۴۲۸۰۲۴
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

جاسوس بازی چین رسوایش کرد

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز به تازگی مقاله ای را منتشر نموده که باعث رسوایی کشور چین شده است، در این مقاله گفته می شود که تعداد زیادی از گوشی های هوشمند موجود در بازار آمریکا به طور پیش فرض حاوی نرم افزاری هستند که اطلاعات خصوصی کاربر را به سرور های کشور چین منتقل می کند.

وب سایت کلیک: حریم خصوصی کاربران و نیز امنیت اطلاعاتی از بزرگ ترین دغدغه های امروز در دنیای دیجیتال محسوب می شود و هر چند ماه یک بار شاهد انتشار خبری داغ در این خصوص هستیم.
رسوایی چین در پی جاسوسی از ۷۰۰ میلیون گجت هوشمند

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز به تازگی مقاله ای را منتشر نموده که باعث رسوایی کشور چین شده است، در این مقاله گفته می شود که تعداد زیادی از گوشی های هوشمند موجود در بازار آمریکا به طور پیش فرض حاوی نرم افزاری هستند که اطلاعات خصوصی کاربر را به سرور های کشور چین منتقل می کند.
این نرم افزار چینی که به طور پیش فرض بر روی تعدادی از گوشی های موجود در بازار جهانی نصب شده اند رفت و آمد کاربر را به لحاظ مختصات جغرافیایی دنبال می کند،تماس های تلفنی آنها را زیر نظر دارد و می تواند از محتوای پیام های متنی کاربر مطلع شود و بدتر از همه اینکه این نرم افزار،اطلاعاتی که از کاربر کسب می کند را به صورت آنلاین به سرور هایی واقع در کشور چین منتقل می کند،گفته می شود که تعداد گجت های فعال موجود در کشور آمریکا که حاوی این نرم افزار هستند فوق العاده زیاد است.

شرکت Adups که در حوزه فناوری فعالیت دارد همان شرکت چینی ای است که تولید این نرم افزار را بر عهده دارد و طبق آمار رسمی خود این شرکت نرم افزار مذکور که به سرخط خبر های اخیر بدل شده بر روی بیش از ۷۰۰ میلیون گجت نصب شده که برخی از این گجت ها گوشی هوشمند می باشند و به گفته کارشناسان نشریه نیویورک تایمز آن دسته از کاربرانی که از سیم کارت های اعتباری و نیز گوشی های یکبار مصرف استفاده می کنند بیشتر از سایر کاربران گوشی های هوشمند در معرض تخلیه اطلاعاتی این نرم افزار بوده اند،علاوه بر این گفته می شود که نرم افزار مذکور اطلاعات کاربران را هر ۷۲ ساعت یکبار به سرور های چینی می فرستد.

نیویورک تامز در این مقاله عنوان می کند که هنوز مشخص نیست که این نرم افزار به منظور استفاده تبلیغاتی از اطلاعات استفاده می کند و یا اساسا هدف اصلی از این کار جاسوسی از کاربران می باشد،شرکت آمریکایی BLU که یکی از فعالیت هایش تولید گوشی های هوشمند می باشد در پی انتشار این خبر جنجالی عنوان کرده است که نرم افزار تولید شده توسط شرکت چینی Adups بر روی ۱۲۰۰۰۰ عدد از گوشی های هوشمند این شزکت آمریکایی نصب گردیده است.
مقامات شرکت BLU به منظور دلگرمی دادن به مشتریان خود گفته اند که شرکت با انتشار یک به روز رسانی فعالیت این نرم افزار جاسوسی را مختل کرده است،مقامات شرکت BLU می گویند که طبق تحقیقات کارشناسان این شرکت مشخص گردیده که نرم افزار چینی شرکت Adups به اطلاعاتی همچون پیام های متنی،تماس های تلفنی و اطلاعات مکانی کاربر دسترسی کامل داشته است.

شرکت Adups در توضیح به مقامات شرکت آمریکایی BLU برای فعالیت مشکوک نرم افزار خود می گویند که هدف از ساخت این نرم افزار زیر نظر گرفتن رفتار کاربران در کشور چین بوده و قرار نبوده است تا این نرم افزار در کشور دیگری به جز چین فعالیت اطلاعاتی داشته باشد،شرکت Adups در بیانیه ای که به تازگی منتشر شد می گوید که نرم افزار تولید شده آنها فقط بر روی محصولات شرکت های هواوی و نیز زد تی ای فعالیت اطلاعاتی دارد و برای روشن تر شدن این وضعیت وخیم باید به شما بگوییم که در حال حاضر شرکت هواوی پس از شرکت های اپل و سامسونگ سومین تولید کننده بزرگ گوشی های هوشمند می باشد.

با وجود این که هر دو شرکت زد تی ای و نیز هواوی در بازار آمریکا حضور فعالی را دارند گوشی ای که موجب این افشاگری بزرگ شد مدل R۱ HD تولید شده توسط شرکت BLU می باشد،یک شرکت آمریکایی به نام Kryptowire که به صورت تخصصی در حوزه امنیت اطالاعت و امنیت سایبری فعالیت دارد اولین مجموعه ای بود که پرده از این فاجعه امنیتی برداشت.
در واقع یکی از کارمندان این شرکت آمریکایی برای یک سفر دریایی تصمیم به خرید یک گوشی مدل R۱ HD شرکت BLU می گیرد،وی تنها پس از چند دقیقه کار کردن با این گوشی متوجه می شود که این گوشی هوشمند در حال منتقل کردن اطلاعات پیامک های او به یک سرور چینی و واقع در شهر شانگ های می باشد،وی پس از انجام بررسی های اولیه خود متوجه می شود که این سرور مربوط به یک شرکت چینی به نام Adups می باشد،بلافاصله پس از این اتفاق شرکت Kryptowire با مقامات دولتی کشور آمریکا تماس گرفته و آنها را در جریان یافته های خود قرار می دهند.

ساموئل اوهیوزیون مدیر عمال شرکت BLU می گوید که او و همکارانش هیچگونه اطلاعی از وجود این نرم افزار بر وی محصولات شرکت BLU نداشته اند و اکنون هیچ کدام از محصولات این شرکت حاوی نرم افزار اطلاعاتی شرکت Adups نمی باشند.

شرکت Adups نیز خطاب به شرکت BLU گفته است که کلیه اطلاعات گرد آوری شده از روی محصولات شرکت BLU نابود شده اند.

شرکت ZTE در واکنش به این خبر خطاب به مشتریان آمریکایی خود گفته است:هیچ کدام از محصولات شرکت ZTE واقع در کشور آمریکا حاوی نرم افزار Adups نبوده،نیستند و نخواهند بود،ZTE همیشه به امنیت و حریم خصوصی کاربران خود احترام گذاشته و آن را در اولین اولویت های خود قرار داده است،ما به تلاش خود برای حفظ حریم خصوصی کاربران و ارتقا امنیت آنها ادامه خواهیم داد.

شرکت هواوی نیز در بیانیه ای مشابه در واکنش به خبر رسوایی شرکت چینی Adups می گوید:ما امنیت و حفاظت از حریم خصوصی کاربران را جدی می گیریم و همیشه در تلاش برای حفظ اطلاعات آنها بوده ایم و همینجا اعلام می کنیم که شرکت Adups از شرکای تجاری ما نبود ه و هیچ گونه همکاری ای با این شرکت نداشته ایم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج