کشته شدن بیش از ۵۰ هزار شبه نظامی داعش
یک مقام ارتش آمریکا گفت در دو سال اخیر , از زمان شروع عملیات ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا در عراق و سوریه برای مبارزه با گروه تروریستی داعش دست کم ۵۰ هزار شبه نظامی این گروه کشته شده اند.
خبرگزاری ایسنا: یک مقام ارتش آمریکا گفت در دو سال اخیر , از زمان شروع عملیات ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا در عراق و سوریه برای مبارزه با گروه تروریستی داعش دست کم ۵۰ هزار شبه نظامی این گروه کشته شده اند.
این مقام ارشد آمریکایی که نامش را فاش نکرد این رقم را یک "تخمین محافظه کارانه" خواند و گفت این نشان می دهد که عملیات های هوایی و همزمان حضور تعداد کمی از سربازان آمریکایی که از نیروهای محلی حمایت می کنند می تواند تاثیرگذار باشد.
با این حال آمریکا مکرراهشدار داده که داعش به سرعت می تواند نیروهایش را جایگزین و تجدید قوا کند.
این مقام آمریکایی به خبرنگاران گفت که حملات هوایی ائتلاف تحت رهبری این کشور می تواند در نقاطی مثل موصل، که نیروهای عراقی اکنون برای پس گرفتن آن می کوشند، تشدید شود اما باید خطر کشته شدن غیرنظامیان را در نظر گرفت.
وی گفت: این نوع آمارها نشان می دهد که دشمن ضربه خورده است.
به گزارش بی.بی.سی، آمریکا اغلب از ارائه آمارها در مورد تلفات نیروهای دشمن خودداری می کند.
اما ژنرال شان مک فارلند در ماه اوت به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته بود که حدود ۴۵ هزار شبه نظامی داعش کشته شده اند.
داعش از سال ۲۰۱۴ که مناطق وسیعی از عراق و سوریه را اشغال کرد متحمل شکست های زیادی شده و علاوه بر ائتلاف تحت رهبری آمریکا (به خصوص جنگنده های آمریکایی و انگلیسی) اکنون هدف حمله نیروهای روسیه، ترکیه، عراق، سوریه و کرد است.
این گروه هم اکنون در شهرهای موصل عراق و رقه سوریه حضور دارد.
نظر کاربران
به نظر من این آمار غیر واقعی است مگر داعش چند نفر نیروی نظامی دارد ۵۰هزارنفرش کشته شده باشدبازهم توانایی مقاومت داشت باشد.
البته گرچه عده ای بیگناه کشته شدندولی تصورکنید که دراین مسیر 50هزار موجود بد داعشی شبیه انسان به درک واصل شدند.مسئولیت امام زمان(عج)همین است کشتن وازمیان برداشتن بدها