دستمزد امین حیایی در فیلم سیاسی جنجالی
نشست رسانه ای نمایش موزیکال «قحطی نور» به کارگردانی امین حیایی دیروز در تالار وحدت برگزار شد.
به گفته او، در این نمایش موزیکال تلاش کرده تا موضوع ضیافت خداوندی را به بهترین شکل نشان دهد و گروهی از مردم را که در اوج ظلمت و تاریکی به سر می برند برای لحظه ای با نور خداوندی و آرامش درونی آشنا سازد.
این بازیگر سینما درباره دلیل حضور خود به عنوان کارگردان یک نمایش مناسبتی و موضوعی یادآور شد: «شاید مردم بپرسند چرا در فیلم «قلاده های طلا» بازی کرده ام. پاسخ من این است که من نقش اکشن را دوست دارم. ما بازیگر هستیم و سیاست به ما ربطی ندارد و ما به این مقوله وارد نمی شویم. اگر در فیلمی نقش دزد یا معتاد را بازی می کنم به این مفهوم نیست که من واقعا معتاد یا دزد هستم.»
وی تاکید کرد: «در قدم هایی که برای ارائه نمایش موزیکال «قحطی نور» برداشته ام خداوند پشتم بوده است و کارم را با اعتبار پیش می برم نه با رابطه».
وی با اشاره به اینکه مدیران و مسئولان فرهنگی تنها در صدور مجوز و در اختیار قرار دادن تالار وحدت با گروه وی همکاری داشتند، گفت: «من تمام تلاشم را انجام دادم تا راهی به سوی نور خداوندی دیده شود. نمی خواهم بگویم که کارگردان یا بازیگر تئاتر هستم چون من همان امین حیایی هستم که به این خاطر الگوی خیلی از افراد شده ام و باید از خیلی چیزها که دوست دارم بگذرم.»
حیایی درباره همکاری حامد بهداد در نمایش موزیکال «قحطی نور» یادآور شد: «بهداد قرار بود با ترانه ای از گروه دارکوب برای ما برنامه اجرا کند که متاسفانه به دلیل تداخل با دیگر برنامه های او این امر میسر نشد.»
به گزارش خبرگزاری نسیم بازیگر «قلاده های طلا» با اشاره به دریافت دستمزد ۱۰۰ میلیون تومانی برای بازی در این فیلم و صرف این مبلغ برای هزینه های زندگی خود گفت: «برای تامین دستمزد ۱۸۵ میلیون تومانی گروه موسیقی «قحطی نور» و هزینه های دیگر از چک شخصی خود استفاده کرده ام.»
کارگردان نمایش «قحطی نور» از قطعی شدن اجرای این اثر در کشور اتریش خبر داد. نمایش موزیکال «قحطی نور» از ۳ تا ۱۲ اسفند ماه اجرا می شود. بهای بلیت این اثر از ۲۵ تا ۵۰ هزار تومان است و روزهای شنبه بلیت قحطی نور به صورت نیمه بها ارائه می شود.»
نظر کاربران
قطحی نور یا قحطی نور؟