۴۲۷۶۹۷
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

حملات سایبری در سال ۲۰۱۷ افزایش می یابند

کارشناسان خبرهای خوبی در مورد امنیت سایبری برای سال ۲۰۱۷ ندارند. سال ۲۰۱۶ بیشترین میزان حملات سایبری را در تاریخ بشریت تجربه کرد. این حملات بیشتر از نوع باج‌افزاری بوده و رواج تلفن‌های هوشمند و اینترنت اشیاء از بزرگ‌ترین عوامل آن گزارش شد.

وب سایت سایبربان: کارشناسان خبرهای خوبی در مورد امنیت سایبری برای سال ۲۰۱۷ ندارند. سال ۲۰۱۶ بیشترین میزان حملات سایبری را در تاریخ بشریت تجربه کرد. این حملات بیشتر از نوع باج‌افزاری بوده و رواج تلفن‌های هوشمند و اینترنت اشیاء از بزرگ‌ترین عوامل آن گزارش شد.
پیش‌بینی‌های امنیتی سال 2017

کارشناسان حوزه‌ی امنیت سایبری برای سال ۲۰۱۷ افزایش این روند را مسلم می‌دانند و بر این باورند که هرساله با رواج بیشتر سیستم‌های اینترنت محور مردم با چالش‌های جدیدی مواجه خواهند شد که حریم خصوصی و اطلاعات شخصی آن‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

پیش‌بینی می‌شود در سال آینده در آمریکا همه‌ی مردم حداقل یک نفر را بشناسند که اطلاعات شخصی او به سرقت رفته باشد. طبق گزارش سازمان درآمد داخلی آمریکا، ۲.۷ میلیون نفر در سال ۲۰۱۴ مورد حمل قرار گرفته و اطلاعات شخصی آن‌ها به سرقت رفته است؛ همچنین به گزارش شرکت امنیتی ترنس‌یونین (TransUnion)، در هر دقیقه در آمریکا ۱۹ نفر قربانی سارقان سایبری می‌شوند.

تلفن‌های هوشمند

پیش‌بینی می‌شود استفاده از تلفن‌های هوشمند در سال ۲۰۱۷ نیز به رشد خود ادامه داده و به یکی از بزرگ‌ترین شالوده‌های سرقت اطلاعات تبدیل شود. به گزارش موسسه‌ی تحقیقاتی پونمون (Ponemon) خطر اقتصادی سرقت اطلاعات تلفن‌های همراه می‌تواند تا ۲۶.۴ میلیون دلار برسد و ۶۷ درصد از سازمان‌ها را دچار مشکلات و افشاء اطلاعات محرمانه کند؛ به این عنوان که هکرها از طریق حمله به تلفن‌های هوشمند کارکنان به اطلاعات و شبکه‌های داخلی سازمان‌ها دسترسی پیدا کنند.

از همه مهم‌تر، بانکداری همراه نیز یکی از اصلی‌ترین عوامل خطر محسوب می‌شود، به‌خصوص از زمانی که سیستم‌های بایومتریک طراحی شده و برای تأیید هویت از کاربران درخواست عکس سلفی می‌کند، این خطرات جلوه‌ی واقعی‌تری به خود گرفته‌اند. کارشناسان به کاربران پیشنهاد می‌کند با اطلاعات بایومتریک خود همان‌گونه رفتار کنند که با دیگر دارایی‌ها و اطلاعات مالی خود رفتار می‌کنند.

باج‌افزارها

باج‌افزارها در سال ۲۰۱۶ یکی از مشکل‌سازترین نوع حملات بوده‌اند. طبق گزارش‌ها تا یکم ژوئیه‌ی سال ۲۰۱۶ در هرروز حدود ۴ هزار حمله‌ی باج‌افزاری ثبت شده که نسبت به دوره مشابه در سال ۲۰۱۵ رشد ۳۰۰ درصدی داشته است. پیشنهاد کارشناسان برای جلوگیری از این نوع آسیب‌ها ایجاد فایل‌های پشتیبان (بک‌ آپ) به‌طور مداوم و در مکان‌های مختلف است.

اینترنت اشیاء

آسیب‌پذیری‌های اینترنت اشیاء (IoT) در سال آینده بدون شک افزایش چشم‌گیری خواهد داشت و باید برای مقابله با قربانی شدن مسائل امنیتی را بسیار جدی گرفت. در سال ۲۰۱۶ تنها در کنفرانس دف کان (Def Con) ۴۷ آسیب‌پذیری برای ۲۳ ابزار از ۲۱ تولیدکننده، کشف کردند.
برای نمونه، در ماه اکتبر حمله‌ی DDoS عظیم به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های اینترنتی جهان وبگاه‌های معروفی چون توئیتر، ردیت و نتفلکس را به قطعی کشاند. به نظر برای جلوگیری از تکرار حوادث این چنینی، دولت‌ها باید اقدامات لازم را در اولویت کاری خود در سال ۲۰۱۷ قرار دهند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج