوعات غيرواقعي حواله ميكنند.هم انگليس و هم آمريكا صحبت هايشان نادرست بود اما بايد تحليل درستي كنيم كه اين حرف ها به خاطر عقب افتادگي از حل و فصل مسائل منطقه اين فريادها را سر ميدهند و چيز بي ارزشي هم است.

لازم به ذكر است كه ترزا می، نخست وزیر انگلیس در نشست سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ضمن تشریح سیاست‌های دولت خود در زمینه روابط با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، به نقش ایران در منطقه پرداخت و گفته بود كه انگلیس آماده است با کشورهای عضو شورا برای مقابله با آنچه وی «اقدامات تهاجمی ایران در منطقه» خواند، همکاری کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج