۴۳۴۶۴۷
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

فراخوان برندگان نوبل برای حفظ میراث جهانی

پنج برنده نوبل از جمله «اروهان پاموک» و «ماریو بارگاس یوسا» نامه‌ای نوشتند و از مجامع بین‌المللی درخواست کردند هرچه سریع‌تر برای محافظت از میراث جهانی در معرض خطر از سوی گروه‌های تندرو و تروریست اقدام کنند.

خبرگزاری ایسنا: پنج برنده نوبل از جمله «اروهان پاموک» و «ماریو بارگاس یوسا» نامه‌ای نوشتند و از مجامع بین‌المللی درخواست کردند هرچه سریع‌تر برای محافظت از میراث جهانی در معرض خطر از سوی گروه‌های تندرو و تروریست اقدام کنند.
فراخوان برندگان نوبل برای حفظ میراث جهانی

«حریت دیلی نیوز» نوشت: پنج چهره سرشناس بین‌االمللی که در بخش‌های ادبیات و صلح، جایزه نوبل را به خود اختصاص داده‌اند، در کنفرانسی بین‌المللی که در ابوظبی برگزار شد، کتبا از مقامات بین‌المللی درخواست کردند از مکان‌هایی که جزو میراث جهانی محسوب می‌شوند و خطر درگیری‌های نظامی و گروه‌های تندرو آن‌ها را تهدید می‌کند، محافظت کنند.

«اورهان پاموک» داستان‌نویس ترکیه‌ای و «ماریو بارگاس یوسا» نویسنده و روزنامه‌نگار پرویی که به ترتیب در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ جایزه نوبل ادبیات را کسب کرده‌اند، دو نفر از این چهره‌ها هستند. «پاموک» به عنوان یکی از مطرح‌ترین رمان‌نویسان ترکیه، خالق آثاری چون «زندگی نو»، «موزه معصومیت»، «برف»، «کتاب سیاه»، «نام من سرخ» و اثر زندگی‌نامه‌ای «استانبول» است. «یوسا» هم که متولد ۱۹۳۶ است، از سرشناس‌ترین چهره‌های ادبیات آمریکای لاتین به‌شمار می‌رود. او در پنج دهه گذشته، آثاری مانند «سور بز»، «خانه سبز»، «گفت‌وگو در کاتدرال» و «شهر سگ‌ها» را خلق کرده است. این نویسنده در عرصه‌ سیاست، ‌نمایشنامه و مقاله‌نویسی هم دست توانایی دارد.

«کوفی عنان» دبیر سابق سازمان ملل متحد، «الن جانسون سرلیف» رییس‌جمهور لیبی و «آنگ سان سوچی» رهبر دوفاکتوی میانمار هم که پیش‌تر جایزه صلح نوبل را کسب کرده‌اند، زیر این نامه را امضا کرده‌اند.

در این فراخوان به برخی از خسارات غیرقابل جبرانی که طی سال‌های اخیر به میراث فرهنگی و جاذبه‌های تاریخی کشورهای عراق، سوریه، افغانستان و مالی وارد شده، اشاره شده و آمده است: بخشی از تاریخ ما برای همیشه به دست متعصبانی که هدفشان از بین بردن امید ما به آینده است، از دست رفته. اقداماتی فوری باید در این زمینه صورت گیرد؛ زمان ابراز خشم به شکل خنثی به پایان رسیده است.

از بین رفتن معابد و مقبره‌های شهر کهن پالمیرا در سوریه و مجموعه بی‌نظیری از آثار تاریخی در موزه موصل عراق، از نمونه تخریب‌هایی بود که در این نشست به آن‌ها اشاره شد.

این کنفرانس دوروزه از دوم دسامبر (جمعه) با حمایت فرانسه و امارات متحده عربی، در ابوظبی برگزار شده و هدف آن جمع‌آوری ۱۰۰ میلیون دلار برای تامین هزینه‌های جابه‌جایی، محافظت و بازسازی آثار و بناهای تاریخی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج