۴۳۴۶۴۲
۵ نظر
۵۰۰۵
۵ نظر
۵۰۰۵
پ

گنج فاروق راست است؟

هنوز تب شایعه کشف گنج بزرگ در آذربایجان سرد نشده که این روزها خبر پیدا شدن گنج در فاروق در فضای مجازی سر و صدای زیادی بپا کرده است.

روزنامه توریسم: هنوز تب شایعه کشف گنج بزرگ در آذربایجان سرد نشده که این روزها خبر پیدا شدن گنج در فاروق در فضای مجازی سر و صدای زیادی بپا کرده است.

متن شايعه اين است: «آقایون نیستید ببینید فاروق (استان فارس شهرستان مرودشت شهر فاروق) چه خبره بزرگترین گنج ایران دیروز اینجا پیدا شد انگار یه تخت جمشید دیگه هست ولی با این تفاوت که زیر زمین ساختنش ... اینجا الان حکومت نظامیه و اصلا نمیذارن کسی نزدیک بشه که کسی بخواد عکس یا فیلمی بگیره ...از تهرون و بقیه شهرها شاید نزدیک به صد تا ماشین اطلاعات با نیروهای ویژه اومدن اینجا ... نمونه این شهر مخفی شده هیچ جای دنیا نیست ...معبدی به اندازه یه زمین فوتبال زیر زمین کاملا بکر و دست نخورده با مجسمه هایی به طول ۳ الی ۵ متر عمدتا از طلا که تعجب همگان رو برانگیخته خوبیش اینه که تا الان هیچ تخریبی در اون صورت نگرفته و همه چی سر جای خودشه ...همه جای دنیا آثار باستانی که زیر زمین مخفی باشن به مرور بر اتر فرسایش از بین میرن و اندک شواهدی فقط ازشون معلومه ولی اینجا در کمال ناباوری همه اشیاء سالم مونده البته مکان هم کاملا سرپوشیده هست و حتی حوض آبی که داخلش هست هنوز پر از آبه و این خیلی بینظیره نسبت به گفته های کارشناسان اینجا قدمت این مکان سترگ به ۷ هزار سال پیش برمیگرده که در نوع خودش کاملا استثنایی هست مختصات و مشخصات داخل رو از دوست برادرم که خودش به عنوان کارشناس بومی منطقه وارد دهلیز و معبد زیر زمین شده متوجه شدم ... حتما سعی میکنم به هر طریقی که شده عکسی از این مکان به دست بیارم و واست بفرستم تا ببینی که چه عظمتی به مدت ۷۰۰۰ سال اینجا مدفون بوده و دست نخورده تا الان باقی مونده ... حتما خبررسانی کنید تا همه مردم ایران مطلع بشن بلکه‌ کاری صورت بپذیره که این هویت باارزش ملی ما چند ماه بعد سر از موزه های لندن و المان و فرانسه و روسیه سر در نیاره و تو خود ایران نزد خودمون باقی بمونه ... »

ادعای کشف آثار تاریخی در فاروق فارس كذب است

مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان مرودشت در اين باره مي گويد: ادعای طرح شده در فضای مجازی درباره کشف جدید آثار تاریخی در شهر فاروق این شهرستان صحت ندارد.

سعید صفرزاده افزود: این ادعا که در شبکه های مجازی به عنوان کشف آثار تاریخی در زیرزمین در منطقه فاروق مطرح شده است نادرست است.

دو كلام حرف حساب

۱- کشف چنین گنجینه ای صحت ندارد و هیچ گزارشی در این خصوص از منابع رسمی یا حتی غیر رسمی در دست نیست!

۲- تصاویر منتشر شده در این رابطه، مربوط به یک شایعه دیگر و کشف گنجینه ای در مصر است!

۳- تصویر پلکان سنگی نیز متعلق به معبد باستانی "DOLICHES" در نزدیکی شهر "غازی آنتپ" در ترکیه است!

۴- نویسنده مشخص نکرده اطلاعات دقیق و جزئیاتی که نیاز به بررسی و آزمایشات طولانی مدت دارند، چگونه توسط دوست برادرش که یک کارشناس محلی بوده،کشف شده است!

۵- درخواست انتشار مطلب به منظور حفاظت از این گنجینه، طبق معمول یک عملیات روانی برای مخاطبان است تا این شایعه با القای حس بی اعتمادی به دستگاه های نام برده شده، انتشار گسترده تری بیابد!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سلی

    هر چی اینا میگن دروغ یعنی کاملا راست و واقعیت

  • بدون نام

    کاملا واقعیته چنین گنجی هست کلا ایران از این گنجا زیاده دروغی تو کار نیست

  • نعیم

    ازکجا بدونیم که دروغه؟! مگه اعتمادی برای مردم باقی مونده؟!!!!!!!!!دوست داریم باورکنیم دروغه اما نمیتونیم

  • بدون نام

    خودم فیلمی دیدم که پول ایراتی هم ازش فیلم گرفت تا نگن مال ایران نیست

  • بدون نام

    نمیدونستیم پول رایج کشور مصر وترکیه ریال هستش
    یا اینکه چون ارزش پول ایران زیاده رفتن اون گنجینه رو با دوهزار وپونصدتومن بخرن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج