۴۲۹۰۲۵
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

موانع پیش روی زنان در بحث حقوق‌ شهروندی

دستیار رئیس جمهوری گفت: موانعی پیش روی زنان برای تحقق حقوق شهروندی وجود دارد ولی ما نمی ‌خواهیم زن و مرد را قطب قرار دهیم.

خبرگزاری ایرنا: دستیار رئیس جمهوری گفت: موانعی پیش روی زنان برای تحقق حقوق شهروندی وجود دارد ولی ما نمی ‌خواهیم زن و مرد را قطب قرار دهیم.

الهام امین زاده با بيان اين كه ما خواهان مردسالاری یا زن سالاری نیستیم بلکه خواهان رابطه مناسب، مساوی و عدالت جویانه ایم، اظهار کرد:‌ زنان در صورتی که به مسائل حقوقی واقف باشند، می توانند در زمان های مختلف و در عرصه های داخلی و بین‌الملل سربلند بیرون بیایند و در این صورت است که می‌ توانند سفیران حقوق اسلامی ایرانی باشند.

امین زاده گفت:‌ یکی از چالش‌‌های ما این است که زنان برای حضور در بخش‌های دولتی و خصوصی آمادگی پیدا کنند تا نه تنها بتوانند در مجامع بین‌المللی حضور موثری داشته باشند که بتوانند میزبان کشورهای خارجی باشند و تصویر درستی از جایگاه زنان در جامعه ارائه دهند تا توهمات ایجاد شده از بین برود.

امین زاده با اشاره به منشور حقوق و تکالیف زنان و خانواده و با بیان اینکه این منشور از قوانین جامع و بی‌بدیل حوزه زنان است نیز اظهار کرد: طرح حمایت حقوق و مسئولیت زنان در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی خوشبختانه تبدیل به قانونی شد که بیشترین رای را در مجلس شورای اسلامی به خود اختصاص داد و این نشان می‌دهد که اگر مردان کشور در موضوع یک قانون توجیه شوند حتی اگر آن موضوع در خصوص زنان باشد ابایی ندارند که به آن رای دهند.

وی اضافه کرد: من افتخار طرح این قانون را در مجلس داشتم و ما به این قانون افتخار می‌‌کنیم و باید تلاش کنیم هر کدام در مسئولیتی که داریم آن را اجرایی کنیم.

این مقام مسئول در ریاست جمهوری اضافه کرد: ‌باید نگاه ابزاری به زنان تغییر کند و زنان همدوش مردان در فعالیت ‌های مختلف کشور مشارکت داشته باشند؛ همچنین باید زمینه مناسب برای رشد شخصیت زن و احقاق حقوق او فراهم شود. بی تردید حقوق شهروندی در جامعه امروز ایرانی به فصل مشترک دغدغه های ملت و دولت و نیز گفتمان غالب در حکومت تبدیل شده است.

امین زاده، عدم رعایت حق تقدم و احترام به حقوق دیگران را مصداق بارز ضعف فرهنگ تعامل اجتماعی خواند و افزود: عدم رعایت انضباط و عادت به بی قانونی از یک سو و گسترش شهرنشینی، درهم تنیدگی و فشردگی در نبود فضاهای مناسب شهری از سوی دیگر، پیامدهای گسترده ای همچون افزایش ناهنجاری های اجتماعی، مثل خشونت شهری را در پی دارد.

به گزارش دبیرخانه کنگره ملی زنان موفق ایران، دستیار رئیس جمهوری اظهار کرد: با مدنظر قراردادن حقوق و امکانات عمومی، آسایش و رفاه شهروندان در جامعه و توجه به نیازهای مادی و رفاه معنوی و اخلاقی و رشد وتعالی انسان با کرامت و با فضیلت باید فراهم شود. در برنامه ششم توسعه باید به اشتغال، توانمندسازی و حقوق شهروندی زنان توجه شود و با عنایت به رویکرد دولت یازدهم ما باید نگاهی اعتدال‌گرایانه و به دور از افراط و تفریط به حقوق زنان داشته باشیم.

وی در خصوص برگزاری کنگره بین المللی زنان موفق نیز ابراز امیدواری کرد که برگزاری این رویداد بزرگ، راهی برای ارائه راهکارهای تخصصی و کارآمد معضلات حوزه حقوقی بانوان کشورمان در زمینه های مدیریتی و فرهنگی و اقتصادی باشد و امید است این کنگره دستاوردهای خوبی برای جامعه بانوان کشور داشته باشد.

نخستین کنگره بین المللی زنان موفق ایران همگام با ماده ۳۱ برنامه ششم توسعه با هدف بهره مندی جامعه از سرمایه انسانی بانوان توانمند در فرآیند توسعه پایدار و متوازن و افزایش حضور آنان در مناصب مدیریتی و سیاسی کشور با حضور جمعی از مسئولان ارشد کشوری و بانوان موفق در عرصه های ملی و بین المللی از کشورهای مختلف جهان و مدیران زن دردستگاه های اجرایی کشور روز ۲۱ دی ماه امسال در سالن اجلاس سران اسلامی تهران برگزار می شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج